K KELEBEKL Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Ekim 2010 157 0 96 Tekirdağ 24 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi KELEBEKL #1 slm kızlar koton un sitesinde bi elbise beğandim fakat oturduğum şehirdeki koton da yok bu elibseyi görüp beğenen var mı acaba
slm kızlar koton un sitesinde bi elbise beğandim fakat oturduğum şehirdeki koton da yok bu elibseyi görüp beğenen var mı acaba
K kurtluelma Guru Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2011 983 5 316 İstanbul 12 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi KELEBEKL #2 Ben bu elbıseyı görmustum magazasında kuması bıraz kalın gelmıstı bana yaz ıcın.
kalporganik benim bir fikrim var Kayıtlı Üye 19 Temmuz 2012 604 4 26 İstanbul 11 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi KELEBEKL #3 KELEBEKL .!.: slm kızlar koton un sitesinde bi elbise beğandim fakat oturduğum şehirdeki koton da yok bu elibseyi görüp beğenen var mı acabaEki Görüntüle 426714 Genişletmek için tıkla... 1v1y alışveriş sitesinde her daim koton ürünleri satılmakta yeni sezon bölümüne bak belki orada vardır...şıkmış bu arada favori renklerimdendir) ben epeydir alışveriş yapıyorum güvenebilirsin
KELEBEKL .!.: slm kızlar koton un sitesinde bi elbise beğandim fakat oturduğum şehirdeki koton da yok bu elibseyi görüp beğenen var mı acabaEki Görüntüle 426714 Genişletmek için tıkla... 1v1y alışveriş sitesinde her daim koton ürünleri satılmakta yeni sezon bölümüne bak belki orada vardır...şıkmış bu arada favori renklerimdendir) ben epeydir alışveriş yapıyorum güvenebilirsin