• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kötüyüm iste sevmiyor beni :(

biraz rahatlamak için sizinle paylaşmak istedim...
bugün erkek arkadaşımla kavga ettik içim çok sıkılıyor şu saat oldu aramadı beni rahat mı batıyo bana bilmiuorum aslında ortada bi şey yoktu :uhm: canım gülüm konuşuyoduk işte klavye sesi duydum kime yazdın dedim önl değil dedi neyse söylettim sonunda arkadaşlardan biri işletiyo niye sesin çıkmıyor falan diyorlar dedi CADIARZU emin misin dedim başka şey söylemiş olmasınlar dedim sen dedi bana güvenmiyorsunda bilmem ne bi sürü bağırıp çağırdı bana sustum bende :gitme: kapattık msnde gördüm konuşmak istediğinde ara yazmış bugün görüşmek istemiyorum dedim :oklava: şu saat oldu bi arayım napıyo demedi bende görüşmeyelim dedim arayamıyorum napıcam ben ya bi daha hiç aramassa ayrılırsa benden korkoyorum senağlama senağlama senağlama

cnm ya yapma böyle.ayrılmak bu kadar kolaymı ya.sen ona güvensiz davranmışsın oda buna alınmış.yani sen ara o aramazsa gönlünü al gerçi olay şu durumda ne boyutta bilmiyorum çünkü sayfaların hepsini okuma fırsatım olmadı.ama dediğim gibi ilişkide güven çook önemli.gururada yer olmaz bence ara ve gönlünü al;)

ne demek tatlım burda olma amacımız bukaydirigubbakcemile2 sanırım aramış anlaşmışsınız bunlar ufak sorunlar kendine dert etme ama gözünde açık olsun benden sana tavsiyeekaydirigubbakcemile4

arama bence..seven insan gelir zaten bırak şuana kadar alttan almışsın şimdide o alsın o gelsin.. erkeklere yüz vermiceksin yüz verince tepene cıkıyorlar..hatta daha fazlasını bile istiyorlar arama bırak o arasın.. severek ayrılmış ve kız vefat etmiş olabilir..allah rahmet eyllesin..ama böyle bi durumda bende bunları düşünrdüm acaba onun yerini doldurmak içinmi benimle diye ve öyle bişeyse eğer gerçekten kaldıramam ben bunu beni ben olduğum için sevmeli sevmediğinin farkındaysan o şekilde davranıyosa yada aramassa o ayrıl derim.

Back
X