kötü hissediyorum :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi 666
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

666

Guru
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2009
5
0
286
Gaziantep
merhaba ben bi üni. öğrencisiyim uzun zamandır devam eden bir birlikteliğim ve pek çok problemim var cogu zaman acaba benmi çok buyutuyorum cokmu ustune gelıyorum diye dusunuyorum ama bir türlü sonuca varamadım ve careyi sizlere danısmakta buldum bizim kavga sebeblerimizin en buyugu facebook tanısada tanımasada herkesi eklıyor ama kızları eklediği zmn çıldırıyorum eger ben birini silersem beni ezip kızı geri eklıyor okul zamanı beraberken iyiyiz tatil geldiğinde calısmaya baslıyor ve beni cogu zmn gunde 1 kere arayıp 5 dk bi halimi hatırımı sorup kapatıyor ben aradıgım zmn ya patronu ya annesi babası oluyor bende bu yuzden musait oldugu zmn onun aramasını istiyorum ama cogu zmn duydugum şey uyuya kalmısım oluyor cok snrliyim eskiden boyle değildi yada ozmnlar ben farketmıyordum bilemiyorum belki ben cok buyutuyorum bana yol gösterrseniz sevnrm :(

merhaba ben bi üni. öğrencisiyim uzun zamandır devam eden bir birlikteliğim ve pek çok problemim var cogu zaman acaba benmi çok buyutuyorum cokmu ustune gelıyorum diye dusunuyorum ama bir türlü sonuca varamadım ve careyi sizlere danısmakta buldum bizim kavga sebeblerimizin en buyugu facebook tanısada tanımasada herkesi eklıyor ama kızları eklediği zmn çıldırıyorum eger ben birini silersem beni ezip kızı geri eklıyor okul zamanı beraberken iyiyiz tatil geldiğinde calısmaya baslıyor ve beni cogu zmn gunde 1 kere arayıp 5 dk bi halimi hatırımı sorup kapatıyor ben aradıgım zmn ya patronu ya annesi babası oluyor bende bu yuzden musait oldugu zmn onun aramasını istiyorum ama cogu zmn duydugum şey uyuya kalmısım oluyor cok snrliyim eskiden boyle değildi yada ozmnlar ben farketmıyordum bilemiyorum belki ben cok buyutuyorum bana yol gösterrseniz sevnrm :(

bende facebook kullanıcısıyım senelerdir fakat anlamadıgım bı sey ınsan tanımadıgı ınsanı nıye ekler?? bunu anlamıs degılım... bence senın deıl onun yola ıhtıyacı var yol ver gıtsın... hiç işin olmasın.. böle sacmalık olur mu yaa ınsan tanımadıgı ınsanı nıye ekler lak lak yapmak tanısmak ıcın...:47::47::47::47::47:

bu insan neden seni üzmek pahasına başkalarını ekleyebiliyor..Canı istediğinde konuşup işine gelmediğinde açmayabiliyor aramalarını..Sağlam bir duruş sergileyip tavrını koy ortaya..Böyle böyle kabul etmiyorsan bende yokum de hiç eyvallahın olmasın bu arsız tiplere cicim..

kendimi ne kadar kötü hissetsemde kestirip atmak kolay değil önceden bu tur davranısları yoktu son zamanlarda böyle davranmaya basladı bilemıyorum belkide siz haklısınz

Benim de hesabım vardı bir aralar hic tanımadıgım insanları eklemedim ama!
Sen de erkekleri eklesen beyefendi ne yapar merak ettim dogrusu?
Annesi babası yanındaysa ne olacak girsin baska bir odaya konussun isteyken arayamamasını yada patronun yanında acamamasını anladık hadi. :37:

Son düzenleme:
Sende tanımadığın erkekleri ekle , bakalım tepkisi ne olacak
Birde o aramadığı sürece sende onu arama

kendimi ne kadar kötü hissetsemde kestirip atmak kolay değil önceden bu tur davranısları yoktu son zamanlarda böyle davranmaya basladı

Siz kestirip atmayı zor belledikçe bunu da karşı tarafa hissettirdikçe tüm kötü huyları katmerlenerek devam eder ne de olsa adam "vazgeçilmez"...

Bir insan ailesinden ahlakı öğrenmediyse; çapkınlık, hovardalık etrafında (ilişkisinde bile) hoşgörülüyorsa onu uyarırsınız, devam ederse yol verirsiniz... Bunun başka formülü yok... Ötesi ona ebeveynlik yapmaktır ki sizin niyetiniz ilişki yaşamak sanırım, çocuk bakıcılığı değil...

Hanımlar, mutlu olmak için hayat arkadaşına ihtiyacımız var; huzur duymak, zor hayat koşullarında birine destek olmak, gerektiğinde yaslanacak omuz bulmak için... Amaç buyken adam kendi sorun yaratıyorsa bu mantığa ters bir durumdur: Araba alırken amacınız aracın sizi bir yerden bir yere götürmesidir... Araba tekliyorsa, sorun çıkarıyorsa, gitmiyorsa elden çıkarırsınız, omzunuza alıp taşıyacak haliniz yok... Aynı şey... :68:

daha onceden böyle değilse eğer we uzun zamandır birlikteyseniz yeni heycanlar arayışın girmiş olabilir.uzun süreli birlikteliği bi anda çöpe atma taraftarı değilim..önce kurtarmak için elinden geleni yapacaksın değişme yoksa eğer kendi yoluna bakacaksın..benim fikrim bu canım öncelikle onun duygularını tekrar canlandırmayı dene..değişmiyorsada en az acıyla bu ilişkiyi bitirmeye bak derim

facebook çıktı aşklar bozuldu:)malesef günümüzde çoğu ilişkiler bu yüzden bitiyo ben sızın yerınızde olsam ne yapardım anlatıyım yapmak yada yapmamak size kalmış tabi kendime sahte isimle bi facebook alırdım sevgılımı eklerdım bu şekilde kızları neden ekledıgını öğrenmiş olursun eğer amacı kız tavlamasa kı çoğu erkeğin derdi bu yol ver gitsin ha eğer sadece arkadaş listem kabarık olsun dıye eklıyosa ona bişey diyemem ana yerinde olsan kendimi ezdirmem ona ne demek sen kızdıgın halde tekrar eklemesı ya saçmalık sevıyosa seni yapmaz boyle şeyler yeni heyecanlarsa derdıde yol ver gitsin ne halı varsa sen ona vazgeçilmezmiş gibi davranırsan eğer daha çok üzülürsün hiçkimse vazgeçilmez değildir

bilgisayardan internetten hiç anlamayan bi adamla evlenicem sırf bu sebeplerden..topicler erkeklerin internet maceraları biten evlilikler ve ilişkilerle dolu...korktu gözüm

İlk önce konuş nedenini öğren baktın olmuyor.Deki böyle gidecek sanırım hep en iyisi ayrılalım.Seviyorsan eğer biliyorumki içten sölemiyeceksn.Eee zaten o da seviyorsa düzelicektr ayrılmıyacaksnzdr mutlu mesut ilişkiniz devam eder senin istedin gibi ama o ayrılmayı kabul ederse zaten sizin ilişkiniz çoktan bitmiştr.

canım inan başına gelmeyen bilemez bu çok doğru ama buna benzer bir sebepden dolayı 4 senelik ilişkime 20 gün önce son veren kişi ben oldum..Üzülüceksem onurumla üzülürüm..Bunlara katlanıp gururumu yitirmekdense,bitirip onurlu kalmayı tercih ederim..

canım inan başına gelmeyen bilemez bu çok doğru ama buna benzer bir sebepden dolayı 4 senelik ilişkime 20 gün önce son veren kişi ben oldum..Üzülüceksem onurumla üzülürüm..Bunlara katlanıp gururumu yitirmekdense,bitirip onurlu kalmayı tercih ederim..

Bu yorumu ayakta alkışlıyorum. :129:

Bi erkek bence bu şekilde rahat davranabiliyosa nedeni seni elde ettiğini düşündüğü için yani senin nasıl olsa ne yaparsa yapsın onu bırakmayacağına inandığı içindir...Burda senin yapabileceğin en iyi şey bence alıp karşına konuşman eğer sen konuştuğun halde herhangi bir düzelme olmuyosa davranışlarında zaten sana hiç değer vermiyo demektir.Çünkü gerçekten değer veren birisi sevdiğinin rahatsız olduğu davranışları yapmamaya özen gösterir...
Tabi yaşayan sen olduğun için hemen pat diye söküp atamazsın çünkü insan sevince hemen kestirip atamıyo bunu çok iyi biliyorum..Konuştuktan sonra biraz daha gözlemle derim eğer hiçbir düzelme olmuyosa ve seni üzmeye devam ediyosa boşuna zaman harcama..Ben aynı şekilde çok şans tanıdığım için 1yılımı kaybettim ve hala atlatmaya çalışıyorum..İnan zaman ilerledikçe atlatmasıda daha zor oluyo ama eğer çok uzun süreli bir ilişki değilse çok fazla uzatma üzülmeye değmez çünkü erkekler için..

