• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kötü bolumde(ornegın 526 bınle kapatan)hocalar sınavları zor yapabılır mı?

20ysndabrcck

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2025
43
4
1
21
Mantıken hocalar sınavları zor yapsa cogu kısı gecemeyebılır.
Yanlıs mı dusunuyorum?
Ben duzenlı not alan bır ogrencıyım.
Zaten bu bolume de oncekı sene yerleşip gitmediğim ıcın obpm yari yarıya kırıldı ondan yerleştim.
Yanı oradaki bırcok insandan daha yuksek kapasitem.

Sınavların zorluğu kişi kapasitesi ile mi ölçülüyor anlamadım. En akıllı sizsiniz de 526 binle girenler gerizekalı mı

Ben kendi üniversitemden örnek vereyim. Bundan yıllar yılllar önce. Bizim bölüm en son 64.binle almış. Arkadaşın bölüm 160binle. Bizde de bol kalmalı dersler vardı ama en fazla ders amfide işlenirdi. Iki amfide sınav olurduk maks. Ama arkadaşın bi dersi vardı mesela sınavda 6 amfi kapatıyodu hoca. 😶‍🌫️
Bu hocanıza bağlı. Sonuçta herkes çoğunluğu bırakıp uğraşıp durmak istemiyor.

Ben kendi üniversitemden örnek vereyim. Bundan yıllar yılllar önce. Bizim bölüm en son 64.binle almış. Arkadaşın bölüm 160binle. Bizde de bol kalmalı dersler vardı ama en fazla ders amfide işlenirdi. Iki amfide sınav olurduk maks. Ama arkadaşın bi dersi vardı mesela sınavda 6 amfi kapatıyodu hoca. 😶‍🌫️
Bu hocanıza bağlı. Sonuçta herkes çoğunluğu bırakıp uğraşıp durmak
Bır kız var ust sınıflardan konuştuğum son gece calısmakla 4 kredilik dersten 61 6 kredilik dersten 80 almıs.
E ben duzenlı not da tutuyorum sınavlara da asagı yukarı 20 gun var bu 20 gunu ıyı değerlendirirsem cogunu en dusuk BA ıle gecerim herhalde

Bu hocanıza bağlı. Sonuçta herkes çoğunluğu bırakıp uğraşıp durmak istemiyor.
Bır de bizde amfi falan yok sınıf mevcudu 30larda ve tek sınıf bu dezavantaj tabı ama bır ders harıc pek kalan yok.
O dersten de kalan 7 kısı bıle yoktur 3 sınıflar dahil
Ayrıca bır tanıdığım 136 bınle sayısal bolume gırdı duzenlı calısıyor ve ortalaması 3.50 ustu.
Yanı sayısal 136 binde bıle bu ortalama yapılıyorsa esıt agırlık 526 binde de yapılabılır

Bır kız var ust sınıflardan konuştuğum son gece calısmakla 4 kredilik dersten 61 6 kredilik dersten 80 almıs.
E ben duzenlı not da tutuyorum sınavlara da asagı yukarı 20 gun var bu 20 gunu ıyı değerlendirirsem cogunu en dusuk BA ıle gecerim herhalde
Insallah buna yorum yapamayız tabi.

Back
X