Kötüler biliyorum ama acaba yanlış mı yapıyorum

Kirpapatyam46

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2015
999
389
103
Kızlar bir şey sormak istiyorum.
Eşimin ailesinden kimseyle görüşmüyorum.

Çünkü bei değiştirmeye kendim olmadan çıkmaya onların doğrusu gibi yaşamaya ittiler bende hep direndim bildiğimi okudum.

Sonrasında iftiralar yalanlar attılar arkamdan çok zor zamanlar geçirdik kimse yanımızda olmadı.

Şimdi durumlar değişti hepsi sırnaşmak istiyor bir şekilde iletişimde olmak istiyorlar asla onlarla aynı ortamda olmak istemiyorum hata mı sizce eşimdee bana hak veriyor.

Çünkü gerçekten çok üzdüler beni iftiralar öyle minik şeyler değil
Çok ciddi ve büyük şeyler

Aca Ba diyorum bu tavrım yanlış mı yoksa devam mı etmeli yin ormalde kindar değilim dir ama Hazm edemiyorum aile birliği bozulacaktı zor zamanlardan geçtim çokmm

Size iftira, hakaret eden hic kimseyle gorusmek zorunda degilsiniz. Hic vicdan yapip dusunmeyin. Esiniz de yaninizdaymis. Tekrar gorusseniz yine huzurunuzu kacirmayacaklari, size tekrar iftira atmayacaklari kesin mi? Hic bulasmayın bana kalirsa.
Eşim arkamda hak da veriyor ama aile bağları hasar da görsün istemiyor açıkçası olsun olsun deyip duruyor haklısın. Ama gidelim haklısın ama şu bu

Aileye küslük olmuyor, evliliğe de yansıyor ne olursa olsun. Eşiniz size hak verse bile sizin ailenize yakınlığınız ile onun ailesine tavrınız arasında kıyasa girebilir, epey zaman da geçmiş olayların üstünden zaten, küs kalmak yerine mesafeli olun. Ay hadi öpüştük barıştık yine eskisi gibi iç içe olalım gibi bir durum olmasın, tekrar rahatça zarar verebilecekleri kadar yakın olmayın.

Eşim arkamda hak da veriyor ama aile bağları hasar da görsün istemiyor açıkçası olsun olsun deyip duruyor haklısın. Ama gidelim haklısın ama şu bu
O olanlardan sonra bayramda seyranda ararsanız şükür etsin eşiniz de, şansını zorlamasın. Sizin aileniz ona yapsaydı belki boşanmış olurdunuz şimdi.

Aile baglari hasar görsün istemiyorsa, ailesinin esine iftira atmasina engel olmasi gerekirdi. Ufak capli tartisma vs tolere edilebilir belki ama kendi adıma bana iftira eden insanlarla mecburiyetten de olsa gorusmek istemezdim ben.

Aile baglari hasar görsün istemiyorsa, ailesinin esine iftira atmasina engel olmasi gerekirdi. Ufak capli tartisma vs tolere edilebilir belki ama kendi adıma bana iftira eden insanlarla mecburiyetten de olsa gorusmek istemezdim ben.
Eşim iyi bir insan hatta saf bile diyebiliriz o konuda çok eksiği var açıkçası ailesine hiç dik duramadı haklısın dedi bana hep ama onlarda diknduramadı

İlla görüşmek zorundaysanız çok iyi sınırlar çizmeniz gerekecek. Bunu yapmak da zordur.

Çünkü bei değiştirmeye kendim olmadan çıkmaya onların doğrusu gibi yaşamaya ittiler bende hep direndim bildiğimi okudum.

Sonrasında iftiralar yalanlar attılar arkamdan çok zor zamanlar geçirdik kimse yanımızda olmadı.

Şimdi durumlar değişti hepsi sırnaşmak istiyor bir şekilde iletişimde olmak istiyorlar asla onlarla aynı ortamda olmak istemiyorum hata mı sizce eşimdee bana hak veriyor.

Aca Ba diyorum bu tavrım yanlış mı yoksa devam mı etmeli yin ormalde kindar değilim dir ama Hazm edemiyorum aile birliği bozulacaktı zor zamanlardan geçtim çokmm
Aynen böyle devam edin.huzurunuz bozulmasin istiyorsanız.

Görüşmeyın diyemem
Bazı aile yapıları vardır agzınıza da edilse bir müddet sonra kimse görmez.
Önca şey yaşamanıza rağmen aklımızda " acaba ben de mi yanlış var " düşüncesi oluşmuş. Cunku sizin de kafa yapınız az cok belli.

Ama mesafeli görüşün. Samimi olmayım
Diyebilirim

Eşim iyi bir insan hatta saf bile diyebiliriz o konuda çok eksiği var açıkçası ailesine hiç dik duramadı haklısın dedi bana hep ama onlarda diknduramadı
Eşinizin dik duramaması sebebiyle zaten iftira atma noktasina kadar gidebilmisler. Esiniz iyi bir insan olabilir ona bir sozum yok ama belli ki size haklisin diyor ama ailesine karsi da sesini cikaramiyor yani politik davraniyor.

Benim eşimde böyle en nefret ettiğim insan tipi valla benim canımı sıktıktan sonra aile bağı çok umrumda değil onlar aile de biz taş mıyız? Çocuk olmayacakmış gibi anası arkamdan konuştu yazın bayramda asla gitmedim aramadım da şimdi çocuk olunca gelmek istiyor sanki çocuk 1 ay da olup doğuyor. Herkes haddini sınırını bilmeli. Ben geldiklerinde yokmuş gibi davranıyorum.

Olayların hiç yaşanmamış gibi, üstü kapatılıp geçilmesinden hazzetmem şahsen; affedici biriyim ama telafide izlenen yola göre. Yaşadığınız şeyi ben yaşamış, ağır iftiralara maruz kalmış olsam; samimi bir özür, ciddi bir konuşma ve olayın ağırlığınca pişmanlık-mahcubiyet emaresi görmek isterim karşı taraftan, sırnaşma, yaşanmamış sayarak yanaşma değil. Aksine bu sırnaşıklık bana daha sinir bozucu ve yüzsüzce gelir. Yani affedilesi bir yol izlenmemiş zaten.

Ha ilave edeyim, bazı iftiraların ise bence affı da yok. İçerik, namusa iftira gibi şeylerse zaten hiç yanaştırmayın yanınıza.

Son düzenleme:
Artık bence daha güçlüsün ve baştan mesafeni koyabilirsin.
Yapılan hiç bir şeyi unutmam ve yeri gelince de intikamımı alırım ben :D sen yapma tabi , sonra gereksiz yere olaylar uzuyor.

Konunun sonu niye felç geçirmiş Firdevs Yöreoğlu gibi yazılmış?

O kadar iftiradan sonra neden konuşacaksınız ki?

Yapan bir daha yapar, eşin görüşebilir ailesi ona lafım yok… Çok gerekirse sende görüşebilirsin ama asla ve asla samimi olup, onların eline güç verme. O kadar resmi ol ki, çekinsinler senden.

İftira atan insanla bir daha samimi olmazdım ben. Eş ailesi diye böyle bir zorunluluk hissetme. Tavrını sürdürmeye devam et bence

Mesafen olursa iftira atamazlar artik.. ama tekrar sanimi olursan o potansiyelde insanlar yine yuvani yikabilirler. Uzak biri kolay kolay zarar veremez ama yakindaki oyle mi?

Bence dogru yoldasin, kocan gorusmek istiyorsa gorussun

Back
X