Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8.gün kan verdim negatifti bu gün 9.gün hala olmadımzor bir ihtimal ama imkansız değil...
8.gün kan verdim negatifti bu gün 9.gün hala olmadım
Amiiin ay bide 3 aylık kızım var emzirmediğim için adet olmam lazım emzirsem hadi dicem süt koruyor ama olsa 8. Günde kanda çıkmazmıydı bu gün 10.gün bazen tek bazen ćift taraflı yumurtalıklarm sancılanıyor ama olamıyorum 15 güne kadar beklerim yine olmazsam bi kadındoğumcuya giderim artıkBende aynı yöntem ile korunuyordum sözüm ona, ama bak hamileyim...
Hiç bir şeyin güvencesi yok.. Tavsiyem bir kaç gün bekle ondan sonra evde test yap.
Genelde testler doğru çıkıyor.
Allah hayırlısını versin...
Silik se pozitiftir canım neyle korunuyordunuz?bende test yaptım silik cıktı pozitifmi bilemiyorum ustelik korunuyordukta
prezervatif ile yuzde yuz koruma saglamadıgını biliyordumda kucucuk bir ihtimalde benimi buldu diye sasırıyorum:)Silik se pozitiftir canım neyle korunuyordunuz?
Benide bulsaydı uzülmezdim ama benimki negatif daha da adet olmadımprezervatif ile yuzde yuz koruma saglamadıgını biliyordumda kucucuk bir ihtimalde benimi buldu diye sasırıyorum:)
Ay ne güzelBende. Esim sağolsunikizlere hamile kaldim
Aynen iyi oldu bi anda :) ama edin çeker atsa hamile kalıyorum diyenlerdenim bendeAy ne güzel
Bence çok güzel olmuş benim 1 kızım var ama süpriz ikizlerim olsa çok sevinirdimAynen iyi oldu bi anda :) ama edin çeker atsa hamile kalıyorum diyenlerdenim bendeama artık oyle bir şey olmayacak
Bende ilk duyduğumda çok şaşırmıştım tabi mutlu oldum:)Bence çok güzel olmuş benim 1 kızım var ama süpriz ikizlerim olsa çok sevinirdim![]()
3 aylık bebeginde varmıs zor olmazmıydı hemen ardından bir tane dahaBenide bulsaydı uzülmezdim ama benimki negatif daha da adet olmadım
Korunuyorum zaten şuan düşünmüyorum ama olursa tabiki aldırmam :)3 aylık bebeginde varmıs zor olmazmıydı hemen ardından bir tane daha![]()