• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji korunmasız olarak ilişkiye girdim ve 1 saat sonra doğum kontrol hapı kullandım

• Konu Sahibi Konu Sahibi meaur
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Böyle bir şeydi büyük ihtimallede ilaç buydu

Gönderdiğimle aynı marka ambalaj değiş sadece tamam o ertesi gün hapı. Korunmasız ilişki yaşama bir daha ayrıca bu hapıda senede en fazla 1 kez kullan yoksa hormonlarını alt üst eder toparlayamazsın.

Zaten doğum kontrol hapı die aldık ve reçetesinde korunmasız ilişkiye girildikten sonra hamile kalmamak için kullanılır yaziodu??
Böyle kontrolsüz üreme çalışması yapacağınıza ne yiyip içtiğinize bakın. O bahsettiğiniz hapın adı e** ertesi gün hapı olur kendileri. İçiyorsun ertesi gün oluyor. Doğum kontrol hapı diyor bir de 🤣

prospektüsünde ne amaçla kullanıldığı ve kadınların yıl içerisinde en fazla kaç tane kullanabileceği de yazar. bunları da okuyun.

Eczaneden doğum kontrol hapı diye isteme bir daha olursa, eczacı da seni anlamazsa kötü olur 😄 ertesi gün hapı o. Bir daha içmemeye çalış korun mutlaka hormonların için çok kötü ertesi gün hapı

Eczaneden doğum kontrol hapı diye isteme bir daha olursa, eczacı da seni anlamazsa kötü olur 😄 ertesi gün hapı o. Bir daha içmemeye çalış korun mutlaka hormonların için çok kötü ertesi gün hapı
Hayır zaten ertesi gün hapı dedik ve pembe kutuda tek bir tane vardı reçetesinde korunmasız cinsel ilişki sonrası hamile kalmamak için kullanılır yaziodu

Hayır zaten ertesi gün hapı dedik ve pembe kutuda tek bir tane vardı reçetesinde korunmasız cinsel ilişki sonrası hamile kalmamak için kullanılır yaziodu
Diğer yorumlarda doğum kontrol hapı dedik, doğum kontrol hapı aldım diye yazdığın için öyle dedim. O başka bir hap.

Eczaneden doğum kontrol hapı diye isteme bir daha olursa, eczacı da seni anlamazsa kötü olur 😄 ertesi gün hapı o. Bir daha içmemeye çalış korun mutlaka hormonların için çok kötü ertesi gü

Diğer yorumlarda doğum kontrol hapı dedik, doğum kontrol hapı aldım diye yazdığın için öyle dedim. O başka bir hap.
Ertesi gün hapı olarak aldık eczaneden

Pembe kutulu bir ilaçtı josei yada postpilldi tek bir tane vardı

Pembe kutulu bir ilaçtı josei yada postpilldi tek bir tane vardı
Tamam doğrusunu kullanmışsın bundan sonra yine kullanmak istersen doğru isimle iste diye uyardım sadece.

Böyle kontrolsüz üreme çalışması yapacağınıza ne yiyip içtiğinize bakın. O bahsettiğiniz hapın adı e** ertesi gün hapı olur kendileri. İçiyorsun ertesi gün oluyor. Doğum kontrol hapı diyor bir de 🤣
Mantıken yine doğum kontrol hapı.illa ukalalık edeceksiniz.

kuzenim ertesi gün hapı kullandıgı ay hamile kaldı kalabilirsin yani kdkdkddk

Hanımlar bir sakin mi olsanız?

kuzenim ertesi gün hapı kullandıgı ay hamile kaldı kalabilirsin yani kdkdkddk
Askm zamansız kullanmış olabilir ben daha yumurtlama dönemimde değilim ocağın 18inde baslicak ayrıca ben 1 saat sonra direkt ilacı içtim ertesi gün hapı die aldım eczaneden ve sadece sordum kahverengi lekelenme gelio normal mi die?

Askm zamansız kullanmış olabilir ben daha yumurtlama dönemimde değilim ocağın 18inde baslicak ayrıca ben 1 saat sonra direkt ilacı içtim ertesi gün hapı die aldım eczaneden ve sadece sordum kahverengi lekelenme gelio normal mi die?
Hemen sonrasında gelmesi normal mi bilmiyorum adet zamanı geliyor diye biliyorum

Back
X