Koşunnnn burda sihir yapıyoruzzzzzz :)

Brunello Cicinelli

Doğsa da yesem Cici Bebemin dötünü mötünü hep👶🏼
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2018
11.448
69.380
518
Kadınlar klubünün güzel hanımları merhaba... :deli:
Hadi biraz dertlerimizden kurtulalım, keyfimiz yerine gelsin. Güzel bir oyun oynayalım. Oyun çok basit; sadece söylediklerimi hayal edin bakalım;

Çok sıkılmış kaçıp kendinizi güzel bir kumsala vurmuşsunuz, oh... Kumsalda gezerken ve denizin güzelliğini izlerken bir anda denizde hortum çıkıyor ve içinden güzel mi güzel bir peri göğe doğru yükseliyor, o ne yav.:rolleyes: Elinde de sihirli bir değnek, inanılır gibi değil... :KK57: Bu güzel peri, şu hayatta çektiğiniz bir zorluğun ve sabrın mükafatı olarak 1 adet sihir hakkı kazandığınızı söylüyor. :oha:

Sihir hakkınızın kullanma klavuzu ise şöyle;
1- Sihir hakkınızı, sihir haklarınızı çoğaltmak için kullanamazsınız. (Yok öyle çakallık):KK20:
2- Sihir hakkınızı toplumsal ya da siyasi bir mesele için kullanamazsınız. (Örn; dünya barışı, fok balıkları yalnız kalmasın vs.)
3- Sihir hakkınızı para için kullanamazsınız.

4- Sihir hakkınızı ilk 3 maddedekiler dışında herşey için kullanabilirsiniz.
Hadi bakalım sihirli hanımlar, artık 1 adet sihir hakkınız var. Ne yapacaksınız bakalım, cevapları alalım :KK55:

Ben başlatıyorum; zamanı 4 ay sonraya ilerletme sihri yapardım. Eşim polislik eğitiminde... Zaman onsuz hiç geçmiyor, yüreğim çok daralıyor. Böylece bir an önce kavuşmuş olurduk :KK74:Benim sihrim; zamannnnn ileriii aksınnnnnnnnnnnnnnnn :KK68:

Son düzenleme:
Back
X