kötü bişey yaptım

ahirimsensin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
380
2
0
Ankara
kızlar eski konularımda var.sevgilim 1 yıl kadar önce facede tanımadığı bi kızla tanışıp konuşmuştu..bana başta akrabam diye yalan söylemişti..ve gerçekler ortaya çıktı...hoşgeldin faceme :) falan yazmış gülücükler falan hep ben delirmiştim ama öylesine olduğuna falan yemin etti ağladı ben tokat attım gene kızmadı yalvardı barıştık...
neyse ben bunu kafamda büyüttükçe büyüttüm dün o kızın adına bir mail adresi alıp sevgilime onun ağzından mail attım..selam nasılsın arkadaşlığımız bitmemeli ankaraya bi akrabanın yanına geleceğim buluşalım numaranı gönder yazdım...sevgilim çekine çekine anlattı benim bi suçum yok aşkım cvp vermedim engelledimde dedi..aslında sevgilim cvp vermedi bana anlattı diye kendimi iyi hissetmem gerekiyordu..ama suçluluk duyuyorum vijdanım rahat değil :43::43:

Şurda bir araştırma yapayım desem, ayrılıkların, kavgaların, sorunların sebebi %80 sanal alem çıkar. :ssz:

Bence siz sevgilinize güveninizi yitirmişiniz. Belki ki zamanında bir hata yapmış ve siz hala onun hesabını ödüyorsunuz.
Bakın anlatmış işte, en azından doğruyu söylemiş.
Başka adreslerden mesajlar falan attığınıza göre siz en kötü duruma hazırlamışsınız zaten kendinizi.
Nasıll düşünürsünüz bilmem ama ben ilişkinizin temelini pek sağlam görmüyorum.

Son düzenleme:
kötü bişi olduğunu düşünmüyorum hepimiz yaptık zaman zaman bu gibi şeyler..
hatta ben şuan bile düşünüyorum erkek arkadaşımı bi denesem diye ama bi yanlışı olmadı bana gerek görmüyorm.
ama artık için rahat etsin demek ki gerçekten bitirmişş...
bir kere affetmişsin umarım bir daha tekrarlamaz.

Şurda bir araştırma yapayım desem, ayrılıkların, kavgaların, sorunların sebebi %80 sanal alem çıkar. :ssz:

Bence siz sevgilinize güveninizi yitirmişiniz. Belki ki zamanında bir hata yapmış ve siz hala onun hesabını ödüyorsunuz.
Anlamam ki niye kurcalar durursunuz ? Bakın anlatmış işte, en azından doğruyu söylemiş.
Başka adreslerden mesajlar falan attığınıza göre siz en kötü duruma hazırlamışsınız zaten kendinizi.

evet hazırladım ne olcaksa olsun diye ama şimdide suçluluk duygusu içindeyim :43:

kötü bişi olduğunu düşünmüyorum hepimiz yaptık zaman zaman bu gibi şeyler..
hatta ben şuan bile düşünüyorum erkek arkadaşımı bi denesem diye ama bi yanlışı olmadı bana gerek görmüyorm.
ama artık için rahat etsin demek ki gerçekten bitirmişş...
bir kere affetmişsin umarım bir daha tekrarlamaz.

umarım umarım en büyük korkum o..o yüzden yaptım böyle saçma bişey :50:

daha önce yaptığı hatadan dolayı süphe etmeniz normal ve bence iyi yapmıssın sevgilinde cevap vermemiş iyi bi sey yani her sey yolunda kafana takma

evet hazırladım ne olcaksa olsun diye ama şimdide suçluluk duygusu içindeyim :43:
senin onu denediğini anlamış olamaz dimi :26:
gerçi öyle oldugu sanmıyorum aslında da sorayım dedim (:
bence boşuna pişmanlık duyma,ona da sana da iyi ders olmuş işte..sevgilin bir daha böyle bir hataya düşmez,sen de bir daha onu denemezsin :34:

senin onu denediğini anlamış olamaz dimi :26:
gerçi öyle oldugu sanmıyorum aslında da sorayım dedim (:
bence boşuna pişmanlık duyma,ona da sana da iyi ders olmuş işte..sevgilin bir daha böyle bir hataya düşmez,sen de bir daha onu denemezsin :34:

yok cnm anladığını sanmam çünkü maili bana göstermeden silmiş ki ben kıza sataşmayım diye:31:
cvp atmadığınada eminim durmadan açıp bakıyorum çünkü :23:

Gereksiz yere kendini yemişsin bununda sağlamasını yapmışsın.. İyi yapmışsın demiyorum ama kim olsa benzer şekilde bir deneme yapardı.. Gereksiz yere üzme kendini.. :ssz:

Güven duygusu böyle bir şey işte,kazanmak çok zor, kaybetmek çok kolay..ama sevgiline yeniden güvenmeye çalış,sana karşı dürüst olmuş sonuçta..

benmde aklıma soktunuzz yaa denesemmi öyle bişey :) neyse şimdilik gerek yok .Senin konuna dönersek bence hiç suçluluk duyma senin güvenini yıkan o

boşver iyi yapmışsın
güvenin kaybederken düşünseydi bunları
aartık üstünde durma unut gitsin

hatta bi ara başka bi kızdan mesaj at tanışmak iste falan hala konuşuyomu tanımadığı kişilerle kontrol et:) çokmu abarttımki:)?

yaptığın bence çok kötü ve abartılacak birşey değil canım..
bi güven kaybı yaşamışsanız bunun nedeniyle yapmışsındır..
peki hotmaile ekli olmadan mail gönderilebiliyor mu ?
yani açtığın yeni adres sevgilinin msninde ekli miydi,değil miydi

Back
X