Rica ederim.
Sizi anlıyorum, insan beyni hep kötü ihtimalleri, en kötü senaryoyu düşünüyor. Anksiyetenizi de kontrol etmek zor olabilir ama inanın bana aklınıza gelen ciddi ve kötü durumlar olsaydı şu an daha kötü hissederdiniz ve o hastalıklar doktorların gözünden çok nadiren kaçıyor. Zaten ilk ciddi ve kötü ihtimalleri eleyip sonra diğer hastalıkları gözden geçiriyorlar.
İlaçlarınızı düzenli kullanın aksatmayın, iyileştiğinizi göreceksiniz. 2 kutu yazıldıysa demek ki dediği gibi korkulmaması gereken ama iyileşme süreci biraz daha uzun olan bir hastalık. Bu aralar kendinizi dinlemeyin, ilacınızı alıp dinlenip keyfinize bakın. Birkaç haftayı bulur iyileşmeniz.
Ve bir rahatsızlıktan dolayı muayene olurken doktor bana yansıyan ağrıların olabileceğini, vücudun birlikte çalıştığını ve ağrıların alakasız yerlere vurup insanları tedirgin ettiğini de söylemişti, o yüzden korkmayın hiç.