Kötü hissediyorum kendimi 😢

Kendini suçlama canım hep güler yüzlü olmak zorunda değilsin. Evlilikte her şey müşterektir. O seni güldürmeye çalışsın. Biraz da o senin üzüldüğünü yalnızlığını görsün kendini suçlaman yersiz. Çok fazla ilgilendiğin için de uzak duruyo olabilir. Erkekler bizim gibi değil hemen kendilerini bi halt sanıyorlar. Ben de evliyim ilişkimden biliyorum aynı şeyi bazen ben de yaşıyorum. biraz ona ilgisiz davranıyorum biraz bu arada kendime bakım yapıyorum yalnız film izliyorum yalnız takılıyorum evde hemen peşimde geziyo o zaman. İstersen daha fazla tavsiye de verebilirim canım. Kadınların en büyük hatası erkeklerle ilgilendiklerini göstermek. Onun için bakım yapıyorsan sanki kendin için yapıyormuş gibi davranıcaksın şımarmaması için

Zaman o kadar tehlikeli ve kotu ki insan korkuyor basina ne geleceginden ama ilk kez bu aralar boyle seyler yapmaya basladi bende cizgimi.cizdim hemen gelince guzelce konusucam sonrasinda arkadaslarimla bulusucam diye suslenip cikicam disari bunu kesin yapicam .

Bunu asla yapma haklı iken haksız duruma düşersin konuna yorum yazdım okumanı tavsiye ederim

Canım bence alınganlık yapmışsın ben böyle konulara hep kendimi koyarak düşünüyorum. Ben şuanda issizim biz de ev alma kararı kredi vs ile uğraşırken eşimin gözlerinden aliyodum sizin dediğiniz gibi kafasında bir sürü şey düşünüyo bir sürü çözüm buluyo hangisinin mantıklı olduğunu bulmaya çalışıyodu doğal olarak etrafta güler yüzlü bı adam yoktu biz de baskalariylayken eşim gayet normaldir eve gelince düşünmeye devam . Çünkü bu sorun bizim evimize ait bı sorun arkadaşlarını ilgilendirmez onun da nefes almaya ihtiyacı var. Neticede kafaya takdigi düşündüğü şey saçma sapan bişey değil ailemiz için yuvamız için en iyisini bulmaya çalışıyor. O yüzden konuyu çok kisisellestirip sanki size karşı bir tavirmis gibi düşünmeyin .

Sakinlesince bende boyle dusunmeye basladim cok ciddiye yorup sanki rezil bi adammis gibi dusunmek cok.yanlis sadece o an cok kotu hissettim neseli nesli evden cikmasi beni cok uzdu genele yaymak istemiyorum suanda surat asmicam cunku erkegi cok iter suratsiz bi kadin ... bakalim eve gelince tam tavrim.nasil olucak hic bilmiyorum normale donsem iyi olabilir brlki

Sakinlesince bende boyle dusunmeye basladim cok ciddiye yorup sanki rezil bi adammis gibi dusunmek cok.yanlis sadece o an cok kotu hissettim neseli nesli evden cikmasi beni cok uzdu genele yaymak istemiyorum suanda surat asmicam cunku erkegi cok iter suratsiz bi kadin ... bakalim eve gelince tam tavrim.nasil olucak hic bilmiyorum normale donsem iyi olabilir brlki
Bence hiç bir şey yokmuş gibi davranmayın direkt konuşun sakin sakin senin bu davranışların bana böyle hissettirdi o yüzden böyle tepki verdim diye böylece o da kendini açıklar

Ya herkesin maddi durumu 4 4lük değil.
Böyle borca harca girince sanki tüm dünyanın yükü kendi omuzlarındaymış triplerini anlamıyorum bu erkeklerin.
Yani ölmezsin değil mi eşinin de gönlünü hoş tutsan.
Sonuçta o borcun stresini tek başına yaşamıyorsun. Senin yaşadığın tüm maddi,manevi sıkıntılara esin de ortak oluyor.
Birbirinize paylaşımlarınızı arttırmanız gereken dönem de sanki borçlanmasının tek nedeni sizmişsiniz gibi davranması çok sinir bozucu.
Tavrınız da haksız değilsiniz. Netice de siz de insansınız. Güler yüze tatlı söze ihtiyacınız var..

