Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiler her zaman kazanmaz. Hatta çoğu zaman kazanmazlar. Kötülük yapanın yanına kar kalmaz merak etmeyin. Bugün yarın, 1 yıl. 10yil sonra hepsi çıkar. Ne ekersen onu biçersin. Yıllar önce olmayacak kötülüğü yapanlar cezasını şimdi çekiyor. Allah in adaletine güveninArkadaşlar gerçekten bi konu kafamı ağrıtıyor bakıyorum da çevreye kendi me gerçek ten kötülük yapanın yanına karmı kalıyor neden kötü ler daha iyi ve daha mutlu neden hep kaybeden iyi insanlar
Aynen. İyilikte kötülükte karşılıklidir.mesela düşünün son anda başınızdan bir kötülük def ettiğinizi. Kötü bir olay, kötü bir insan gibi. Aklınıza hemen ne gelir? Verilmiş sadakamiz varmış. Bazılarında bu hemen olurken bazılarında 20-30 yıl sonra çıkar. Bu kişinin manevi imtihanlari ile ilgilidir, herkeste aynı olmaz.Peki iyiler kazanmazsa mükafatıda olmazmış bu dünyada hepmi kötü şeyler olur ne ekersen onu biçersin demişsiniz o zaman iyilik te karşı lığını bulmalı
Bu beklenti sizi çok yorar kötüler elbet belasını bulur ettiğini bulur şu bu neden bulmadı bunları düşünerek kendinizi yormayım ben çok kötüler tanıdım mutlu mesut yaşıyorlar yaniArkadaşlar gerçekten bi konu kafamı ağrıtıyor bakıyorum da çevreye kendi me gerçek ten kötülük yapanın yanına karmı kalıyor neden kötü ler daha iyi ve daha mutlu neden hep kaybeden iyi insanlar
Onlar sadece mutlu görünüyorlar rol yapıyorlar yada ahirette görecekler o karşılığı bu daha fena.Arkadaşlar gerçekten bi konu kafamı ağrıtıyor bakıyorum da çevreye kendi me gerçek ten kötülük yapanın yanına karmı kalıyor neden kötü ler daha iyi ve daha mutlu neden hep kaybeden iyi insanlar
Daha önce bende bu konuda kafa yorardım denk gelmesi iyi oldu :)Arkadaşlar gerçekten bi konu kafamı ağrıtıyor bakıyorum da çevreye kendi me gerçek ten kötülük yapanın yanına karmı kalıyor neden kötü ler daha iyi ve daha mutlu neden hep kaybeden iyi insanlar