Koşuyolu Medipol

zynmetin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2007
4
0
86
Koşuyolu medipolde doktor tavsiyesinde bulunacak var mı? Bu hastanede doğum yapan kişiler memnun musunuz

Kızlar ; Ben normalde kendi özel dr. umla devam ediyorum ancak özel muayenehanede doğuramayacağıma göre birde hastane edineyim kendime dedim :)

Burada doğum yapan arkadaşlarım oldukça memnun olduklarını söylediler ancak doğum yaptıkları doktor oradan ayrılmış..

Ben ilk düşüğümde Yrd. Doç. Dr. Şükriye Leyla ALTUNTAŞ a muayene olmuştum doc. ünvanı olmasına ragmen rahım agzına düşen bebeği anlamayıp rahim agzında polip var sende diye göndermişti beni. ONUN ICIN ASLA TAVSIYE ETMIYORUM.zaten de çok yoğun . benim seçimim hastasını tanıyan hatırlayan her an sıkıntısından haberdar olan doktordur açıkcası.

Bu doktor dışında Medipol Koşuyolun da kadın doğum uzmanı tavsiye edecek olan varmı ?

Bende ilk dogumumu koşuyolu medipolde yaptım doktorum cevahir tekcan hanımdı ama hastaneden ayrıldı cok isterdim bunuda onda dogurmayı.. Şimdi ikinci gebeliğim sinem hanıma gittim ama pek içime sinmedi o yüzden suan jale hanıma gecmeyi düşünüyorum..

Bu hastane de bebeğimiz kolunu doğumda sakat bıraktılar ve bizi Acıbadem e yönlendirdiler. Sonrasında ne aradılar ne masrafları karşıladılar (İl sağlık müdürlüğü soruşturma açtı Hastane hakkında) yetmiyormuş gibi bebek için 1,200 TL MR parası istediler. Bizde dışarıda 1/3 fiyatına çektirdik. Bunlar sadece aklıma gelenler :(

Back
X