Kötü anlamda degil "Kumda yürüyüp izini belli etmeyen "birisi ile nasıl başedilir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

barajnehir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2016
2.017
1.641
83
..daha sade yazmaya calısayım.
Kim ..yakın akrabam..ilişki kurmak zorunda olduğum kişi
Kiminle .benimle daha çok ama herkesle aynı ıletısım şekli kuruyor..
Nerede ...bızım evde oturma olabılir ama onun evinde asla olamazsın ..oturmak istiyor .
Sorun ne..kendi istedıği gibi iletişim kuruyor .nerede olursa olsun sana "kendi için ne yapmam, nasıl davranmam hakkında ama laf arasında sana ayar çekiyor.yapmazsan eğer surat beş karış..
Ayşe nın kurallar kitabi var..sen de okuyabılırsen oku ..ama sakın çizgiyi aşma.
Artık nasıl davranmam lazım ben de şaşırdım.
Benım takıldıgım nokta ne...
Profesyonelce rol oynayanlara karşı benım iyi duygularım...
ben kötü kişi ilan edilmeden bu kişiyle ya da hayatıma giren böyle kişilerle nasıl baş edeceğim!
Şu an kendı içimde yasadıgım duyguyu dışarı cıkartırsam sıkı olmayan bağlar kopacak..
Ve ben huzursuz olacagım.

Son düzenleme:
Vallahi yazdıklarınızdan bir şey anlamadım, çok değişik kurmuşssunuz cümleleri.. :110:

Son cümlenize istinaden söylüyorum.. ya birini olduğu gibi kabul edin, ya da işinize gelmiyorsa kafaya takmayın üzerinde durulacak mesele değil deyip geçin ..

Yakın akrabam oluyor..
Ne kaz yansın ne tavuk..herseyiyle ilgilenilsin ama telefonla yazıyla cicim yapılsın...
Kendi de sizinle ve ailenizle telefonla iletişim kurmayı tercıh eder, ılgılenır..birebir kötü yaptıgı birşey yok ama sessiz kurallar vardır ya gönül bağı da oluşması için ben yapamıyorum. .
Kendi evine cagırmaya gelınce halden hale girmeler..ve eve almaması...
Ama sana gelince hopp size gelirim ..
.Başka durumlar da var..Hep onun dediği olsun ortamda ..kendim gibi konusamıyorum..Sahte bir ortam var .Evlerının yakınında işin olsa bile davet etmemesi..biz davet etmeden duramazdık..önceden de biliyorsak .
Tamam ne olacak diyorum bu iş de böyle ılerler...
Ama insani daraltıyor..kendi kişiliği zor zaten.
Bağını koparabılecegım biri değil .saatli bomba ama o bu işi profesyonel yapıyor..ben laf söylersem ben kötü olucam..
Ben niye sıkılıyorum?
Her insanı olduğu gibi kabullenmek için ne yapıyorsunuz ?
Bizimde teyzeme gelen bir komşumuz vardı yakın biyerde oturmuyoruz ama geliyor biseyleri bahane ederek teyzem hasta yorgun çoğunlukla yatıyor ama illa gelip iş yaptırıyor ama kendisine asla davet etmez cagirmaz hep yüzsüz yüzsüz birilerine giden bı kadın cocugunuda peşine sürükler eziyet eder kadını seven bı Allah'ın kulu yok ben Direk sertçe uyarıyorum böylelerini ama teyzemler yumuşaktır ben konuşmuyorum goemezden geliyorum sizde öyle yapın böyleleri bunu hakediyor halden anlamıyorlar.

Tek bir cümle anlamadim ama akraba kimdir ve neden beklenti içindesiniz onu çözemedim bırakın gitsin kendi haline.
Insanın kendi ailesinden önemli kimsesi yok bana göre dışarıda kalanlar umrumda olmaz cok netim bu konuda o yuzden beni sorunlu arkadaş akraba çok etkilemez sınırlarınızi iyi cizin

Kötü anlamda değilse hangi anlamda? Çünkü anlattığınız bu insandan çok hoşlanmadığınız ve yaptıklarını da iyi kalplilikten filan yaptığını düşünmediğiniz ortada. Beni daraltan, hoşlanmadığım insanla niye görüşeyim kafası iyidir.

