Kötü enerji mi

Herşey bir bakış açısı birde şöyle düşünün '2 hanemden evimden ve hayatımdan çıkması gereken tüm pislik ve zehir çıkıyor akıyor ve gidiyor..''
Hiç bu kafalara girip kendinizi üzmeyin kimler kimler ne haltlar yiyip kalpler kırıyorda hala gayet yerindeler. Sizin kendisine bunları demeniz de çok iyi olmuş en azından bi b*k olmadığı yüzüne çarpmış oldu.
çok haklısınız. Artık tamamen arındığımı kurtulduğumu düşünüp olumlama yapacağım. Ben negatife yormak istedim büyük ihtimalle. Bana öyle kötü günler yaşattı öyle aşağılamalara maruz kaldım ki, üzülmeden söyleyiverdim o cümleleri.

Hiç bi ilişkimde bu kadar kötü ayrılık yaşamamıştım, hepsinde hayatında mutlu ol vs gibi dileklerle bitmişti. Ama bu insanla korkunçtu. Sonraki günler aradı yine cevap vermeyip engelledim oralardanda. Bana iyice bilendiğini, oturduğu yerden kin dolduğunu biliyorum. tanıyorum onu. Şuan eminim en büyük düşmanı falanımdır. Onun o içi kapkara enerjisini çekiyorum diye korktum

:)))) ben inanırım böyle şeylere. Yarın deneyeceğim. Teşekkür ederim
böyle şeylere inanırım dediğiniz için yazıyorum, daha önce de yazıldı mı bilmiyorum ama evinizde bakara suresini açın, siz iş yaparken arkada okunsun. enerjiyi rahatlatıyor, en azından bende öyle işe yarıyor :)

çok haklısınız. Artık tamamen arındığımı kurtulduğumu düşünüp olumlama yapacağım. Ben negatife yormak istedim büyük ihtimalle. Bana öyle kötü günler yaşattı öyle aşağılamalara maruz kaldım ki, üzülmeden söyleyiverdim o cümleleri.

Hiç bi ilişkimde bu kadar kötü ayrılık yaşamamıştım, hepsinde hayatında mutlu ol vs gibi dileklerle bitmişti. Ama bu insanla korkunçtu. Sonraki günler aradı yine cevap vermeyip engelledim oralardanda. Bana iyice bilendiğini, oturduğu yerden kin dolduğunu biliyorum. tanıyorum onu. Şuan eminim en büyük düşmanı falanımdır. Onun o içi kapkara enerjisini çekiyorum diye korktum
Ondan kötü enerji geldiğini düşündüğünüz an hemen kendinizi mor ve parlak bir küre içinde hayal edin ''korunuyorum ve zırhlıyım kötü enerjileri kaynağına geri iade ediyorum'' diyin. Ayrıca sizi tebrik ediyorum toksik ilişkiyi bitirmek her babayiğidin harcı değil KKdan da okuduğumuz hikayeler üzere. :KK200:

Ne kadar negatif ve sorunlu biri de olsa sonuçta adamın bir hastalığı var. Zaten hastalık sebebiyle kötü ruh haliyle yaşamak zorunda olan birine, ayrılmakta haklı olsanız bile bu kadar kırıcı davranmış olmanız çok yanlış. İlla kendinize batıl bir inanç bulacaksanız biraz da kendi yanlışlarınıza değinerek bulun. Kimsenin kötü enerjisi hastalığı vs gelip bir ömür yakanıza yapışmaz. Denk geldi işte

Ondan kötü enerji geldiğini düşündüğünüz an hemen kendinizi mor ve parlak bir küre içinde hayal edin ''korunuyorum ve zırhlıyım kötü enerjileri kaynağına geri iade ediyorum'' diyin. Ayrıca sizi tebrik ediyorum toksik ilişkiyi bitirmek her babayiğidin harcı değil KKdan da okuduğumuz hikayeler üzere. :KK200:
dediğinizi uygulayacağım❤️🕊️

Sormayın aslında o kadar zor oldu ki, 1.5 senelik ilişki ama 4 aydır ayrılmaya çalışıyorum ve parazit gibi peşimi bırakmıyor. Allahtan arkadaş o kadar negatif ve hastalıklı bi ruh ki, iyi taraflarını göremedikçe soğudum ve bitti. Şükür❤️

Ne kadar negatif ve sorunlu biri de olsa sonuçta adamın bir hastalığı var. Zaten hastalık sebebiyle kötü ruh haliyle yaşamak zorunda olan birine, ayrılmakta haklı olsanız bile bu kadar kırıcı davranmış olmanız çok yanlış. İlla kendinize batıl bir inanç bulacaksanız biraz da kendi yanlışlarınıza değinerek bulun. Kimsenin kötü enerjisi hastalığı vs gelip bir ömür yakanıza yapışmaz. Denk geldi işte
İnanın ilişki boyunca ne kadar onun yanında olduğumu, iyi olması için uğraştığımı bilemezsiniz. Ki bunlar olurken bana korkunç kötü davranırdı. İyi niyetimi ve sevgimi hep kullandı. Sonlara doğru artık benim ruh halimi etkilemeye başlayınca ne hisseder diye düşünemedim açıkcası.