Eşim de hep arkadaşlarıyla vakit geçirmekten çok mutlu olur bir ara hep böyleydi evde iki laf etmez elinden tel düşmez çocuklarla ilgilenirdi sadece.bende sizin gibi çok çabaladım, bunaldim.baktim yine aynı.benimle bir yere gitmeyi eza gören adam arkadaşları iştesin şehrin öteki ucuna gider hevesle.zaten çocuklar,ev,ücretiz izindeyim çok bunaldim.ama o farkında değilmiş bunların kavga da ettik yeri geldi. biraz iyi sonra yine aynı.o kadar bunalmıştım tekrar günlük yazmaya başlamıştım bana ne hissettirdiklerini, hayattan ne kadar yorulduğumu falan yazıyordum.o dönem ciddi bunalımdaydım bir gün ağlaya ağlaya seni bizden daha mutlu eden ne var diye konuştum.sonra 1 hafta hiç konuşmadım o birsey derse cevap veriyordum içimden konuşmak gelmiyordu zaten beni önemsemediğini düşünüyordum.bunlari taktik olsun diye yapmadım gerçekten ciddi depresyondaydım çocuklarım olmasa yasama sebebim yoktu gibi.gece bile rüyamda ağlayarak uyanıyorum sonra eşim defterimi bulmuş hepsini okumuş bana önce söylemedi ama bayağı bayağı düzeldi.sonra farkettim okuduğunu çok kızdım ama aslında iyi olmuş ne kadar konussam anlatamadığımı yazdıklarım anlatmış.masallah şimdi çok çok iyiyiz.farkina vardı yani.sizde duygularınızı anlatan bir mektup yazın ona belki dank eder.ins bir an önce aşarsınız çünkü gerçekten çok sinir bozucu bir durum.
[/QUOTE]

Suanda ne yapacagimi bilmiyorum inanin esim dediki subat aynina kadar sıkintımiz olacak hayatim sonra rahatlicaz insAlah.. bende herseyi hallederiz senin kizimizin cani saolsun saglikli olalim herseyi birlikde hallederiz dedim. Ama cocugumuza oda yapmamiz gerekiyo yatagini bile satin almadim gorumcemden aldim yeni alinmis bi bazaydi herneyse masraf olmasin diye elimden geleni yapiyrm ama nevresim takimi almam gerekiyodu bende ucuz alip 5 kere almam ayni urunden bir tane alirim.yillarca kullanirim .. ikea dan aldim 20p lra tuttu diye morali bozuldu bir iki sey soyledi.. acaba diyrm asiri harcama yaptigimi falan mi dusunuyo

Tam
Ya herkesin maddi durumu 4 4lük değil.
Böyle borca harca girince sanki tüm dünyanın yükü kendi omuzlarındaymış triplerini anlamıyorum bu erkeklerin.
Yani ölmezsin değil mi eşinin de gönlünü hoş tutsan.
Sonuçta o borcun stresini tek başına yaşamıyorsun. Senin yaşadığın tüm maddi,manevi sıkıntılara esin de ortak oluyor.
Birbirinize paylaşımlarınızı arttırmanız gereken dönem de sanki borçlanmasının tek nedeni sizmişsiniz gibi davranması çok sinir bozucu.
Tavrınız da haksız değilsiniz. Netice de siz de insansınız. Güler yüze tatlı söze ihtiyacınız var..

Tam olarak bu ... keske esimde bunu boyle anlasada hersey hallolurdu cunku aramazdi Allaha sukur hic bir dert yk demekki kucuk seyleri sorum yapiyoruz

Tam

Tam olarak bu ... keske esimde bunu boyle anlasada hersey hallolurdu cunku aramazdi Allaha sukur hic bir dert yk demekki kucuk seyleri sorum yapiyoruz
Aslında konuşularak halledilecek şeyler. Fakat küçük şeyler deyip de gecistirmeyin. Unutmayın küçük şeyler dediginiz birike birike büyük seyler olur.

