Kötü hissediyorum

blackanqel90

Önemli Olan Poz Değil, O Anki Mutluluktur..
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2013
2.973
1.379
248
Kendimi oldukça yorgun ve kötü hissediyorum şu aralar iş eş ev yoruldugumu düşünüyorum.İşten 18:00 da çıkıp evime 19:30 civarı geliyorum yemek yeme v.s derken 9-10 oluyor saat hafta sonlarım temızlıkle geçiyor.Birde üstüne yumurtalık kisti problemı yasıyorum bebek istiorum bu kadar yogunluga ragmen ama bebek yapmam riskli kistim regli dönemıne kadar buyuyen regl ile küçülen bi kistmiş.Dogal olarakta hamıle kaldıgımda kistim git gide büyüyecegı riski( %80)var.Eşim destek olmaya bir nevi çabalıyor ama ben eve geldğimde hemen yemek muhabbetı v.s devreye gırıyor 1 2 yapmadıgımda sen ne yaparsınki zaten oluyor:( ve ben oturdugum yerde çalıştıgım için yorulmadıgım düşünülüyor.Beynım öylesıne yoruluyorki tüm gün yüz çeşit insanla iletişimde olmaktan dert sıkıntılarıyla ugrasmaktan.Ancak bu işlerde çalışanlar anlayabılır bunu.İşimdede mutsuzum zaten şu sıralar hastaneye gitmeme dahi izin alamıyorum abuk subuk oldular iyice. Sadece yazıp hafıflemek istedim dualarınızı eksik etmeyın Rabbim başka dert vermesin.

Son düzenleme:
Rabbim yardımcınız olsun..

Çalışmanız şart mı ? Maddi yönden bir sıkıntınız yok ise yani bir süre iş hayatınıza ara verip , biraz evde kafa dinleseniz olmaz mı ?

Bi süre sonra tekrar iş hayatına geri dönüş yapardınız..

Rabbim yardımcınız olsun..

Çalışmanız şart mı ? Maddi yönden bir sıkıntınız yok ise yani bir süre iş hayatınıza ara verip , biraz evde kafa dinleseniz olmaz mı ?

Bi süre sonra tekrar iş hayatına geri dönüş yapardınız..

Sağol canım hepımızın yardımcısı olsun şart şu devırde tek kişi çalışmasıyla pek yürümüyor hiç birşey.Hem ben bekarlıgımdan beri alışmışım kendim kazanmaya zor gelir bana.

Sağol canım hepımızın yardımcısı olsun şart şu devırde tek kişi çalışmasıyla pek yürümüyor hiç birşey.Hem ben bekarlıgımdan beri alışmışım kendim kazanmaya zor gelir bana.

Bir süre için dinlenmek amaçlı demiştim..

Hem bu vesile ile biraz kafan rahatlamış olurdu , hastane vs. gibi işlerini hallederdin..

Allah yardımcın olsun :)

Ya bu erkekleri anaları ne güzel yetiştirmişler böyle 1 kez yemek yapmayınca sen ne yaparsın ki oluyor. Benim annem de çalışan bir kadındı bazen eve 21 de gelirdi doğal olarak o saatte akşam yemeği yerdik.Evde hep kavga gürültü çocukluğum bunlarla geçti. Yazık değil mi bir kadın hem çalışıyor, hem evin işini temizliğini yapıyor, bir de çocuğun olsa ne yapacaksın.
Valla kızlar annem şuan ev hanımı, babam bazen yine söyleniyor anneme niye geç oluyor bu yemek bilmemne diye "kalk kendin yap" diyorum yeter be kadın erkeğin işini yapmak zorunda değil, ama eğer ki yapıyorsa bu erkeğe lütuftur dua etmesi lazım.
Biz bu Türk geleneğinde maalesef böyle yetiştik hep kadın ezilir, kadın temizlik yapar, yemek yapar, çocuk yapar, çocuk bakar şimdi bir de kadın mecburen çalışmalı çünkü bu devirde tek maaşla ev geçindirilmiyor madem öyle diyeceksin 3 gün sen yemek yapacaksın 4 gün ben. Senin de canın var yahu sen bu dünyaya köle gibi çalışmaya mı geldin?

