Kova burcu erkeği hakkında yardım~~

Betty_ss501

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2012
14
0
36
Tokat
Meraba kızlarrr... ^^
tahmin ettiğiniz gibi başımda tatlı bir bela var, işin içinden çıkamıyorum bi türlü. 17 yaşındaym ve bi süredir hoşlandığım bi çocuk var; dersaneden.. Pek bi konuşmuşluğumuz yok malesef, çünkü kendisi sayısal sınıfta. :S
ama ortak arkadaşlarımız oldukça fazla o yüzden aynı ortamda bulunabiliyoruz. Neyse konuya gelelim..ben bu cocugu bi şekilde etkilemek istiyorum. Nelerden hoşlanır neler yapar biliyorum fakat ne yapmam gerekiyo bilmiyorum. Beni farkettiğini düşünüyorum çünkü aynı ortamdayken bakıyo bana, bazen yanımda yöremde geziyo, yakın duruyo bana ama hiç konuşmuyo..bazen uzaktan filan da baktığını farkediyorum umutlaniyorum tabi ama bazende hiç tınmiyo. Sizce napmaliym? Kendisi kova burcu ve özelliklerini çokça yansıtıyo diye düşünüyorum. Lütfen bana tavsiyelerde bulunun, napsamda bu cocugu aşık etsem ben??? kova burcu erkeği hakkında tecrübesi yada bilgisi olanlar yorumlarını eksik etmesin.... ^^ <3

kovalar yaratıcıdır özgürlüğe düşkündürler en iyi ikizler burcuyla anlaşırlar aslanlarlada anlaştıklarını gördüm.Yengeç burcuyla cinsel anlamda yakınlasırlar anca onun dısında düsmandırlar :) komik espri seven insanlardır gırgır şamata ondan eksik olmazz ve yaratıcı komik kızlardan hoslanırlar ayrıca iliskisinde dediğim dedik birisi olurlar ben bu kadar biliyorum hiç kova sevgilim olmadığından dolayıı D hislerime gözlemlerime dayanarak söylüyorum )

Saol cnm ^^ bende yayım. Hemen hemen benzer karakterlerimız ama süper anlaştığımız da söylenemez. Anladığım kadarıyla dış güzellikten çok zekayla ilgilenen bi burç deilmi?

Ben yay burcuyum, sevgilim ise kova... Gerçi o beni kendine asik etti ama olsun :) benim neyimi sevdin diye sorduğumda şunları söylemişti...esprili oluşunu, gülmeyi eğlenmeyi sevmeni, hayata sürekli pozitif bakmanı, benim gibi özgürlüğe düşkün oluşunu, nazli bı kız degil de guclu bı kız oluşunu, miymiy olmayışını ( onun tabiriyle )
İsine yarar mı bilmem, bol şans....

Gerçektenmiii çok sevindim çok saol cnm ^^ bende tam senin gibi biriyim ve bu iş olabilir o zaman?.. :)) yapmam gereken tek şey konuşmak icin bahane bulmakkk........

Onu eetkilemenin en iyi yolu neşeli ol ve özgüvenin yerinde olsun.Kendine güvenen ve dik duran kimseler dikkatini çeker...

Benim nişanlım da kova.Kovalar çok zordur onları anlaması,kendini anlatıp ifade etmen.Sabrın ve sevgin yoksa uzak kalmak en iyisi:)Benim annem de kova çünkü:)Sadakat konusunda,sevgi,güven konusunda 1numara ama çok değişkenler.Senin doğruların sabitse ve sen hiç bi şekilde değişmiyorsan kova zorlar canım:)

kova burcu özgüveni gelişmiş kişilere bayılır..altta kalmayan kızlar cok ilgisini çeker dewamlı hakkını savunman lazım..kova burçlarının sayısal zekası çok gelişmiştir..bi bağlarsan her dediğini yapar..bağlamasıda cok zor deil..kendine güven birazda bakımlı ol..kova erkeği gidip açılabilecek bi erkek deildir çoğu zaman..karşıdan bakar okadar..bence adım atmalısın bi şekilde yoksa zannetmiyorum gelip konuşacağını..kendine güveni hiç yoktur çünkü..

Himm özgüven! Tamam bunu aklımda tutucam
zaten asla altta kalmam her lafa bi cevabım vardır ama özgüven meselesinde pratik yapmam lazımm...
Bide evet dediğiniz gibi sadece uzaktan bakıyo. Sanırım ortak bi arkadaştan yardım almam gerekicek..
HEPINIZE TEKER TEKER TESEKKUR EDERIM KİZLAR :*

kızlarında dediği gibi :) benim sevgilimde ev arkadaşımın sevgiliside kova burcu gerçekten zorlar duygusallar ama göstermemeye çalışıyolar nedense neşeli dürüst açık sözlü olan kızlar hoşlarına gidiyomuş bende koç burcuyum inatım biraz ama tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır diyorum ama yinede kova erkeği için değer sanırım ev arkadaşım 5 senedir uğraşıyo nasıl bi sabırsa onunki ama meyvelerini alacak sanırım biraz taktik uygula seni çözecek gibi olsun çözemesin gizemli kadınlar hoşlarına gidiyo :)))

çok cevap vermek istedim konuna :) benim de 2 yıl süren iliskim olmustu kova erkeğiyle .. cok zorlar bi kere bu kesin. cok üstüne dusersen sıkıldım der, ilgilenmezsen ilgilenmiyorsun diye küser.. ilgini belli et ama aynı zamanda gizemli ol derim. arkadaslarını da kazan cünkü kovalar icin arkadaslıklar cok önemli.. kova erkeği asık olduktan sonra cok fazla ilgi gösteriyor yalnız , severse tam sever,kıskanır ve hatta kısıtlar en azından benimki öyleydi :) sende yaymışsın çekebilicek misin? şimdiden bol şans , umarım biraz yardımcı olabilmisimdir :)

wayy anasını ikizler burcuyla anlaşırlarrr orası oylee hattaa ikiside çok eğlencelidirler de tienen arkadaşımm çok kıskanççç olduklarınııı eksikk ettinnn.D canımmm bu aradaa benimde sevgilim kovaa hemen anlatıyorum çok inatcı bırsey dediyseler kesinlikle o olmalıdır kararlarında donduremezsınn arkadaşımız dediği gibi çok eğlencelidirler AMA BIR O kadar da ukaladırlar

eveettt haklıııı :) haksız olduklarını kabullenemezlerr hiç

aystea'ya katılıyorum her harfiyle öyleler. ve inanılmaz zorlar. yufka yüreklidirler o koca görüntülerine aldanma sakın. zor olanı onlarda seviyorlar. peşinden azcık koşturcaksın ama dozunu ayarlayacaksın. bir sıkıntın oldumu anında yanındayken paylaşmanı tavsiye ederim. yoksa inat yapıyolar. sevgilimde kovaydı. geneli galiba duygularını yansıtamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…