• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kötüyüm

topuklubayan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2014
6
0
1
Eskişehir
ya ben şuan 14 yaşımdayım yaklaşık 1 yıl önce yani ramazanın sonlarında adet olmaya başladım arkasından 1 ay geldi 2 ay gelmedi ve en son kasımda oldum ben çok korkuyorum innternetten araştırdım doktora gidin çocuğun olmaz deniliyo annneme anlattım oda daha yeni adet oldun daha düzene girmemiştir diyo çocuğun olmaz lafı çok korkutyo bide tuvaletteyken beyaz yapışkan sıvı gelmiş ve parlak bunun nedeni ne olabilir şimdiden teşekkürler :) :) :)

ya ben şuan 14 yaşımdayım yaklaşık 1 yıl önce yani ramazanın sonlarında adet olmaya başladım arkasından 1 ay geldi 2 ay gelmedi ve en son kasımda oldum ben çok korkuyorum innternetten araştırdım doktora gidin çocuğun olmaz deniliyo annneme anlattım oda daha yeni adet oldun daha düzene girmemiştir diyo çocuğun olmaz lafı çok korkutyo bide tuvaletteyken beyaz yapışkan sıvı gelmiş ve parlak bunun nedeni ne olabilir şimdiden teşekkürler :) :) :)

canım merhaba :) annen dediğinde haklı daha küçüksün düzene girmemiştir büyük ihtimal.. bu böyle bi kaç sene sürer.. korkma bi gariplik yok :) diğer konu akıntın oluyodur. bunun için doktora gidebilirsin ilerlerse mantar kaşıntı vs olabilir.

ilk öyle başlar zaten,düzene girmesi zamanla olur.Yapışkan sıvı da çok normal,emin ol her bayanda oluyordur

Annen doğru söylemiş. İlk yıllar olur. Ama sen yine de anneni de al bir doktora git. Kesin nedeni anlaşılsın. İçin rahat olur.

bırkac gun atması normal ama cnm bence bır doktora gıt ne olur ne olmaz akıntıda her bayanda olur yınede onun ıcınde doktora gıtmenın onerırım

ya ben şuan 14 yaşımdayım yaklaşık 1 yıl önce yani ramazanın sonlarında adet olmaya başladım arkasından 1 ay geldi 2 ay gelmedi ve en son kasımda oldum ben çok korkuyorum innternetten araştırdım doktora gidin çocuğun olmaz deniliyo annneme anlattım oda daha yeni adet oldun daha düzene girmemiştir diyo çocuğun olmaz lafı çok korkutyo bide tuvaletteyken beyaz yapışkan sıvı gelmiş ve parlak bunun nedeni ne olabilir şimdiden

Bu anlattıkların normal şeyler, benim adetim de 2 yılda zor düzene girmişti, çoğu bayanda görülüyor. Ama hiç kafana takıp sorun etme madem adet görmeye başladın en güzeli git doktora kontrolünü ol, hormon testlerini yapsın.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X