- 16 Nisan 2013
- 2.973
- 1.379
- 248
- Konu Sahibi blackanqel90
Kendimi oldukça yorgun ve kötü hissediyorum şu aralar iş eş ev yoruldugumu düşünüyorum.İşten 18:00 da çıkıp evime 19:30 civarı geliyorum yemek yeme v.s derken 9-10 oluyor saat hafta sonlarım temızlıkle geçiyor.Birde üstüne yumurtalık kisti problemı yasıyorum bebek istiorum bu kadar yogunluga ragmen ama bebek yapmam riskli kistim regli dönemıne kadar buyuyen regl ile küçülen bi kistmiş.Dogal olarakta hamıle kaldıgımda kistim git gide büyüyecegı riski( %80)var.Eşim destek olmaya bir nevi çabalıyor ama ben eve geldğimde hemen yemek muhabbetı v.s devreye gırıyor 1 2 yapmadıgımda sen ne yaparsınki zaten oluyor
ve ben oturdugum yerde çalıştıgım için yorulmadıgım düşünülüyor.Beynım öylesıne yoruluyorki tüm gün yüz çeşit insanla iletişimde olmaktan dert sıkıntılarıyla ugrasmaktan.Ancak bu işlerde çalışanlar anlayabılır bunu.İşimdede mutsuzum zaten şu sıralar hastaneye gitmeme dahi izin alamıyorum abuk subuk oldular iyice. Sadece yazıp hafıflemek istedim dualarınızı eksik etmeyın Rabbim başka dert vermesin.

Son düzenleme: