Belki okumuşsunuzdur dün
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/haksiz-miyim.902306/ böyle bir konu açmıştım. Bugünde güncelleme yaptım ama pek okuyup destek veren olmadı.
Akşam konuşacaktık bekledim yazmasını. Bana 45 dakika önce eve girdim dedi.Bende müsait misin dedim oda üzerimi çıkarıyım yazarım dedi.Ve yarım saattir yazmadı.Evet abisi yurtdışından geldi yazamamakta haklı ama çok zor değil bugün konuşmayalım kusura bakma demek.
Üstelik benim haklı olduğumu düşündüğüm bir konuda çabası olduğunu düşünmüyorum.Kendimi çok kötü hissediyorum.Sanki artık eskisi gibi üzerime düşmüyor. Tüm gün konuşmadan geçti biliyorum işi vardı abisi geldi ve bu çok önemli bir durum ama. Gün içinde tek konuşmamız abisinin getirdiği anahtarlığın fotoğrafını atması.Eyfel kulesi.Hep istemişimdir gidebilmeyi. Çok güzelmiş dedim inşallah birlikte gideriz dedi. Sadece bu kdar konuştuk.
Artık kendimi yalnız hissetmeye başlıyorum.Anlatsam anlamayacak kendimi yorduğumla kalacağım.Son zamanlarda hep tartışır olduk.Ben hiç böyle hayal etmemiştim.Henüz 6 aylık sevgiliydik,herşeyin başı. Ve ikimizde birbirimizle ciddi düşünüyorduk.
Ama artık herşeyi tüketiyormuşuz gibi geliyor.
Sadece içimi dökmek istedim.