SusarakEtkiliyorsa da çenemi nasıl tutmalıyım
DoğruSusarak
Umarım becerebilirim teşekkür ederim:))Bence de söylemeyin.Susmak çoğu zaman daha hayırlıdır.
Kesinlikle çok güzel söz"Gez ve kimseye söyleme; gerçek bir aşk hikayesi yaşa, kimseye söyleme. Mutlu ol, kimseye söyleme; insanlar güzel şeyleri mahveder."
Halil Cibran
Bu sözü çok severim. Nazar mı enerji mi bilmem ama katılıyorum buna. Ama hiç beceremem içimde tutamam, iyiyi de kötüyü de hemen paylaşırım. Kalbimi iyi tutmaya çalışıyorum siz de öyle yapın.
Mesela dershanede 4 kişilik samimi bi kız grubu açtık. Orda kızın biri sonucunu anlamamış sormak için attı. Ben de anlattım. Sonra bir baktım attığı sonucu herkesten silmişBen inanmiyorum.
Ama siz kendinizi nasil hissediyorsaniz oyle yapin.
Mesela dershanede 4 kişilik samimi bi kız grubu açtık. Orda kızın biri sonucunu anlamamış sormak için attı. Ben de anlattım. Sonra bir baktım attığı sonucu herkesten silmişDemek ki saklıyor millet ama ben yapamıyorum
Kesinlikle doğru. Ve çok yaşadık. Netlerim çok iyi hersey şöyle mükemmel deme. Daha iyisi olsun diye uğraşıyorum de. Beni memnun ediyor de.Iyi geceler arkadaşlarım
Lütfen dini konu olarak algılanıp kapatılmasınİsteyen nazar desin, isteyen kötü enerji.
Sınav sürecindeyim ve çevremden "sakın netlerini söyleme" temalı uyarı alıyorum. Ben deneme sürecinde, olumlu ya da olumsuz başarısız vs sonucumu insanlarla paylaşmak istiyorum ama bana herkesin iyi niyetli bakmayacağını söylüyorlar. Hatta ailem arkadaşlarıma bile söylememe kızıyor. Tamam 23 yaşındayım herkesin iyi niyetli olmadığını biliyorum ama bu kötü bakış/niyet sizce hayatı bu kadar etkiler mi? Etkiliyorsa da çenemi nasıl tutmalıyım? Hayatında böyle örnekler yaşamış olanlar, tecrübelerinden faydalanabileceğim var mı? Sevgiler❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?