- 22 Ekim 2013
- 817
- 228
- 83
- 35
- Konu Sahibi KedicikMiyavv
-
Düşüncelerinizde haklısınız ama konu köpek olunca çığlık atanların sizi ilgilendirdiğini sanmıyorum. Ben köpeklerden aşırı derecede korkuyorum ister çığlık atarım ister atmam bu kimseyi alakadar etmez. Bunu sadece sizin için demiyorum genel olarak köpekten korkmak ayıplanıyor bazıları tarafından sanki çok garip birşeymiş gibi.
Tabi komşu köpeği beni ürküttü öldürelim mantığına karşıyım o da can sonuçta nasıl komşu beni ürküttü deyince komşular öldürülmüyorsa köpekleri de öldürülmemeli ama en azından komşular saldırgan köpeklerini bağlarsa biz de rahat ederiz.
ben kopekten cok korkarım elim ayagım titrer kucuklukten gelen bir korku. kopekten korkanların cıglık atanların agzına gecirmek yorumuz abes olmus cunku bu insanın elinde olmayan bir durum tıpkı yılandan korkmak gibi.. bunun dısında diger soylediklerinize katılıyorum.
Afedersin normal korkulardan bahsetmedim bem korku korkudur ustteki arkadasa da dedigim gbi :) kusura bakma lutfen
yok canım ne kusuru :) sizinde dediginiz gibi hayvanları vahsilestiren kesinlikle sahipleri. kopegini baska bir kopegin uzerine saldırtanlara sahit olmustum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?