• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Köşe takımı yardım

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

nesliertn

Miniğini bekliyor =)
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
469
48
73
35
Oturma odama bu köşe takımını almayı düşünüyorum. sizce hangi renk tercih etmeliyim?

$fox_2.webp
$fox_3.webp
$fox2.webp

CAnım ben krem rengi aldım oturma odamı ama keşke almasaydım diyorum güzel görünüyor ama kullanım oalrak zor rahat rahat oturup bişey yiyemiyorsun fln.gride çok soluk neşesiz bir renk.Yeşil olan biraz daha iiyimser diğerlerine göre ama mavi flnda çok güzel olur bence yada koyu yeşil :):23:

Canim krem cok guzel duruyor,kirlenir derdin yoksa ben krem diyorum. Ama sonucta oturma odasi ve kose koltuklarinda yemek icmek keyifli oluyor, rahat oluyor ve ustune birseyler dokulme ihtimali artyor sonuc itubariyle. O zaman da turkuaz yesil gibi olan renk guzel. Ayni tonlari iceren acik renk yastiklarla cok guzel olur. Simdiden gule gule huzurlu gunlerde kullan.,

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

CAnım ben krem rengi aldım oturma odamı ama keşke almasaydım diyorum güzel görünüyor ama kullanım oalrak zor rahat rahat oturup bişey yiyemiyorsun fln.gride çok soluk neşesiz bir renk.Yeşil olan biraz daha iiyimser diğerlerine göre ama mavi flnda çok güzel olur bence yada koyu yeşil :):23:

Banada en yakın o renk geliyor ama tamda karar veremedm

Canim krem cok guzel duruyor,kirlenir derdin yoksa ben krem diyorum. Ama sonucta oturma odasi ve kose koltuklarinda yemek icmek keyifli oluyor, rahat oluyor ve ustune birseyler dokulme ihtimali artyor sonuc itubariyle. O zaman da turkuaz yesil gibi olan renk guzel. Ayni tonlari iceren acik renk yastiklarla cok guzel olur. Simdiden gule gule huzurlu gunlerde kullan.,

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Tesekkürler canım. aslında oturma odasında açık renk taraftarı degilim. gride çok koyu geldi yeşilmi olsa ki acaba :44:

ikisi de çok hoş. ama oturma odası için yeşili tercih ederdim yerinde olsam :10: saloni marka değilmi? fiyatı nedir canm

Merhaba yeşil olanı tercih etmenizi tavsiye ederim üzerinde bu sezonun trend renkleri olan sıcak safran sarı ve pembe renkli kırlentlerle son derece modern ve şık iyi günlerde kullanmanızı tavsiye ederim.

Vivense İç Mimarı
Gözde Köylüoğlu
www.vivense.com

Teşekkür ederim bende o şekilde düşünüyorum:16:

Arkadaşlar selam;
Ben evlilik hazırlıklarına yeni başlamış ve çok tecrübesi olmayan biri olarak mobilya fiyatlarında yardım istiyorum. Modokoya gittim çok uçuk fiyatlar istiyorlar. Hazır almak mı daha mantıklı yaptırmak mı ? Nereler daha uygundur bilginiz varmı *

Koltuk takımının markası nedir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Oturma odası için en iyisi yeşil,gri çok sıkıcı kremde çok açık bir renk oturma odasında pek kullanışlı olmaz.

gerilim ve de korku romanlarını çok severim.
mutlaka okumak isterim.
eny canım tavsiyen için teşekkürler.
sevgilerimle...

Odan darsa veya aydınlık değilse krem tercih etsen daha iyi olur ama kullanımı biraz zor açık renk ya koyu ve canlı renk salonunu boğabilir
Onun haricinde ben yeşili beğendim tatlı duruyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X