kötü hissediyorum

Ah canım ne kadar doğru söyledin valla bazı şeyler illa yaşanması gerekiyor demek ki. Ona suan büyük geliyor belki 1 sene sonra hatirlamsyacak bile yada eskiden ne kadar güzel dertlerim varmış diyecek keşke benim dertlerimde böyle olsa kocam nazik nazik soğuk davransa ben ona uzulsem birtek :)
Ah gençlik diorum ben:)) bide o nazik nazik soğuk davranma nasıl oluyo:)) bende ne uzulup nelere aglamistim ah aptal kafam diorum şimdi
konu sahibi arkadasm bence sevgilinz sizi sevmio değil sadece sizin gibi düsunemio gibi geldi bi de bana

Ama öyle olmuyor ki işte.İnsan o an ne yaşıyorsa o oluyor derdi,ona üzülüyor.Tabiki bunada şükür.İnsanların ne dertleri var ama içime anlatamıyorum bunu
Haklisin canın bir şey diyemiyorum
İnşallah içini rahatlatacak gelişmeler olur

Ah gençlik diorum ben:)) bide o nazik nazik soğuk davranma nasıl oluyo:)) bende ne uzulup nelere aglamistim ah aptal kafam diorum şimdi
konu sahibi arkadasm bence sevgilinz sizi sevmio değil sadece sizin gibi düsunemio gibi geldi bi de bana
Olabilir.Ama bence çoğu insan rahatsızlık duyardı benim rahatsızlık duyduğum şeyden.O yüzden bence o farketmeli birşeyleri.

Teşekkür edip susmak nazik nazik soğuk davranmak işte :)
Evet gençken (bende 27 yim) nelere uzdum üzüldüm annemi aglattim kendimi parcaladim hatta evden bile kacmisligim var :) o zaman hayatta önemli gördüğüm şeyler bugün uzulmeye tenezzül edemeyeceğim şeyler

Teşekkür edip susmak nazik nazik soğuk davranmak işte :)
Evet gençken (bende 27 yim) nelere uzdum üzüldüm annemi aglattim kendimi parcaladim hatta evden bile kacmisligim var :) o zaman hayatta önemli gördüğüm şeyler bugün uzulmeye tenezzül edemeyeceğim şeyler
Chill biz yavastan bu konudan uzayalim bende konuyu daģitmaya basladik gibi geldi bana somdi bizi tefe tutmasin konu sahibi arkadas:)))

Belki okumuşsunuzdur dün http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/haksiz-miyim.902306/ böyle bir konu açmıştım. Bugünde güncelleme yaptım ama pek okuyup destek veren olmadı.
Akşam konuşacaktık bekledim yazmasını. Bana 45 dakika önce eve girdim dedi.Bende müsait misin dedim oda üzerimi çıkarıyım yazarım dedi.Ve yarım saattir yazmadı.Evet abisi yurtdışından geldi yazamamakta haklı ama çok zor değil bugün konuşmayalım kusura bakma demek.
Üstelik benim haklı olduğumu düşündüğüm bir konuda çabası olduğunu düşünmüyorum.Kendimi çok kötü hissediyorum.Sanki artık eskisi gibi üzerime düşmüyor. Tüm gün konuşmadan geçti biliyorum işi vardı abisi geldi ve bu çok önemli bir durum ama. Gün içinde tek konuşmamız abisinin getirdiği anahtarlığın fotoğrafını atması.Eyfel kulesi.Hep istemişimdir gidebilmeyi. Çok güzelmiş dedim inşallah birlikte gideriz dedi. Sadece bu kdar konuştuk.
Artık kendimi yalnız hissetmeye başlıyorum.Anlatsam anlamayacak kendimi yorduğumla kalacağım.Son zamanlarda hep tartışır olduk.Ben hiç böyle hayal etmemiştim.Henüz 6 aylık sevgiliydik,herşeyin başı. Ve ikimizde birbirimizle ciddi düşünüyorduk.
Ama artık herşeyi tüketiyormuşuz gibi geliyor.
Sadece içimi dökmek istedim.

Erkek arkadaşın da tam totosuna tekmeyi basmalık haaa. Yavrum sen niye seni onemsemeyen biri için kendini heba ediyosun.SSana mesaj atmayan öküzcük belki de samimi arkadasina atiyodur. Bence güzel bir ayrılık mesajı at

Erkek arkadaşın da tam totosuna tekmeyi basmalık haaa. Yavrum sen niye seni onemsemeyen biri için kendini heba ediyosun.SSana mesaj atmayan öküzcük belki de samimi arkadasina atiyodur. Bence güzel bir ayrılık mesajı at
İnanın ne yapcağımı bilmiyorum.Sitem etsem anlamaz,sussam anlamaz.Koca bir boşluktayım sanki

İnanın ne yapcağımı bilmiyorum.Sitem etsem anlamaz,sussam anlamaz.Koca bir boşluktayım sanki

Canım 6 ay cok kısa bir süre daha birbirinizr hic emek vermemis sayilirsiniz vee senin değerini bilmeyen seni umursamayan bi adamiiçin niye kendini heba ediyosun?? Şimdi böyle olan ilerdr nasıl olur sen düşün.

Back
X