• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koruyucu aile başvurusu

patiliannesi

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
101
Puanlar
8
Bundan iki yıl önce koruyucu aile başvurusu yaptım hiçbir şekilde dönüş yapılmadı bana fakat eşim 2 buçuk ay önce yaptı eşime 2 buçuk ayda dönüş yapıldı bu neden oluyor acaba bilgisi olan var mı merak ettim?

edevletten basvuruya donus beklemeyin avrupa yakasindaysaniz bahcelievlere - ya da sehrinizde ne varsa ona gidin evrak listesi alin.
aileler evragi verdikten sonra sürec basliyor, onlardan sizi aramalarini beklemeyin.
koruyucu aile konusunda fazlaca bilgi sahibiyim. akliniza takilan herhangi bir sey olursa buradan ya da ozelden bana yazabilirsiniz:))
simdiden bol sans diliyorun

edevletten basvuruya donus beklemeyin avrupa yakasindaysaniz bahcelievlere - ya da sehrinizde ne varsa ona gidin evrak listesi alin.
aileler evragi verdikten sonra sürec basliyor, onlardan sizi aramalarini beklemeyin.
koruyucu aile konusunda fazlaca bilgi sahibiyim. akliniza takilan herhangi bir sey olursa buradan ya da ozelden bana yazabilirsiniz:))
simdiden bol sans diliyorun
Eşim de e-Devletten başvuru yaptı ama ona dönüş yapıldı 2 ayda dönüş yapıldı

Eşim de e-Devletten başvuru yaptı ama ona dönüş yapıldı 2 ayda dönüş yapıldı
hic ona anlam yuklemeyin, oyle denk gelmistir, sizin zamaninizda yogunluk vardir, memur izindedir vs atlanmistir. bu bir kistas degil, sartlari karsilayip karsilamadiginizla ilgili falan hic degil. zaten genelde basvuru yapmakla yetinmiyor niyetli insanlar kuruma gelip yuzyuze gorusmek istiyor. verilen evraklari vakti zamaninda topluyor falan, oyle basliyor sureci .
bizim insanimiz cok duygusal, bir depremden sonra , haberlere cikan bir dramdan sonra, bir dizide boyle seyler islendiyse falan hemen basvuru yapiyorlar ama niyetli olduklarindan degil - duygusal bir tepki vermek istediklerinden. deprem zamani mesela bor ilceye 400 basvuru olduysa "konu hakkinda bilgilendirme seminerine katilir misiniz" diye araninca gelen 40 kisi olmadi, sonrasinda "ya ben o gun musait degildim ama istiyorum ne yapmak gerekir" diye arayan 14 kisi olmadi, o ilcede bu 400den evraklari tamamlayip da sureci baslayan 4 kisi olmadi.
o yuzden en iyisi boyle bir niyetiniz varsa kuruma gitmek ve evraklari hizlica tamamlamak:)

Back
X