calisiyorsunuz para kazaniyorsunuz
esinizden bir farkiniz yok yani
hayat müsterek lafi burda basliyor
evdeki isler alisveris vs ortak olmali
ha istemiyor mu o zaman haftaici guvendiginiz birine evinizi düzenli olarak temizletin derim
paraniz var kazaniyorsunuz
temizlikciye vereceginiz parayla inanin zengin olmazsnz
caninizin kiymetini bilin
aksamlari esinizde bir zahmet birseyler yapsin
sizde kolay seyler yapin yada bazan disardan alin
bunu siz ayarlayin
aksamlari bacaklarinizi uzatacak haliniz zamaniniz olsun
haftasonu ise temizlikle hic zaman harcamayin caniniz ne istiyorsa yapin
kimseye yaranamazsiniz
bunu unutmayin

Ya bu erkekleri anaları ne güzel yetiştirmişler böyle 1 kez yemek yapmayınca sen ne yaparsın ki oluyor. Benim annem de çalışan bir kadındı bazen eve 21 de gelirdi doğal olarak o saatte akşam yemeği yerdik.Evde hep kavga gürültü çocukluğum bunlarla geçti. Yazık değil mi bir kadın hem çalışıyor, hem evin işini temizliğini yapıyor, bir de çocuğun olsa ne yapacaksın.
Valla kızlar annem şuan ev hanımı, babam bazen yine söyleniyor anneme niye geç oluyor bu yemek bilmemne diye "kalk kendin yap" diyorum yeter be kadın erkeğin işini yapmak zorunda değil, ama eğer ki yapıyorsa bu erkeğe lütuftur dua etmesi lazım.
Biz bu Türk geleneğinde maalesef böyle yetiştik hep kadın ezilir, kadın temizlik yapar, yemek yapar, çocuk yapar, çocuk bakar şimdi bir de kadın mecburen çalışmalı çünkü bu devirde tek maaşla ev geçindirilmiyor madem öyle diyeceksin 3 gün sen yemek yapacaksın 4 gün ben. Senin de canın var yahu sen bu dünyaya köle gibi çalışmaya mı geldin?

calisiyorsunuz para kazaniyorsunuz
esinizden bir farkiniz yok yani
hayat müsterek lafi burda basliyor
evdeki isler alisveris vs ortak olmali
ha istemiyor mu o zaman haftaici guvendiginiz birine evinizi düzenli olarak temizletin derim
paraniz var kazaniyorsunuz
temizlikciye vereceginiz parayla inanin zengin olmazsnz
caninizin kiymetini bilin
aksamlari esinizde bir zahmet birseyler yapsin
sizde kolay seyler yapin yada bazan disardan alin
bunu siz ayarlayin
aksamlari bacaklarinizi uzatacak haliniz zamaniniz olsun
haftasonu ise temizlikle hic zaman harcamayin caniniz ne istiyorsa yapin
kimseye yaranamazsiniz
bunu unutmayin

Valla bu konuyu açtıgımda yani dün,yapmadım hiç birşey dolap orda hizmetçin yok senın dedim yattım uyudum arkasından o yattı ben kalktım pc ye oturdum hazırladım kendime bişeyler oturdum yedim :37: Ben hayatım boyunca eşitlik peşinde koştum kadın erkek iyi kötü her durumda eşit olmak zorunda.Oturdum iyice konuştum yorgun hissettiğimi ve bununda huzurumu kacırdıgını söyledım bu akşam iyiydi.Umarım uzun surer erkekler cidden alışmışlar.İlerde bir oglum olursa asla onu o şekilde alıştırmayı düşünmüyorum.Ki ben aman eşim herşeye yardım etsin yapsın diyen birisi değilim masadan bir tabak kaldırdımı bana çok büyük iş yapıyor gibi gelir hoşuma gider.Calliopeia arkadaşım senınde dediğin gibi bende başladım kalk kendin al yap hatta banada getir demeye.Şuanlık iyi bakalım:26:

Back
X