kötü doğum günüm

cigabitli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2013
318
269
73
Yaşadığım ennn kötü doğum günüydü. Keşke unutsaydi hiç üzülmezdim ya.
Dün msj attı sevgili sevgilim bugün için buluşalım diye saat 2 oldu bisey demedi bende msj attım ne zaman buluşuruz diye 3 te çık dedi.yanıngittiğimde "şimdi sen bide pasta yersinyeme boşver falan vb." bende tamam yemem eve gidince yerim dedim sonra pastahaneye giderken ben sana ilerde hediye almam para veririm sen git kendin al dedi birsey demedim neyse
Gittik oturduk oturur oturmaz hediyeyi fırlattı önüme ben sevmiyorum böyle şeyleri beceremiyorum dedi baya bir bozuldum.
Kolye de arkadaşının sevgilisinin dükkânı var onlar vesile olmuş alınmasına kendi bile secmemis .
Ben artık üzüntüden ses çıkartamadım herşey zorlama gibiydi
Bide üstüne 2 buçuk saat yuruduk
En sonunda ben eve gitmek istiyorum dedim gel bir yere oturalim böyle yollamam dedi başka zaman otururuz dedim ve eve firladim.
Keşke unutsaydi ya çok üzüldüğüme mi yanayım bacaklarımin ağrısına mi yanayim. Unutsaydi en azından kendime pasta alır TV karşısında bir güzel mutlu mesut yerdim umrumda olmazdi ayaklarım ve ben mutlu bir yaşa giriş yapardik.
Sinirden hala kahvaltıyla duruyorum neyse artık yarın yerim
 
Gercekten cok ayip etmis ya tamam anlamazsin boyle seylerden de bari kabaca soyleme kaba hareketler yapma yani. İnsan tatli dille soyler. Simdi gel de bu adamla sicak samimi konus. Sonra noldu ne bu triplerin diycek. Tam dayaklik
 
Asla unutamayacağınız bir doğumgünü olmuş gercekten ileride unutur anlatir gulersiniz insallah,yaş kaç bilmiyorum ama...Doğum gününüz kutlu olsun...o sevgiliyede iki çift laf ederdim ya burdan neyse...
 
sevgili konu sahibi, sanırım senin öküz sağsalim bu kurbanı atlatmış, bi dahaki kurbana kesin bence.

böyle saçmalayacağına hiç yapmasa daha iyiymiş, olmuyosa zorlamasın kimsenin bişey beklediği yok sonuçta. bence yol ver böyle özel günler önemlidir. maddi hediye açısından demiyorum düşünülmesi ve kalbini kırmaması ve sana değer vermesi açısından söylüyorum.
 
Mutlu sağlıklı huzurlu bol kazançlı güzel yeni bir yaş seninle olsun . :KK39:

Öyle güzel bir yıl geçirki sevgilinin yaptığı seni üzen şeyleri unut .:KK14: yani bir çok kişi hatırlamadı diye konu açarken sen keşke hatırlamasaydı diye konu açmışsın . :KK12:
 
Ya yaşlar kaç bilmiyorum ama benim ilk sevgilim böyleydi. Ne yapacağını bilemiyordu, utanıyordu. 3 sene beraberdik, ilk sene doğum günüm aynen böyle geçmişti. 17 yaşındaydık o zaman. İkinci ve üçüncü çok romantikti. Sonradan o da çok gülmüştü kendine, baya da üzülmüştü. Yani öküzlük kanına işlemişse bilemem de böyle bir durum da olabilir.
 
Ben 27 yaşıma girdim. Ben çok üzüldüm ve konuşamadım bi türlü uzuldugumu anlayınca hediye için uzulmeye değer mi dedi. Ya hediyenin canı cehenneme
 
[QUOTEz3506, post: 42758601, member: 555906"]Bence gerçek bir odun. Anlattın mı bari neden kırıldığını anlamaz bu adam çünkü[/QUOTE]

Evet anlattim sende kutlamayı sevmeyenlerden olabilirsin birşey yapmaya gerek yoktu dedimama çok üzüldüm falan dedim bi dahakine dikkatli olucam bu kadar uzulecegini tahmin etmedim değer mi dedi oysaki üzüldüğüm tavriydi
 
Oncelıkle dogumgununuz kutlu mutlu olsun. nice sağlıklı huzurlu mutlu yıllarınız olsun.

Bızım de nısanlımla ılk yılımızda ben ona unutulmaz sürprizler yapıp özel hedıyeler seçerken o gıder bana hıc düşünmeden ıhtıyacın bıle olmayan bır hedıyeler alır verırdı hıc özel bırsey yapma geregı duymazdı ama ben devam ettım özel seyler yapmaya, ve bır kere de karşıma alıp güzelce konuştum, benım ıcın bu durumun onemlı oldugundan bahsettım :) bu sene bır baktım onda bır planlar atraksıyonlar.
 
sevgili konu sahibi, sanırım senin öküz sağsalim bu kurbanı atlatmış, bi dahaki kurbana kesin bence.

böyle saçmalayacağına hiç yapmasa daha iyiymiş, olmuyosa zorlamasın kimsenin bişey beklediği yok sonuçta. bence yol ver böyle özel günler önemlidir. maddi hediye açısından demiyorum düşünülmesi ve kalbini kırmaması ve sana değer vermesi açısından söylüyorum.
Bi dahaki kurbana kadar vakit kaybı yazıktır:KK12:, üçüncü gününe kadar kurban makbul yerın kessin bence :D
 
Ben 27 yaşıma girdim. Ben çok üzüldüm ve konuşamadım bi türlü uzuldugumu anlayınca hediye için uzulmeye değer mi dedi. Ya hediyenin canı cehenneme

Hmmm öyle sandığım gibi 16-17 de değilmişsiniz. Üslup çok kötü ya. Sen şimdi pasta yersin falan. Baya kötü. Hala da olay hediye sanıyor o en fenası. Malesef arkadaşlara katılıyorum, yani böyle razı olacaksın eğer illa bu adamı istiyorsan. Sonra beklentiye girip üzülme. Doğum günün de kutlu olsun bu arada :)
 
Yani arayıp söylemese benim bir beklenti yoktu açıkçası. Bu kadar isteksiz oluşu sanki zorla yaptırıyorum gibi oluşu beni üzdü
 
Zorun ne peki hala bu adamla birliktesin?Saygısıza bak,yok pasta yeme,yok hediye fırlatmalar.O kim oluyor ki,sana böyle davranma hakkı buluyor kendinde.Sen onu çok havaya sokmuşsun kusura bakma.Yüz bulmuş,tepene çıkmış.Hala sinir olacağına ayrıl,başka çözüm mü var sanki?
 
Back
X