Kötü hissetmek

Corpuss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
761
455
103
36
Son 3 ayda 2 kere düşük yaptım. Bugün operasyon sonrası 2. Günüm, ağrım var ve after life dizisine başladım. Hiç ağlamamıştım bu süreçte. Dizi de aşırı duygusal ve depresif. Ağrım olmasa belki daha iyi hissedeceğim ama.. konunun bir anlamı da yok farkındayım. Sadece yazmak istedim hepsi bu.

Son 3 ayda 2 kere düşük yaptım. Bugün operasyon sonrası 2. Günüm, ağrım var ve after life dizisine başladım. Hiç ağlamamıştım bu süreçte. Dizi de aşırı duygusal ve depresif. Ağrım olmasa belki daha iyi hissedeceğim ama.. konunun bir anlamı da yok farkındayım. Sadece yazmak istedim hepsi bu.
Dizi neşeli insanı ağlatır ya izlemeyin onu bu süreçte. Eğlenceli şeyler izleyin. Geçmiş olsun

çok geçmiş olsun, o dizi depresiflikten ziyade yüksek farkındalık veren ve içimizdeki duygularla yüzleşmemizi kolaylaştıran bir dizi aslında.. Özellikle ciddi kayıplarımız karşısında nasıl başa çıkacağımız konusunda...

Back
X