arkadaşlar ilginz için çok sağolun ben onunla konusmayı cok denedim fakat hiç bir işe yaramıyor biraz uzaklaşmaya çalısıyorum bazen ve ayrılmakda geciyor içimden ama onu gördüğümde yada sesini duyduğumda bütün bunları unutuyorum her gece kendi kendime kararlar alıp ertesi gün hepsini çiğniyorum sanırım sorun bende aslında :(

aynı konu yüzünden ayrıldık bizde facebooktan tanımadığı kızları ekliyordu son zamanlarda bianda ark sayısı iki katına çıktı vede hep kızlar ekliyomuş nasıl kızlar var ya şaşıyorumm resmen sildirdiğim kızları tekrar ekledi ayrıldıktan sonra sürekli silcem diodu silmiyodu oyalıyodu bi baktım msndende eklemiş o kişileri farklı facebook hesabı açtım ekledim kabul etti ama sahte olduğu belliydi kamera aç dedi kimsin seni tanımıyorum kimsin söle dedi senden hoşlanıyorum görüşmek istiyorum dedim tabi inandıramadım benden şüphelendi :) hiç bozuntuya vermedim yeni bi ilişkiden çıktım kimseyi istemiyorum dedi yüzde yüz şüphelendiği için böle dedi ama şunu söliyim sakın benim yaptıklarımı yapma daha çok üzülmekten başka bi işe yaramıyo vede onun aklı heycan peşinde yeni kişilerle tanışmak mecera yaşamak telefon numaranı ver arıycam dedi cam aç dedi demekki o kızlarada böle yaptı ben sildirdiğim kızları tekrar ekledi resimlerini beğendi yorum yaptı canımlı cicimli bunlara dayanamadım resmen aldatıyodu ve ben bunlara katlanamam dedim ayrıldım niye böle yaptın dedin tel aradım yüzüme kapattı ve tel tamamen kapattı şimdi o facedeki tüm eklediği kızlar msninde vede onlarla görüşüyo seninde sonun bu olcak sölüyorum yol yakınken ayrıl bizimkide tam bi sene olmuştu vede aynen nedense beni hiç arıyamıyordu günde 5 dk arayıp kapatıodu işten kızıyolarmış benim yüzümden azar işitiyomuş önceden böle deildi ben istemediğim halde günde yüz kez arıyordu burdan anlıyoruzkii canım yeni heycanlar peşindeler bizim sevgimiz sıkıo artık onları böle hergün üzüleceğine bırak gitsin canım bak benimki ne aradı nede sordu çünkü onlara başka ilişkiler daha cazip gelio

aynı konu yüzünden ayrıldık bizde facebooktan tanımadığı kızları ekliyordu son zamanlarda bianda ark sayısı iki katına çıktı vede hep kızlar ekliyomuş nasıl kızlar var ya şaşıyorumm resmen sildirdiğim kızları tekrar ekledi ayrıldıktan sonra sürekli silcem diodu silmiyodu oyalıyodu bi baktım msndende eklemiş o kişileri farklı facebook hesabı açtım ekledim kabul etti ama sahte olduğu belliydi kamera aç dedi kimsin seni tanımıyorum kimsin söle dedi senden hoşlanıyorum görüşmek istiyorum dedim tabi inandıramadım benden şüphelendi :) hiç bozuntuya vermedim yeni bi ilişkiden çıktım kimseyi istemiyorum dedi yüzde yüz şüphelendiği için böle dedi ama şunu söliyim sakın benim yaptıklarımı yapma daha çok üzülmekten başka bi işe yaramıyo vede onun aklı heycan peşinde yeni kişilerle tanışmak mecera yaşamak telefon numaranı ver arıycam dedi cam aç dedi demekki o kızlarada böle yaptı ben sildirdiğim kızları tekrar ekledi resimlerini beğendi yorum yaptı canımlı cicimli bunlara dayanamadım resmen aldatıyodu ve ben bunlara katlanamam dedim ayrıldım niye böle yaptın dedin tel aradım yüzüme kapattı ve tel tamamen kapattı şimdi o facedeki tüm eklediği kızlar msninde vede onlarla görüşüyo seninde sonun bu olcak sölüyorum yol yakınken ayrıl bizimkide tam bi sene olmuştu vede aynen nedense beni hiç arıyamıyordu günde 5 dk arayıp kapatıodu işten kızıyolarmış benim yüzümden azar işitiyomuş önceden böle deildi ben istemediğim halde günde yüz kez arıyordu burdan anlıyoruzkii canım yeni heycanlar peşindeler bizim sevgimiz sıkıo artık onları böle hergün üzüleceğine bırak gitsin canım bak benimki ne aradı nede sordu çünkü onlara başka ilişkiler daha cazip gelio

Tipik erkek işte
Senin yaşadıklarının aynısı bende yaşadım ama ben üzülmedim
İşte benim güvendiğim adam buymuş dedim
Ve bitti benim için herşey , ha aslada geri dönüşü olmaz
Demekki onun gerçek yüzünü görmem gerekiyormuş
Ya allah korusun evlenseydimde öyle görseydim..

Canım sende yol yakınken dön
Kimse için üzülmeye değmez hele böyle basit bir erkek için hiiç değmez

Back
X