Sende aynısını ona yap benim esimde baslarda öyleydi kızdım bağırdım çağırdım ben senin şamar oğlanın değilim arkadaslarinla mutlusun benle değilsin ben seni mutsuz etmiyim dedim 3 gün Trip sonra ailemin yanına gittim düzeldi şimdi arada oluncada hemen bagiriyorum topluyor kendini

Sende aynısını ona yap benim esimde baslarda öyleydi kızdım bağırdım çağırdım ben senin şamar oğlanın değilim arkadaslarinla mutlusun benle değilsin ben seni mutsuz etmiyim dedim 3 gün Trip sonra ailemin yanına gittim düzeldi şimdi arada oluncada hemen bagiriyorum topluyor kendini

Benim korkularim var asamiyorum ablam senin gibi yapamadi bile sadce sebebini sordu esi ona hic bisey demeden sevgilisi varmis hatta ablamla evliyken kizla nisanlanmis falan filan ne acilar cekti annemlerin evine gidip ondan uzak durmak istemisti bir 2 hafta adam bu koz olarak kullandi sen ailenin yanina gittin bende boyle yaotm tarzindan bisielr sacmaladi yani insanlar o kadar acimasiz ki nerden vuracaklarini iyi biliyorlar evlilik cok.zor bi muesssese kolay gelir insAllah

Aslında konuşularak halledilecek şeyler. Fakat küçük şeyler deyip de gecistirmeyin. Unutmayın küçük şeyler dediginiz birike birike büyük seyler olur.

Kucuk seyler birikiyo evet heleki de bende mesela arkadaslarinin yaninda bana mesaj yazmaya acizlenir ama benim yanimdayken oyle odaklanir mesaj yazmaya veya bi haber okumaya asla duymaz beni

Kendini suçlama canım hep güler yüzlü olmak zorunda değilsin. Evlilikte her şey müşterektir. O seni güldürmeye çalışsın. Biraz da o senin üzüldüğünü yalnızlığını görsün kendini suçlaman yersiz. Çok fazla ilgilendiğin için de uzak duruyo olabilir. Erkekler bizim gibi değil hemen kendilerini bi halt sanıyorlar. Ben de evliyim ilişkimden biliyorum aynı şeyi bazen ben de yaşıyorum. biraz ona ilgisiz davranıyorum biraz bu arada kendime bakım yapıyorum yalnız film izliyorum yalnız takılıyorum evde hemen peşimde geziyo o zaman. İstersen daha fazla tavsiye de verebilirim canım. Kadınların en büyük hatası erkeklerle ilgilendiklerini göstermek. Onun için bakım yapıyorsan sanki kendin için yapıyormuş gibi davranıcaksın şımarmaması için
Ahh ahh nasil bi tavir dogru bilmiyorum akisina birakiyrm ne kizgin durucam ne asiri mutlu o eve geldiginde normal olucam zaten hastayim bakalim neler olacak.ama herkes ilgiye muhtactir ne var sanki icinden geldigi gibi davransa kiyamet kopmazya

Benim korkularim var asamiyorum ablam senin gibi yapamadi bile sadce sebebini sordu esi ona hic bisey demeden sevgilisi varmis hatta ablamla evliyken kizla nisanlanmis falan filan ne acilar cekti annemlerin evine gidip ondan uzak durmak istemisti bir 2 hafta adam bu koz olarak kullandi sen ailenin yanina gittin bende boyle yaotm tarzindan bisielr sacmaladi yani insanlar o kadar acimasiz ki nerden vuracaklarini iyi biliyorlar evlilik cok.zor bi muesssese kolay gelir insAllah
Haklisiniz herkes bir değil üzüldüm sadece allah herkese vicdan versin hiç bişey diyemiyorum

