Kötü niyetli kadınlar?

Wendy24

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2018
64
45
18
Öncelikle amacım asla hemcinslerimi yermek, kategorize etmek değil. Sadece can sıkıcı şeylere maruz kaldığım için içimi döküp tavsiye alma ihtiyacı duydum. Biliyorum ki kendini yetiştirmiş, donanımlı ve karakterli bir çok kadın var. Ama benim dolaylı/ dolaysız gördüğüm çoğu psikolojik zararın müsebbibi maalesef hemcinsim olan bazı kötü niyetli kadınlardır. Ve tehlikeli bir kadından daha kötü bir şey varsa o da haksız olduğu halde kendini haklı göstermeyi başarı olarak kabul etmiş, herkese olayları kendi açısından anlatıp karşıdakinin haklılık payını gözardı eden kadınlardır diyorum. Ve ek olarak bu kişiler kaos yaratmayı hayatının merkezine koysalar bile etraflarını kelebeklerle bezedikleri için bu durumu çok iyi kamufle edebilirler deyip sorularımı yöneltiyorum.

1- İşyerinde veyahut olmanız gereken herhangi bir ortamda sizi aşağı çekmeye çalışan, fırsatını bulsa kendince derlediği lafları geçirecek derecedeki,

2- Başkasının fikriyle size karşı tavır alma potansiyelinde ve incir çekirdeğini doldurmayacak sebepler için dahi kin besleyebilen,

3- Ve malesef geçmişte arkadaşlık kontenjanınızı işgal etmiş, şuan sizin için sadece işyerinden biri olarak kalan ama karşılaşmak zorunda olduğunuz kötü niyetli kadınlara karşı ne yapıyorsunuz? (ve bence en tehlikelisi bu, ama ben onun şununu biliyorum bana ses edemez egosuyla şişerken ne kadar karaktersiz ve aciz olduklarını göremezler. )

Ve evet belki de bir şey yapmamız değil, yapmamamız gerekiyor. Misal tahrik edildiğim vakit aynı şekilde cevap vererek kaos ortamı yaratmak , beni eleştirdiğim bu insanlar gibi yapar mı?
Peki ben, ben gibi düşünenler ne yapmamalıyız ki gün içerisinde karşılaşmak zorunda olduğumuz bu mendebur insanlardan kendimizi en az zararla kurtaralım?

Son düzenleme:
Arkadaslik iliskilerimde hiç oyle seyler yaşamadim. Insanlari biraz kendinizden uzak tutun. Bazilarinin arkadaslik kavrami cok içli dişli bana göre ve bu durum cogunlukla daha sonralarda problem cikartir.

Özellikle işyerinde asla arkadaş edinmedim. Elbette konusuyordum insanlarla ama "arkadasim" olmadilar, iş disina tasimadim kimseyi.
Şuanki isyerinde olmasa da daha sonraki iş hayatinizda buna dikkat edin.

E beni de çevremde çok var.
Kadınların bir genel özelliği bu sanırım artık doğal karşılıyorum. Hemcinsini çekememezlik

Bencede mesafe iyidir. Az bi samimiyeti lackalastiran insanlar var. Ben oyle degilim. Esim bile kiz kardesi annesi icin bana dedigi sey: sen oldugun gibisin kimseyi kiskanmazsin iyi niyetlisin.. annemle kardesimle cok samimi olursan isin suyunu cikarirlar:)) amac burda kendimi ovmek degil mesafe kurmanin onemini anlatmak. Is yerindede bazi tatsizliklar olunca cevabini okkali bicimde vereceksin.. gerek basbasayken gerek patronunun onunde.. herkes duracagi yeri bilsin

Herkesin karakteri,zaafları farklıdır.İnsan vardır,kötülüğünden susarak kurtulursunuz.İnsan vardır,laf sokmanız gerekir rahat etmeniz,huzurunuz için.Herkesi tanıyıp,gözlemleyip buna göre tavır almak daha akıllıca geliyor bana.Genel olarak da insanın işine,hedeflerine odaklanıp böyle insanları zihninde ve kalbinde silmesi gerekir.

ilk cümle ve konu içeriği uyumsuzluğu.

burda yazdıklarınız genel anlamda bütün insanlarda olacak şeyler, kadınlarda değil sadece. biraz daha geniş bakın.
Ne demeye çalıştığım gayet açık, siz sanirim hic yasamadiniz. Evet ilk cumlem celisiyor gibi ama düzeltilebilir, ama daha makul bir cümle bulamadığım için bu şekilde yazdım. siz de ilk cümleye değil de genel olarak ne anlatmaya çalıştığıma dikkat ederseniz konum amacına ulaşmış olur. Sevgiler

Back
X