• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korunuyorum ama eşim icime bosalmisyor

Kuru pasta dedin dolaptaki revaniyi pastayı hatırlattın 🥹 hoş mu şimdi bu gidip ikisinden de yiyeyim de aklımda kalacağına midemde kalsın, iki canlıyım neticede ben değil oğlum istiyor 😂🫠
Konu için yorumum yok hayırlı işler bol güneşler 🤌😊
Ooo sende Bebiş varmış ye gitsin :anneadayı:

Gunahimi aldin bana erkek diyerek. Dik tutan maskara evet kirpiklerim hemen düşüyor sordum bende nasil sormami beklersin?
E tuhaf sorular soruyorsun bu başlıkla konu açmışsın bizden ne yazmamızı bekliyorsun o yüzden şüphelenirler tabiki. Eşinle halledeceğin bir durum

Be
E tuhaf sorular soruyorsun bu başlıkla konu açmışsın bizden ne yazmamızı bekliyorsun o yüzden şüphelenirler tabiki. Eşinle halledeceğin bir d

E tuhaf sorular soruyorsun bu başlıkla konu açmışsın bizden ne yazmamızı bekliyorsun o yüzden şüphelenirler tabiki. Eşinle halledeceğin bir durum
Evet esimle hallebilecegim durum . Ama biz hapa guvenmedigimiz icin olmuyor.. bende sizden hap kullanan varsa yazsin istedim tecrubeli birinin

Neden bu kadar taktın ki? Boşalıcak, spermler vajinadan yatağa çarşafa bulaşacak bi de onla uğraşıcan. Eşinle konuştun mu bunu? Boşalmadıktan cinsellik yarım kalıyor zaten.

Back
X