ya ben bu konuyu çok merak ediyorum ama korucuyu ailelikten çok gönüllü olmayı yani onların yanına gidip kitap okumak, masal okumak ders çalıştırmak istiyorum ama bunu tek başıma yapabilir miyim bilmiyorum bir de yaş sınırı bunun içinde varmı ben 23 yaşındayım henüz bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa çok sevinirim, bir de yazın okuldan mezun oluyorum gidip başvurmayı düşünüyorum haziran yada temmuz ayında, internetten mi başvurmak gerekiyor yoksa direkt olarak gitmek mi gerekli.
koruyucu aile olmaya şuanda hazır değiliz aslında maddi manevi, hem yaşım da tutmaz sanırım ama gönüllü ailelik olabilir mesela bayramda lunaparka götürebiliriz çocukları ve yemek yemeye, eşim de yapacaktır severek bende çocukları severim, annesiz olduğum için sanırım hep böyle bir isteğim vardı henüz çocuğum yok ama çocukları da çok seviyorum ki orda ailesi olmayan çocuklara biraz sevgi biraz ilgi göstermek, bana da çok iyi gelecektir onların sevgisini kazanmak; yazın başvuru yapmayı düşünüyorum bir sorun olmazsa siz koruyucu ailemisiniz şuanda?canm onların yanına gidip etkinlik yapmak istiyorsun anlıyorum seni ama gönüllü ailelerde çocukları alıp ev ortamında etkinlik yapıyorsun yani mesela bayramlarda vs.gibi ...
koruyucu ailede ise; başvuru işlemleri çiftlerde birlikte il müdürlüklerine gidiliyor yani internet ortamı değil birebir görüşmelerle gerçekleşiyor..
koruyucu aile olmaya şuanda hazır değiliz aslında maddi manevi, hem yaşım da tutmaz sanırım ama gönüllü ailelik olabilir mesela bayramda lunaparka götürebiliriz çocukları ve yemek yemeye, eşim de yapacaktır severek bende çocukları severim, annesiz olduğum için sanırım hep böyle bir isteğim vardı henüz çocuğum yok ama çocukları da çok seviyorum ki orda ailesi olmayan çocuklara biraz sevgi biraz ilgi göstermek, bana da çok iyi gelecektir onların sevgisini kazanmak; yazın başvuru yapmayı düşünüyorum bir sorun olmazsa siz koruyucu ailemisiniz şuanda?
tabiki canm başvuru yapabilirsin ben koruyucu aile olmadım sadece bu işlerin içindeyim.Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğünde çalışıyorum bu konular hakkında bilgi sahibiyim.koruyucu aile olmak için 25-65 yaş aralığında olmak şart zaten canm ama bunu da bence çok çok düşünmek lazım...Koruyucu aile olunca bunun sonucuna da katlanmak gerekiyor.caydırıcı konuşmak istemiyorum ama şöyle söylüyeyim koruyucu aile olmak istediğiniz çocugun zaten belli sorunları vardır ve ailesi de tahmin edersiniz ki sorunludur ya da farklı bir durum da söz konusu olabilir yarın birgün çocugunu almaya kalkmak isterse devlet çocugu verebiliyor..Tam alıştım derken herşet berbat olabilir yani doğrusu bunları gidip birebir konuşmak lazım..Ayrıntısıyla konuşulacak konular bunlar ve ciddi sorumluluk gerektiren şeylerdir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?