- 13 Ekim 2011
- 4.213
- 507
- 163
- 35
- Konu Sahibi PaskalyaYumurta
Kızlar benim derdim değil de genel bir sorundan bahsedeceğim.
İnsanlar nasıl bu kadar hayasız olabiliyor ?
Ya önceden birini aldatsa da utanırdı insanoğlu söylemeye şimdi herkes bir yüzsüz oldu.
Çok matah bişeymiş gibi aldatan adam tv kanallarında rahat rahat boy gösteriyor.
Şuan Kanal D açık şu BKM oyuncularından Metin Yıldız karısını mı ne aldatmış çok güzel bişey yapmış gibi karım zaten biliyordu diye anlatıyor.
Dün Müge Anlı da bir kız çıktı pınar mıdır nedir kocasını aldatmış , utanmadan bunu söyleyebiliyor.
Kocamın telefonundan bile aradım adam açmazdı kızardı neden arıyorsun diye ben ısrarlar arardım diyor .
Eee bunu milyonlarca insanın içinde nasıl söylüyor ?
Ben artık bu insanlara şok oluyorum.
Aldatmak kötü utanılması gereken bir eylemken gönül rahatlığıyla herkes içinde evet deniliyor.
Kötü olan herşey iyi gibi gösteriliyor.
Her kanalda farklı bir cinayet , aldatma , kötü bir olay muhakkak var .
Ama her kötü olarak adlandırılacak olay iyi gibi empoze ediliyor.
Kimse artık yadırgamıyor bunları.
Ben çok üzülüyorum böyle kötü bir hayatta yaşadığım için.
Ve çocuk doğurmak istemiyorum bu kadar kötüyken herşey
Neden günümüz bu kadar kötü , insanları böyle arsız , kötü yapan ne ?
İnsanlar nasıl bu kadar hayasız olabiliyor ?
Ya önceden birini aldatsa da utanırdı insanoğlu söylemeye şimdi herkes bir yüzsüz oldu.
Çok matah bişeymiş gibi aldatan adam tv kanallarında rahat rahat boy gösteriyor.
Şuan Kanal D açık şu BKM oyuncularından Metin Yıldız karısını mı ne aldatmış çok güzel bişey yapmış gibi karım zaten biliyordu diye anlatıyor.
Dün Müge Anlı da bir kız çıktı pınar mıdır nedir kocasını aldatmış , utanmadan bunu söyleyebiliyor.
Kocamın telefonundan bile aradım adam açmazdı kızardı neden arıyorsun diye ben ısrarlar arardım diyor .
Eee bunu milyonlarca insanın içinde nasıl söylüyor ?
Ben artık bu insanlara şok oluyorum.
Aldatmak kötü utanılması gereken bir eylemken gönül rahatlığıyla herkes içinde evet deniliyor.
Kötü olan herşey iyi gibi gösteriliyor.
Her kanalda farklı bir cinayet , aldatma , kötü bir olay muhakkak var .
Ama her kötü olarak adlandırılacak olay iyi gibi empoze ediliyor.
Kimse artık yadırgamıyor bunları.
Ben çok üzülüyorum böyle kötü bir hayatta yaşadığım için.
Ve çocuk doğurmak istemiyorum bu kadar kötüyken herşey

Neden günümüz bu kadar kötü , insanları böyle arsız , kötü yapan ne ?