- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Pek tekin yerler değil ineceğim durak ondan izin vermiyo tek gitmeme.Piknik sandalyenizi alip kendiniz gidin madem
Yokki hiç burda arkadaşm bi tane var o da şehr dşında diğer arkadaşlarm baya uzak ilçe olarakArkadaşınızla gidin siz de
Bende İzmir'deyim gel beraber gidelimIzmirde oturuyorum ve fuar açıldı . Hergün başka ünlünün konseri var. Bi kere sertap erenere gttik cumartesi günü .
Bugün de cezanın konseri dün de kenan doğulunun vardı. Gidelim dedim eşime dün istemedi . Bugün Gidelim kamp sandalyemizi alır otururuz bari dedim yine olmaz diyo.
Çok sıkıldım ama .. Gündüz iş yok diye işler iyi gtmio diye gecede evden çıkmak istemiyo morali ni bozup .
Evde otrcağımıza orda otururuz bari diyorum illaha evde oturmayı tercih ediyo.
Çok sıkıldım bu durumdan . Dibimize bütün ünlüler geliyo ne güzel sosyalleşecekken biz kös kös evde.. ...
Yooo gayette tekin oralar,İzmirin her yeri tekin ayrıca bilirsiniz ki.. Çok varoş, çok gecekondu olmadığı sürece. beklemeyin eşinizi çok istiyorsanız gidin kendiniz..Pek tekin yerler değil ineceğim durak ondan izin vermiyo tek gitmeme.
İzmirde nerde olursan ol gece kısacık şortla tek başına dolas. Tek bir laf gelmez. Yaptım, ordan biliyorum.Pek tekin yerler değil ineceğim durak ondan izin vermiyo tek gitmeme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?