kotu aliskanlik sigara:(

simgeDRK

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2014
17
3
3
36
Kizlar 5 haftalik hamileyim ve sigarayi birakamadim bana yardimci olabilcek birileri var mi aranizda

Kendin basarabilirsin ancak bunu tavsiyeyle olmaz is sende biter cunku kim ne derse desin. Mesela sigara yuzunden bebegini kaybetsen ne yaparsin? Bunu unutma bence.

İleride evladın üşük iq, bağımlılık problemleri, ruhsal sıkıntılar vs yaşadığında vicdan azabı çekmeyeceksen iç...
Düşük riskini saymıyorum bile.

Takma kafana sigarayı gözünde büyütme... Buyutursen bırakmak daha da zorlaşır, hem kendi sağlığın hem bebegin için önce azaltmayı dene her şey sende biter bunu unutma. İstersen bir anda bırak at daha sağlıklı.

Ben 2 tane iciyodum nolcak icime cekmiyom ki vs bir suru sacma sapan vicdan rahatlatiyodum aklimca ta ki evladimi kucagma almadan kuveze alinana kadar.. Ve sonrasi o orda can cekisirken bi anne olarak be hissettigimi anlatamam. O serumlarla borularla bogusurken keske benim canimi alsan diye o kadar dua ettim ama olmadi BEN Melegimi KAYBETTİM... SAKİN İCME NOLUR BEN YASADİM RABBİM KİMSEYE YASATMASİN. KİMSEYE İNANMA O İCMİS BU İCMİS DEGİL İSTERSEN İCMEDİGİN ZAMAN DELİR AMA ASLA İCME NOLUR EVLAT ACİSİ YASAMA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…