Bu insanlar kötü bir hayat yaşıyorlar biliyorum ama psikolojik sorunları olan biriyle ilişkide olmak da kendinizden büyük fedakarlık etmek demek.

İnanın ilişki boyunca ne kadar onun yanında olduğumu, iyi olması için uğraştığımı bilemezsiniz. Ki bunlar olurken bana korkunç kötü davranırdı. İyi niyetimi ve sevgimi hep kullandı. Sonlara doğru artık benim ruh halimi etkilemeye başlayınca ne hisseder diye düşünemedim açıkcası.

Bu insanlar kötü bir hayat yaşıyorlar biliyorum ama psikolojik sorunları olan biriyle ilişkide olmak da kendinizden büyük fedakarlık etmek demek.
Ben zaten ilişkinizi sürdürün demedim tabi ki ayrılın ama kırmadan yapmak mühim olan

sadaka verirken ikimizin iyiliği için vermek gerekir miymiş? bunu bilmiyordum. dediklerinizi deneyeceğim hanımlar❤ sağolun

Tabi sizin onu adına kötülüğünü istememek ve hakkında iyi bir şey yapmak hem ah almanızı hemde kötü enerji gelmesini engeller. 🤗

bir negatiflik olmuş evet ama eski sevgilinizin enerjisi bu kadar yüksek olabilir mi bilemedim. Ama yinede ve güzele odaklanın biraz nötr kalın şu sıralar kötüyü çekmeyin devam ederse bu durumlar önlem alırsınız.

Tabi sizin onu adına kötülüğünü istememek ve hakkında iyi bir şey yapmak hem ah almanızı hemde kötü enerji gelmesini engeller. 🤗
aaa bilmiyordum bunu, öyle yapayım teşekkürler ❤️

bir negatiflik olmuş evet ama eski sevgilinizin enerjisi bu kadar yüksek olabilir mi bilemedim. Ama yinede ve güzele odaklanın biraz nötr kalın şu sıralar kötüyü çekmeyin devam ederse bu durumlar önlem alırsınız.
Onu ben de bilemedim ama insanlar hakkında inanılmaz derinlemesine düşünen ve kinci birisi. Yorumlar ve dediğiniz gibi pozitife odaklanıcam, ona karşı bütün negatif duygularımı da uzaklaştırıcam

Merhaba, burda birkaç konuya cevap yazmış, sürecimi anlatmıştım. 1,5 senelik evliliğe giden bir ilişkim vardı fakat karşı taraf kişilik bozukluğu olan (tedavi görmüş duygu durum bozukluğu denmiş) aşırı negatif, öfke problemli, üstümde hakimiyet kurmuş bir insandı. Her şeyde kızacak bişey bulan, bir negatif enerji yumağıydı. Sakinleştirici kullanmadığında çok kötü bi insana dönüşürdü.

Bu insandan geçen hafta perşembe ayrıldım. Ayrılırken de açıkcası kırıcı şeyler söyledim “zehirli birisisin, senden rahatsızım, sıkıntılısın” gibi şeyler ve ayrıldık.

O gece 3 gibi evi su bastı, bütün salon, hol, odalar su içindeydi. Parkeler mobilyalar mahvoldu. Su arıtıcımız bozuldu. Kaç gündür evin için sürekli neye elimi atsam kırılmaya başladı. İlk günler bi şey hissetmiyordum ama iki gündür geceleri kötü hissetmeye başladım. Acaba çok mu kırıcı konuşup etkiledim ve onun o kötü enerjini hissetmeye başladım diye düşünür oldum. İnançlı biriyimdir bu arada. Ben mi kuruntu yapıyorum bilmiyorum, bu negatif insanların etkilerinden tamamen nasıl kurtuluruz sizce? teşekkür ederim cevaplar için şimdiden. 🕊️

Not: bu insana ait ne varsa temizledim telefonumdan evimden, aldığı bi kaç değerli eşya vardı onları istemedi onlar duruyor bi tek.
Ay ne alakası var. Her basımıza gelen olayda ona bunu mu yaptım şuna şunu mu yaptım. :53:
Zamanında sır kapısı çok mu izledin

aaa bilmiyordum bunu, öyle yapayım teşekkürler ❤️

Onu ben de bilemedim ama insanlar hakkında inanılmaz derinlemesine düşünen ve kinci birisi. Yorumlar ve dediğiniz gibi pozitife odaklanıcam, ona karşı bütün negatif duygularımı da uzaklaştırıcam

İnanılmaz derinlemesine düşünüyor ve kinciyse evet muhtemelen negatif enerjisi gelmiştir

Back
X