Koşuyolu Medipol Hastanesi Sinem AY BEDEN

okeanoss00

Kedileri severim :)
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2012
8.286
9.877
248
Arkadaşlar bu doktora gidip memnun olan var mı? Aslında kendi doktorumdan memnundum ama normal doğuma giremiyormuş hastane prosedürlerinden dolayı. O nedenle iyi bir doktor arıyorum. Bu doktordan da randevu aldım umarım iyi bir hastane ve iyi bir doktordur.

Hahahahah cok iyiymis ya:) bende doktorum muhtemelen sezeryan diyecektir aslinda cunku nobetci doktor ve normal dogumumu doktorun nobet gunune hatta gecesine getirmem mucize olur sanirim:) yine de olsun denerim sansimi:) epidurel normal dogum yapabilirim belki:) guzel olur yani:)
Hastanede tek aylar oncesinden randevulu hastalari oldugu icin sadece sezeryan yapiyormus.

:)) Ya ben aci esigi inanilmaz dusuk bir insanim. Normal dogum yapabilir miyim bilmiyorum ama normal.dogumu destekleyen bir doktorum olsun istiyorum. Umarim bulabilirim cogu doktor mesai saatleri dışında doguma gelmiyor ondan da korkuyorum.

Ben mesai saatleri disinda doguma gelen doktor hic duymadim acikcasi:) gelende binbir nazla iki kati fiyatla geliyor... o yuzden farkli doktora dogum yaptirmayi goze alamam yuksek ihtimalle. Doktorum eger gelirim sorun degil dese kesinlikle normali zorlarim ama hic sanmiyorum :)
:)) Ya ben aci esigi inanilmaz dusuk bir insanim. Normal dogum yapabilir miyim bilmiyorum ama normal.dogumu destekleyen bir doktorum olsun istiyorum. Umarim bulabilirim cogu doktor mesai saatleri dışında doguma gelmiyor ondan da korkuyorum.

Hayirlisi olsun guzelim. Insallah mesai saatlerine denk geliriz o zaman ne diyeyim:))

Cok ilaç yanlısı çünkü ufak bi kistim vardı hemen ilaç tedavisi 1 ay geçmezse 2 ay daha yine geçmezse ameliyet dedi hemen. Bundan 2-3 sene öncesinden bahsediyorum buarada. Aynı kistin daha büyüğü bu sene yine çıkmıştı yeni doktorum ilaca falan gerek yok adetle gidicek bu dedi ve gitti.

Daha onceki senelerde hamile olan arkadaslarda memnun kalanlar olmus ben de bir deneyeyim memnun kalmazsam degistiririm sagol canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…