korunmayı bıraktıktan ne kadar zaman sonra hamile kaldınız?

ben korunmayı bıraktıktan 3 ay sonra hamile kaldım,ama bu herkesde farklılıklar gösterir..birde kendini hamile kalmaya şartlarsan işin daha da zorlaşır hiç düşünme stres yapma biran önce de folik asite başla..hatta gidebilirsen gebelik öncesi bi doktora git muayene ol gerekli tahliller varsa yaptır..

bende geçen sene doğum iznini hesaplayıp mayıs- haziran-temmuz gibi gebelik olsun istiyodum hatta martta başladık çalışmalara garanti olsun diye ama noldu üstünden koca bir yıl geçti ve ben hala hamile kalamadım.boşuna dememişler kul kurar kader gülermiş diye. umarım seninki bekletmeden gelir.

Merhaba... ben de öğretmenim. 2,5 yıllık evliyim... malesef ilk bebeğimi kaybettim. sonra 8 ay korunduk ve bırakır bırakmaz hamile kaldım çok şükür... ama zamanı falan hiç takmadım kafama... bence sen de takma... yeter ki sağlıklı bir bebişin olsun ;)

uzun zamandır takip ediyorum bu siteyi aradığım konu buydu bende mayıs haziran temmuz gibi istiyorum hatta çok heyecanlıyım 2 yıla yakın oldu evleneli herkes çocuğumuzun olmadığını düşünmeye başladı artık bizde istiyoruz

2 aydır aralıklarla deniyoruz bakalım hayırlısı:)

Back
X