Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğum kontrol hapı dediğin ella mı?Kızlar korunmasız olarak ilişkiye girdim ve 1 saat sonra doğum kontrol hapı kullandım ve sürekli kahverengi lekelenme oluyo bir şey olur mu acaba
Ella değildi ama doğum kontrol hapıydı yani tekli eczaneden aldıkDoğum kontrol hapı dediğin ella mı?
Derken?Sen şimdi naneyi yimedin mi![]()
Zaten doğum kontrol hapı die aldık ve reçetesinde korunmasız ilişkiye girildikten sonra hamile kalmamak için kullanılır yaziodu??Derken?
Ella / ellaOneZaten doğum kontrol hapı die aldık ve reçetesinde korunmasız ilişkiye girildikten sonra hamile kalmamak için kullanılır yaziodu??
Adını unuttum Pembe bir kutuda tek bir tane vardı reçetesinde korunmasız cinsel ilişki sonrası hamile kalmamak için kullanılır yazioduElla / ellaOne
JOSEI
Ulpisad
Lencya
Evante
Bunlardan biri mi???
Adını unuttum Pembe bir kutuda tek bir tane vardı reçetesinde korunmasız cinsel ilişki sonrası hamile kalmamak için kullanılır yaziodu
bu kadar korkuyosan niye korunmasız ilişki yaşıyorsun? öncesinde korunacaksın sonrasında de
Evet böyle bir şeydi yani tekliydi ertesi gün hapı olarak aldık dediğim gibi ilişkiden 1 saat sonra direk içtim ve reçetesinde korunmasız cinsel ilişki sonrası hamile kalmamak için kullanılır yazioduTamam naneyi yemedin tek hapsa
Muhtemelen şu hap gibi bişey doğru mu?
Tamam naneyi yemedin tek hapsa
Muhtemelen şu hap gibi bişey doğru mu?
Evet böyle bir şeydi yani tekliydi ertesi gün hapı olarak aldık dediğim gibi ilişkiden 1 saat sonra direk içtim ve reçetesinde korunmasız cinsel ilişki sonrası hamile kalmamak için kullanılır yaziodu
Teşekkür ederimTamam lekelenmeler normal hormon sonuçta o içtikten sonra 1 hafta ila 15 gün sonra adet olacaksınız zaten![]()