- Konu Sahibi Betty_ss501
-
kovalar yaratıcıdır özgürlüğe düşkündürler en iyi ikizler burcuyla anlaşırlar aslanlarlada anlaştıklarını gördüm.Yengeç burcuyla cinsel anlamda yakınlasırlar anca onun dısında düsmandırlar :) komik espri seven insanlardır gırgır şamata ondan eksik olmazz ve yaratıcı komik kızlardan hoslanırlar ayrıca iliskisinde dediğim dedik birisi olurlar ben bu kadar biliyorum hiç kova sevgilim olmadığından dolayııD hislerime gözlemlerime dayanarak söylüyorum )
wayy anasını ikizler burcuyla anlaşırlarrr orası oylee hattaa ikiside çok eğlencelidirler de tienen arkadaşımm çok kıskanççç olduklarınııı eksikk ettinnn.D canımmm bu aradaa benimde sevgilim kovaa hemen anlatıyorum çok inatcı bırsey dediyseler kesinlikle o olmalıdır kararlarında donduremezsınn arkadaşımız dediği gibi çok eğlencelidirler AMA BIR O kadar da ukaladırlar
kova burcu özgüveni gelişmiş kişilere bayılır..altta kalmayan kızlar cok ilgisini çeker dewamlı hakkını savunman lazım..kova burçlarının sayısal zekası çok gelişmiştir..bi bağlarsan her dediğini yapar..bağlamasıda cok zor deil..kendine güven birazda bakımlı ol..kova erkeği gidip açılabilecek bi erkek deildir çoğu zaman..karşıdan bakar okadar..bence adım atmalısın bi şekilde yoksa zannetmiyorum gelip konuşacağını..kendine güveni hiç yoktur çünkü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?