- 24 Aralık 2022
- 194
- 194
- 23
- 30
- Konu Sahibi bebishazirligi
-
Hamile olmiyasin benimde ole olmustuMerhaba herkese
2 buçuk senelik evliyim, korunma şekli kondom idi. Aralık 2022 de korunmayı bıraktık, fakat tam yumurtlama günlerini degerlendirememiştik. Ocak ve şubat aylarında değerlendirdik fakat tutmadı. Tutup tutmamasından ziyade adet döngümün tamamen değişmesi beni çok düşündürüyor. Hamileliğe hazırlık döneminde benzer durum yaşayan var mı?
Şubat ayında ovulasyon takibi yapmıştım ve tam 8 şubatta pik gördüm. 14 gün ileri sayarsak en erken 21 Şubatta adet olmam gerekirdi ama bugün leke geldi. Gerçekten bu kadar erken olmasına anlam veremedim ve endişelenmeye başladım artık. Benzer durum yaşayan varsa ve tecrübelerini aktarırsa çok sevinirim. Doktor muayenesine gitmiştim herhangi bir problem yok.
Aralık: 28 gün
Ocak : 26 gün
Şubat: bugün yarın sökülür ise 21 gün . Çamurumsu leke geldi ve adet olacakmışım gibi ağrılarım var.
Evet hamileymişim :)Hamile olmiyasin benimde ole olmustu
Canım sanırım hamilesin. Benimde muhtemel hamile kalma tarihim 8 ŞubatMerhaba herkese
2 buçuk senelik evliyim, korunma şekli kondom idi. Aralık 2022 de korunmayı bıraktık, fakat tam yumurtlama günlerini degerlendirememiştik. Ocak ve şubat aylarında değerlendirdik fakat tutmadı. Tutup tutmamasından ziyade adet döngümün tamamen değişmesi beni çok düşündürüyor. Hamileliğe hazırlık döneminde benzer durum yaşayan var mı?
Şubat ayında ovulasyon takibi yapmıştım ve tam 8 şubatta pik gördüm. 14 gün ileri sayarsak en erken 21 Şubatta adet olmam gerekirdi ama bugün leke geldi. Gerçekten bu kadar erken olmasına anlam veremedim ve endişelenmeye başladım artık. Benzer durum yaşayan varsa ve tecrübelerini aktarırsa çok sevinirim. Doktor muayenesine gitmiştim herhangi bir problem yok.
Aralık: 28 gün
Ocak : 26 gün
Şubat: bugün yarın sökülür ise 21 gün . Çamurumsu leke geldi ve adet olacakmışım gibi ağrılarım var.
Evet hamileymişim, benim çatlama 8 Şubat döllenme de o civarda olabilir. Yarın doktora gideceğim keseyi görürüm insallah. Sende göründü mü canım ?Canım sanırım hamilesin. Benimde muhtemel hamile kalma tarihim 8 Şubatkeseyi gördün mü?
Uygulamaya göre 5 +1Kac haftalik acaba benim 6+6 suan
Canım benimde 5 hafta 1 günEvet hamileymişim, benim çatlama 8 Şubat döllenme de o civarda olabilir. Yarın doktora gideceğim keseyi görürüm insallah. Sende göründü mü canım ?
Aa aynıyız o zaman, yarın yazarım mutlakaCanım benimde 5 hafta 1 günevet keseyi gördük bugün inşallah sende görürsün. Buraya yaz mutlaka.
Tamam canımAa aynıyız o zaman, yarın yazarım mutlaka
Kese göründü çok şükür 14 martta kalp atışı için gelin dedi doktorTamam canımhayırlı olsun
Maşallah canımKese göründü çok şükür 14 martta kalp atışı için gelin dedi doktor
Allah en kısa zamanda sizede nasip etsinne kadar güzel sağlıklı şekilde kucagınza alın inşallah hemen olmuş cocugunuz ben 1 senedir bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?