korunurken hamile kalanlar hanımlar s.o.s!!

hakkafeda

Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2018
640
303
18
31
eşim prz. yoluyla korunuyor ve afedersiniz sona doğru takıyor benim sorum zevk suyuyla hamilelik mümkünmü çünkü adetim 9 gün yada daha fazla gecikti 15 aylık oğlum var emziriyorum bir ay 20 gün diğer ay 27 gün arayla oluyordum bugün 36. gün testler yapıyorum negatif gibi yani gölge şeklinde 2. çizgi varla yok arası ışığa tutunca anca belli oluyor yada ben kuruntu yapıp öyle görüyorum bilemiyorum eşim negatif olduğunu söylüyor oğlumda 10. günde 2. çizgi bariz çıkmıştı kuruduktan sonra testlerde 2. çizginin yerinin belli olması normalmi emzirdiğim için tedirgin oluyorum zehirleme vs. olur diye şimdiden teşekkür ederim

Sizin yaptiginiz korunma yontemi degil ki. Zevk suyuyla hamike kalinir kesinlikle. Buyuk ihtumalle hamilesiniz.

öylemi dersiniz.. ya dediğim gibi oğlumda daha 10. günde hemen 2. çizgi belirmişti şimdi adet geçtiğinden beri neredeyse gün aşırı yaptığım halde yok gibi birşey daha öncede 2. çizgi gölge gibi olup adet görmüşlüğüm olduğu için pek inanasım gelmiyor ama dediğiniz gibi biryandanda bu kadar gecikmezdi diyorum yarın olmadı kan tahliline gideyim inşallah ya

birde şeyi merak ediyorum bu gibi 1. gebelikte testte hemen çıkıp 2. de geç çıkan varmı her gebelik farklımıdır bunu tecrübe edenler varmı?

kan testim negatif 0.1 hanımlar fakat hala gelmedi beklemekteyim ay hali gelecek ama ne zaman bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…