- Konu Sahibi FashionbyHatis
kızlar okadar araştırdım kimse doğru duzgun bilmiyordu neyse nişanlımla birlikte kotona gittik kağıthanedeki yerlerinde özelikle çok fazla seçenek var ama çok çok abartılacak kadar değil ben ömrümde hiç bu kadar eşyayı bi arada almamıştım bayagı cok odlu yani kotonların hepsini toplayınca. sonra igs outlete değişime gittim tabi o sıradada bayagı alışveriş yapmış oldum.
sonra şirin evlerdekine daha oncede gitmiştim ama indirim yoktu ozaman bu sefer hakkaten bayagı seçenek vardı <koton normalde pahalı biraz bilen bilir ..40.50<60<70 bayagı elbise seçenegı var ordanda alışveriş yaptım. evleneceğim gardrobumda cok fazla yeni var ama şöle kocaman bir alışveriş yapmayı hep isterdim onu yaptım yani:)
kağıthane hakkında bilgi arayanlara soylim.
sütlüce kağıthane güzergahındaki otobüslere binebilirsiniz.
ayazma yolu üzerinde 200 metre felan ilerde metro market var kocaman oranın hemen ilerisi hotiç vs var.
cendere yolunun hemen yanı.
geçende waikikiden de epeyce . elbise felan aldım
orada normalde hiç şık bayan şeyleri yok ama torium beylikdzü şubelerinde felan bulabilrsiniz.
sonra şirin evlerdekine daha oncede gitmiştim ama indirim yoktu ozaman bu sefer hakkaten bayagı seçenek vardı <koton normalde pahalı biraz bilen bilir ..40.50<60<70 bayagı elbise seçenegı var ordanda alışveriş yaptım. evleneceğim gardrobumda cok fazla yeni var ama şöle kocaman bir alışveriş yapmayı hep isterdim onu yaptım yani:)
kağıthane hakkında bilgi arayanlara soylim.
sütlüce kağıthane güzergahındaki otobüslere binebilirsiniz.
ayazma yolu üzerinde 200 metre felan ilerde metro market var kocaman oranın hemen ilerisi hotiç vs var.
cendere yolunun hemen yanı.
geçende waikikiden de epeyce . elbise felan aldım
orada normalde hiç şık bayan şeyleri yok ama torium beylikdzü şubelerinde felan bulabilrsiniz.
Son düzenleyen: Moderatör: