- 14 Ekim 2010
- 2.607
- 2.843
- 133
Iyi yapmışsın canım insanlara iyilik yaramıyor kötü gelin el üstünde tutuluyor...Merhabalar arkadaslar..biz esimle aileler yuzunden bi orta yol bulamiyoruz..ailelerimizden uzak birsehirde yasiyoruz..senede 15 gun benim aileme ziyarete gidiyoruz ve ben esimden ricacediyorum ailemi senede bir kez goruyorum lutfen gidince huzursuzluk cikarma diye..cunku babamla birturlu anlasamiyorlar..ben de benim hatrim icin 15 gun katlaniver babama diyorum...ama esim laftan anlamiyor illa oraya gidince kavgalarimiz artiyor ve ben gidip gidecegime binpisman olarak donuyorum..esim oglumuz konusunda cok pinpirikli oldugu icin surekli ikaz ediyor etrafindaki insanlari...bu yuzden de benim annem babam torunlarini doyasiya kucaklayip sevemiyorlar esim yuzunden... Onun ailesi ise bize daha yakinlar ve istedikleri zaman cikip geliyorlar bize ayni sekilde yil icin de biz de onlara...evlendigimizden beri hic saygisizlik yapmadim hep guleryuz gosterdim onlara...cok kizdigim gucendigim seyler oldu...kayinvaldemin davranislari cok sinirime dokundu ama belli etmedim...ta kiii bu hafta sonuna kadar....cunku biz bu yaz memlekete gittigim de yine burnumdan getirdi esim..ve ben de kendi kendime ben aptal miyim dedim...bu haftasonu geldi kayinvaldemler torunlarini nasil seviyolar nasil opup kokulyorla..benim ailem doya doya bi kere kucaklayamadi..bunlari gordukce daha da canim sikildi ve ben de soguk davrandim onlara...yuz vermedim..boyle bisey beklemedikleri icin afalladilar...esime onlar gelmeden demistim donuceklerse pazar donsunler diye cunku bugun bizim bakicimiz ise baslayacakti...onlar da gitmediler dun..esim gidin diyemem kusura bakma dedi...iyice dellendim...anlayacaginiz biraz karisti durumlar... ben esimin ailesine hep iyi davrandim...ayni ozveriyi onun benim ailem.icin de gostermesini istedim...ama o ben biraz ailemi idare ediver dedikce inadina yapmiyor...o zaman artik ben de boyle bi gelin olayim da nasil oluyormus biraz empati yapsin...sizce yanlis mi davraniyorum...nasil taktik uygulamaliyim..
Çocuk konusu hariç diğer yaşadıklarını yaşıyorum aman Allah rızası,esimin hatrı, büyüklerin kalbini kırmayalım ama olan bize oluyor...
Kaynım nişanlı kız kvde yaşıyor 2 yıl nişanlılık sürecinde bir kere çağırdılar evlerine bu kendini ezdirmiyor diye her dediği oluyor.....
ANNEMIN SÖYLEDİĞİ BIR SÖZ VARDIR...
IYILIK ETME EVINE YETME DIYE...
Tamam esinin ailesiyle alakalı degil ama eşine haddini bildirmek için bende senin gibi davranırdım hatta davranmaya çalışıyorum hoş istesemde kötü gelin olamam ama eşlere arada haddini bildirmek lazım...