- 5 Ağustos 2016
- 2.017
- 1.641
- 83
- Konu Sahibi barajnehir
..daha sade yazmaya calısayım.
Kim ..yakın akrabam..ilişki kurmak zorunda olduğum kişi
Kiminle .benimle daha çok ama herkesle aynı ıletısım şekli kuruyor..
Nerede ...bızım evde oturma olabılir ama onun evinde asla olamazsın ..oturmak istiyor .
Sorun ne..kendi istedıği gibi iletişim kuruyor .nerede olursa olsun sana "kendi için ne yapmam, nasıl davranmam hakkında ama laf arasında sana ayar çekiyor.yapmazsan eğer surat beş karış..
Ayşe nın kurallar kitabi var..sen de okuyabılırsen oku ..ama sakın çizgiyi aşma.
Artık nasıl davranmam lazım ben de şaşırdım.
Benım takıldıgım nokta ne...
Profesyonelce rol oynayanlara karşı benım iyi duygularım...
ben kötü kişi ilan edilmeden bu kişiyle ya da hayatıma giren böyle kişilerle nasıl baş edeceğim!
Şu an kendı içimde yasadıgım duyguyu dışarı cıkartırsam sıkı olmayan bağlar kopacak..
Ve ben huzursuz olacagım.
Kim ..yakın akrabam..ilişki kurmak zorunda olduğum kişi
Kiminle .benimle daha çok ama herkesle aynı ıletısım şekli kuruyor..
Nerede ...bızım evde oturma olabılir ama onun evinde asla olamazsın ..oturmak istiyor .
Sorun ne..kendi istedıği gibi iletişim kuruyor .nerede olursa olsun sana "kendi için ne yapmam, nasıl davranmam hakkında ama laf arasında sana ayar çekiyor.yapmazsan eğer surat beş karış..
Ayşe nın kurallar kitabi var..sen de okuyabılırsen oku ..ama sakın çizgiyi aşma.
Artık nasıl davranmam lazım ben de şaşırdım.
Benım takıldıgım nokta ne...
Profesyonelce rol oynayanlara karşı benım iyi duygularım...
ben kötü kişi ilan edilmeden bu kişiyle ya da hayatıma giren böyle kişilerle nasıl baş edeceğim!
Şu an kendı içimde yasadıgım duyguyu dışarı cıkartırsam sıkı olmayan bağlar kopacak..
Ve ben huzursuz olacagım.
Son düzenleme: