• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji korunmasız olarak ilişkiye girdim ve 1 saat sonra doğum kontrol hapı kullandım

• Konu Sahibi Konu Sahibi meaur
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

meaur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
1
Kızlar korunmasız olarak ilişkiye girdim ve 1 saat sonra doğum kontrol hapı kullandım ve sürekli kahverengi lekelenme oluyo bir şey olur mu acaba

Kızlar korunmasız olarak ilişkiye girdim ve 1 saat sonra doğum kontrol hapı kullandım ve sürekli kahverengi lekelenme oluyo bir şey olur mu acaba
Doğum kontrol hapı dediğin ella mı?

Doğum kontrol hapı öyle bişey değil. İlişki sonrası hapı olsa korurdu Ella dedikleri hap ama ilişkiden sonra alınan doğum kontrol hapı hiç bişeyi kontrol etmez 🤦🏼 Yani herkes kadar şansın var dua et yumurtlama dönemine denk gelmemiş boş geçmiş olsun 🫣

yüzde yüz korur demiyor ama o haplar ihtimal hep var

Zaten doğum kontrol hapı die aldık ve reçetesinde korunmasız ilişkiye girildikten sonra hamile kalmamak için kullanılır yaziodu??
Ella / ellaOne
JOSEI
Ulpisad
Lencya
Evante
Bunlardan biri mi???

Ella / ellaOne
JOSEI
Ulpisad
Lencya
Evante
Bunlardan biri mi???
Adını unuttum Pembe bir kutuda tek bir tane vardı reçetesinde korunmasız cinsel ilişki sonrası hamile kalmamak için kullanılır yaziodu

bu kadar korkuyosan niye korunmasız ilişki yaşıyorsun? öncesinde korunacaksın sonrasında değil

Adını unuttum Pembe bir kutuda tek bir tane vardı reçetesinde korunmasız cinsel ilişki sonrası hamile kalmamak için kullanılır yaziodu

Tamam naneyi yemedin tek hapsa 🤣🤣

Muhtemelen şu hap gibi bişey doğru mu?

Eklentiler

• Screenshot_2025-12-23-21-15-48-209_com.openai.chatgpt-edit.webp
    Screenshot_2025-12-23-21-15-48-209_com.openai.chatgpt-edit.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 43
Tamam naneyi yemedin tek hapsa 🤣🤣

Muhtemelen şu hap gibi bişey doğru mu?
Evet böyle bir şeydi yani tekliydi ertesi gün hapı olarak aldık dediğim gibi ilişkiden 1 saat sonra direk içtim ve reçetesinde korunmasız cinsel ilişki sonrası hamile kalmamak için kullanılır yaziodu

Evet böyle bir şeydi yani tekliydi ertesi gün hapı olarak aldık dediğim gibi ilişkiden 1 saat sonra direk içtim ve reçetesinde korunmasız cinsel ilişki sonrası hamile kalmamak için kullanılır yaziodu

Tamam lekelenmeler normal hormon sonuçta o içtikten sonra 1 hafta ila 15 gün sonra adet olacaksınız zaten 👍🏻

Böyle bir şeydi büyük ihtimallede ilaç buydu

Back
X