Kotuyum benn ;(

Runkli

"Allahümme barik fihi ve la tedarruhü"AMİN❣
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2014
6.065
29.835
498
30
Kizlar saglik ocaginda 04/08 tarinde betam 30 cikti 07/08 tarihinde ozelde 63 ayni gun bird acilde yaptirdim 56 cikti. 08/08 tarihinde yine saglik ocaginda yaptirdim 41 cikti bugun devlet hast. 61 cikti. Cuma gunu testi tekrarlicak hazirlikli gel dedi. Yatid verilebilir dedi. Bana kimyasal gebelik dedi doktor. Ama sanki dis gebelikkk:( kanamam var bu arada. Doktor vucut belki atar dedi

U
Kizlar saglik ocaginda 04/08 tarinde betam 30 cikti 07/08 tarihinde ozelde 63 ayni gun bird acilde yaptirdim 56 cikti. 08/08 tarihinde yine saglik ocaginda yaptirdim 41 cikti bugun devlet hast. 61 cikti. Cuma gunu testi tekrarlicak hazirlikli gel dedi. Yatid verilebilir dedi. Bana kimyasal gebelik dedi doktor. Ama sanki dis gebelikkk:KK43: kanamam var bu arada. Doktor vucut belki atar dedi
uzuldum canim ya.

Kizlar saglik ocaginda 04/08 tarinde betam 30 cikti 07/08 tarihinde ozelde 63 ayni gun bird acilde yaptirdim 56 cikti. 08/08 tarihinde yine saglik ocaginda yaptirdim 41 cikti bugun devlet hast. 61 cikti. Cuma gunu testi tekrarlicak hazirlikli gel dedi. Yatid verilebilir dedi. Bana kimyasal gebelik dedi doktor. Ama sanki dis gebelikkk:KK43: kanamam var bu arada. Doktor vucut belki atar dedi
Rabbim herşeyin hayırlısını wersin cnm.. Görelim mewlan ne eyler.. Ne eylerse güzel eyler.. Sabır şükür ne güzelki hamile kalabiliyosun.. Bidaha olur Allahın izniyle

Ewd en azindan gamile kaliyorum cnmm ama 3. Dusugum yiprandim. 2 bebegimi dusurdugumde daha uyanir uyanmaz aglamaya basladim kalp atim hizim yukseldi doktorda eger boyle yaparsan seni disariya cikartamayiz kalp atimin cok yuksek az sakinles dedi.tedavi gorursun dedi. Cok buyuk sorunun yok ya hamile kalabiliyorsun dedi. Bugun hastanedeyim kizin birisi hamile damar yolu var belliki yatiyor hastanede. Ve kosturuyor yaa . Sok oldum ben o kadar dikkat etmeye calistim durmadi bu da kimyasal gebelik oldu. Rabbim insAllah herseyin hayirlisini nasip etsin hepimiz hakkinda:)
Rabbim herşeyin hayırlısını wersin cnm.. Görelim mewlan ne eyler.. Ne eylerse güzel eyler.. Sabır şükür ne güzelki hamile kalabiliyosun.. Bidaha olur Allahın izniyle

Allahım o kötü günleri bi daha yasatmasın inş.sana canım.Bunlar son olsun.Pıhtilaşmasorunu mu var?

İnsAllah...Ne oldugunu hic bilmiyorum daha tedavi gormedimm. İnsAllah gorucem tedavimide
Allahım o kötü günleri bi daha yasatmasın inş.sana canım.Bunlar son olsun.Pıhtilaşmasorunu mu var?

İnş.canım.Bi tanıdıgım 2 tane düşük ysptı.Pıhtılaşma sorunu varmış.Şimdi 2tane cocugu var.Tedavisi kolay diye bilyrm.

Back
X