Amacim icimi dokmek kimseye neyi anlatacagimi bilmedigimden yazmak istedim yazinca rahatliyor insan ...
Eşimle bir yere gidiyoruz susuyo icinden dusunuyo dusunuyo saatlerce etrafa bakiyo sohbet edelim diyorm elimdeki butun konulari aciyorum ufak cevaplar vereerek gecip gidiyor zaman... tamam suanda cok stresli ev icin borca girdik onu odemeyi dusunuyo falan filan ama arkadaslariyla bulustugunda o kdadar neseli ki fotolardan aradigimda ses tonundan net anlasiliyo kahroluyorum uzaklasiyrum ondan vunku benim yanimda maddiyati dusunur oldu arkadaslariylayken sorun yok...
Dun yemege gittik aynen boyle oldu oturduk ee hayatim nasilsin neler yapiyosun tarzindan sorular sordm kizim hakkinda seylerden bahsettim gun icinde neler oldugunu kisa kisa anlattim yok adam yine ayni icinden icinden yasiyo herseyi bu sabahda arkadaslariyla kahvaltiya gitti bir gorun neseli neseli delircem ya bunu ona yaptiracak tek birsey yapmadm ilk defa sinirledim kirildim diye kotu gonderdim onu suratsiz sinirli gonderdim cok uzgunum suanda dedi gitti kapiyi sert kapatip kilitledim ... evet ilk kez oldu boyle yaptm ama cok pisman oldum ne yaparsa yapsin guler yuzu eksik etmemeliydim belkide .. ama bende insanim ve yatmadan once neler yaptm ugrastim iki dakika guzel vakit gecirelim diye bilmiyrm suandaki ruh halimle yazdim doktum icimi bu kadar kotu bisey degil belkide ama cok kirginim uzuluyorm kahrolurum arkadaslariyla yasasin mutlulugunu sevincini bize gelimce stres sıkıntimi olsun yani ben ufak seyler isteyince de kotu kadin mi olacagim...

Arkadaslarınız varsa onlarla paylaşın gezin. Bu tipler tamamen düzelmiyor ama normal yaptığı erkekler erkeklerin yanında daha mutlu bizim gibi eşi ile hep beraber olma isteği yok.

Adam.arkadaşlariyla mutlu olup size surat asinca iyi, siz onu suratli.gonderince, vicdan yapiyorsunuz. Yapmayin lütfen bunu kendinize..

Tavrinizin arkasinda durun ve konuşn. Belli ki sizinle bir problemi war.
Bizimde çok borcumuz war ama eşim borç yuzunden hic bana surat asmaz aksine, bana yansitmaz bile.

Beni ne gezdirmekten, ne hediyeden, ne yeme icmemizden kısar. Beni mutlu etmek icin uğraşir, çabalar.

Borç odenir gider, ama sizin şuan uzulmeniz, kirilmaniz mutsuzlugunuz bitip gitmez her zaman akliniza gelir bu donemleriniz, evliliginizi etkiler..

Demem o ki bir borç icin size hayatı zindan edip, diger insanlara mutluysa, sizde onun burnundan getirin belliki alttan alıp, onu mutlu etmek icin siz elinizden geleni yapiyorsunuz ve şımariyor.

O sizi mutlu etmek icin ugraşsin, şımartsin siz degil..

Adam.arkadaşlariyla mutlu olup size surat asinca iyi, siz onu suratli.gonderince, vicdan yapiyorsunuz. Yapmayin lütfen bunu kendinize..

Tavrinizin arkasinda durun ve konuşn. Belli ki sizinle bir problemi war.
Bizimde çok borcumuz war ama eşim borç yuzunden hic bana surat asmaz aksine, bana yansitmaz bile.

Beni ne gezdirmekten, ne hediyeden, ne yeme icmemizden kısar. Beni mutlu etmek icin uğraşir, çabalar.

Borç odenir gider, ama sizin şuan uzulmeniz, kirilmaniz mutsuzlugunuz bitip gitmez her zaman akliniza gelir bu donemleriniz, evliliginizi etkiler..

Demem o ki bir borç icin size hayatı zindan edip, diger insanlara mutluysa, sizde onun burnundan getirin belliki alttan alıp, onu mutlu etmek icin siz elinizden geleni yapiyorsunuz ve şımariyor.

O sizi mutlu etmek icin ugraşsin, şımartsin siz degil..

Umarim bunu birgun anlar ve uygular gecici vir durimum bixmzimkisi inaniyrm insAllah boyle olur hemen gecer ve eskisi gibi oluruz

Back
X