Korunmaya rağmen adet gecikmesi

Rosesrose

Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2021
16
10
18
28
Hanımlar merhaba. Ben gecen ay ilişki yaşamadım ama adetim buna rağmen 7 gün gecikti. Bu ay ise prz ile korunduk ancak reglim bes gün gecikti. Ve benim regliden bir hafta önce muhakkak ağrım olurdu ama şu an hiçbir belirtim yok. Bir haftadır ağrı yaşamam gerekiyordu. Gecikmeli olsa bile şu an hafif hafif belirti vermesi gerekirdi. 10 gün önce ilişkiye girdim. Prz rağmen gebelik olur mu ve yarın idrar testi yapsam sonuç çıkar mı? Prz biraz kaymış gibiydi o beni korkutuyor. Ama yırtık vs yoktu diye düşünüyorum olsa eşim söylerdi.

Yırtık yoksa, birleşme öncesinde vajinanıza (genital bölgenizin içine) eşinizin zevk suyu dahi olsa bulaşmadıysa öyle bir ihtimal yok.
Hava değişimi, stres vb durumlar gecikme yaratabilir. Uzun süreli gecikmeler yaşarsanız yine de bir kadın doğum uzmanına görünün altında yatan bir sebep olmadığından emin olmak için.
10 gün genel olarak test için biraz erken, birkaç gün daha bekleyin. Normal regl tarihizin üzerinden 10 gün geçmesi, ilişki üzerinden 14 gün geçmesi doktorlar için de gebelik ihtimali anlamına gelir

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Gecikmeye rağmen regl olma belirtisi olmadığı için panik oluyorum. Umarım aksi bir durum olmaz yoksa hangi yönteme güvenicem ben.

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Gecikmeye rağmen regl olma belirtisi olmadığı için panik oluyorum. Umarım aksi bir durum olmaz yoksa hangi yönteme güvenicem ben.
Rica ederim. Önceki ay da gecikme yaşamışsınız muhtemelen stres ya da hava değişimi vb bir sebep. Ancak dediğim gibi bu şekilde gecikmeleriniz devam ederse mutlaka bir doktora görünün. Farklı bir sorun olmadığından emin olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…