Son düzenleme:
E zor bir durum yok ortada
Ben bu insanları anlamıyorum biliyor musunuz herkes karakterini yaşar
Ama sanki biz başkaları için bir şey yapıyoruz illa karşılığı olmak zorunda gıbı davranıyoruz

sizde evinize çağırmayın telle iletişim kurun onla müsait değilim diyim yorgunum diyin
Bazen telefonlara cevap vermeyin
Ben bunda sıkılacak bir durum göremiyorum
Direkt yüzüne karşı söyleyin çok çok sıkılıyorsanız

ama bilinki biz evimize çağırırdık olayını karşı taraf için yapmıyorsunuz karakterınız bu
Lütuf değil ki canım kimse bir şey yapmasın
Sıkılacak ne var
Geçiştirici cevaplar verin sonra gorusuruz diyin
Tel yanımda değildi diyin

Ben anlatayım arkadaşlar
Biri var karakteri şu şekilde
Telefonla konusurken evet her Şeyi yapar canımlı cicimli konuşur
Ama somut şeyleri de yapmaz mutlaka bahane bulur

en basitinden evine çağırmaz ama başkasının evi olunca gider
Bu gaz veren insanlardan
Şöyle mesela mesela bir iş kuracaksınız bu fikrinizi paylasıyorsunuz

oda diyor ki yeğenim kdkdkd kur işini biz sana yardım ederiz sıkılma sakın bize her ihtiyacını söyle
Hoop borç istiyorsunuz mutlaka bahanesi oluyor fosss böyle biri

ama karakteri bu aslında kötü ya da iyi diyemem kendi adıma

Yakın akrabam oluyor.. şu an bir olayımız yok..karşılıklı durum değerlendirmesi yaptım.
Ne kaz yansın ne tavuk..herseyiyle ilgilenilsin ama telefonla yazıyla cicim yapılsın...
Kendi de sizinle ve ailenizle telefonla iletişim kurmak istiyor..
Sağlık sorunu olsun ..ararsın nasılsın diye sorarsın...lafın arasında kendimi iyi hissedince görüşürüz. Ben rahatsız etmediğim halde laf arasında bana ayar çekiyor..
Ne yapıp ne yapmamız gerektıgını yerli yersiz bize söylüyor..
Ağzından kötü laf çıkmıyor ya o böyle davranışların normal oldugunu zannediyor..yazılı olmayan kurallar vardır..yakın bağlar kurmak için çaba sarfetmelıyız.
Hem yakın durmak istiyor hem de ayar üstüne ayar çekiyor..bu iş artık beni üzüyor..
Kendimi ifade eden birisiyim ama aramızın bozulmasını istemiyorum..
Bu konu ile ilgili konuşsam elini ayağını çeker .üzüntü duyarım..
İnsanları oldugu gıbı kabul edebiliyor musunuz?

Ben yine pek bir şey anlamadım ama deyimleri hep yanlış kullanmanıza takıldım.
Karda yürür izini belli etmez.
Ne şiş yansın ne kebap.

İnsanları olduğu gibi kabul etmezsek hayat çekilmez olur. Kimseyi değiştiremeyiz.

Ben anlatayım arkadaşlar
Biri var karakteri şu şekilde
Telefonla konusurken evet her Şeyi yapar canımlı cicimli konuşur
Ama somut şeyleri de yapmaz mutlaka bahane bulur

en basitinden evine çağırmaz ama başkasının evi olunca gider
Bu gaz veren insanlardan
Şöyle mesela mesela bir iş kuracaksınız bu fikrinizi paylasıyorsunuz

oda diyor ki yeğenim kdkdkd kur işini biz sana yardım ederiz sıkılma sakın bize her ihtiyacını söyle
Hoop borç istiyorsunuz mutlaka bahanesi oluyor fosss böyle biri

ama karakteri bu aslında kötü ya da iyi diyemem kendi adıma
Evet aynen böyle..ama ben anlatamadım😉

Sanırım aile büyüklerinden. Madem küserse üzülürsün, he he diyip geçeceksin. Kendi kendine ayar çeksin, siz onun sokduğa kalıba girmiyorsanız sorun yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X