Kova burcu kendisi. Beni şok etti. Birden bitirdi.

answerr

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2009
267
45
318
Bartın
Bende bir hafta oldu ayrılalı.o ayrılmak istedi.sebebide adam bana çok kızmış olmalı diye düşünüyorum.çünkü sorduğumda tam net bi cevap vermedi.sadece iki iyi birbirine uymayabilir,ilerde daha başka sorunlar yaşamamak için vs...gibi şeyler dedi ve bitirdi.
Kızmış olmasını şundan düşünüyorum; ona beni aramadığı için çıkışmıştım telde. Azarladım ve üstüne gittim.Patır patır konuştum.Ondan sonra yüzüne kapadım teli.ve 3 gün görüşmedik.ardından nasılsın diye mesaj attım ama cevap gelmedi.bikaç kez aradım açmadı ve en sonunda aynı gün o aradı ve yukarıdakileri dedi.bitirdim dedi.

Biz iyi anlaşıyorduk.kısa süre görüştük.Bir buçuk ay fakat gerçekten yüzyüze çok geldik gezdik dolaştık harika zaman geçirdik.çok seviyeli ve fikir ve duygu paylaşımı içinde geçti.

neyse o ayrıldım dedikten sonra ben çok aradım mesajlar çektim cevap vermedi.farklı şehirlerdeyiz..hatta bilet aldım yanına gittim ama görüşmeye bile gelmedi.mailler attım vs.ses yok.yani bir kez konuşmadı.ben anlayamadım.pat diye ne oldu.tamam kırıcı davranmış olabilirim ayrılabilirde ama bir kez olsun tel açılmaz mı.tamam artık bidaha arama denmez mi.son konuşmamızdada çabuk çabuk kapatmaya çalıştı.helalllik istedi ve senin gibi belki karşıma dürüstü çıkmayacak,pişmanda olabilirim belki senden sonra kimsede olamayacak ama kararım değişmeyecek ne dersen de, dedi.Çok ciddi soğuk konuştu.

Kova burcu kendisi.Ama beni şok etti.daha ayrılmadan bir hafta önce hediyeler yollamıştı.adam birden kesti ve birdaha kesinlikle ısrarlarıma karşılık vermedi.sonra mail attım " peki istediğin gibi olsun,senden özürdiliyorum ama insan hata yapabilir,düzeltilebilirdi,çok erken karar verdin"dedim ve 4 gündür aramıyorum,3 gündür mail vs de atmıyorum.Çok üzgünümmafoldumben

Sevseymis böyle yapamazdı trip atardı ama eninde sonunda yumusardı. Üzülme herseyde bir hayır vardır demisler. :delphin:

ben de kova burcuyum.. ani karar alıp uygulamak benim de yapımda var... bir anda uçup gitmesi bana yabancı gelmedi.

yaptigin hareketten dolayi sogumus olabilir.. ilerde daha buyuk sorunlarda verecegin tepkiden kokmustur..tepkisiz kalmasinin sebebi olayi tamamen kapatmak..verecegi en ufak tepki olaylari tekrar baslatacaktir cunku..adam duygularini kenara birakip tamamen mantigiyla hareket etmis..aciklamada yapmis guzel bir dille..hayirlisi..

Ama telafi etmeye çalıştım.Ta uçakla yanına gittim.havaalanında bekledim.gelmedi.biletlerini de maille ona attım,gittiğime dair.şüphesi olmasın diye.özürdiledim maille.insanlar birbirinin eksiklerini tamamlamak için var.kimse kusursuz değil,dedim.sanmaki başkasıyla sorun yaşamayacaksın,dedim.beni uyarsaydın keşke vs..diye yazdım ona.benim bu şekilde davranmama sebeplerde var.onları biliyor.sıkıntılarım var.o kadar güzel gezdik tozduk,hemen bitirilir mi.Birde ilk bitirdiği gün beni face ten silmemiş,sadece ilişkisi var yazısını silmişti.yani arkadaşlığından silmemişti.sonra ben yanına geliyorum,bilet aldım vs ..deyince tellerinide kapadı,facetende sildi ve arkadaş olarak bile ekleyemiyorum.Yani ilk başta bitirmek için tel.açtıktan sonra facete arkadaş listesinde duruyodum.Anlayamadım.Beni deniyor mu acaba dedim.kafam karıştı.baya bi toparlamaya çalıştım ben.mesajlar aramalar.hiçbirine yanıt gelmedi.meşgule hiç almadı.sadece cevap vermedi.geleceğim yanına dediğim zamanda,telini tamamen kapadı 2 gün.sonra açtı.

kova burcu deyınce durcaksın
ben cok cektım o burctan
hayırlısı canım
gorusmeye bıle gelmemıs
ıstersen artık arama

Ama telafi etmeye çalıştım.Ta uçakla yanına gittim.havaalanında bekledim.gelmedi.biletlerini de maille ona attım,gittiğime dair.şüphesi olmasın diye.özürdiledim maille.insanlar birbirinin eksiklerini tamamlamak için var.kimse kusursuz değil,dedim.sanmaki başkasıyla sorun yaşamayacaksın,dedim.beni uyarsaydın keşke vs..diye yazdım ona.benim bu şekilde davranmama sebeplerde var.onları biliyor.sıkıntılarım var.o kadar güzel gezdik tozduk,hemen bitirilir mi.Birde ilk bitirdiği gün beni face ten silmemiş,sadece ilişkisi var yazısını silmişti.yani arkadaşlığından silmemişti.sonra ben yanına geliyorum,bilet aldım vs ..deyince tellerinide kapadı,facetende sildi ve arkadaş olarak bile ekleyemiyorum.Yani ilk başta bitirmek için tel.açtıktan sonra facete arkadaş listesinde duruyodum.Anlayamadım.Beni deniyor mu acaba dedim.kafam karıştı.baya bi toparlamaya çalıştım ben.mesajlar aramalar.hiçbirine yanıt gelmedi.meşgule hiç almadı.sadece cevap vermedi.geleceğim yanına dediğim zamanda,telini tamamen kapadı 2 gün.sonra açtı.

yukaridaki yazdiklarima ek olarak yzdiklaindan sunuda cikardim..adam kor kutuk asik degilmis..zaten 1 bucuk ay cok kisa bir sure..o yuzden kafasinda vermis kararini ve hic suphesi olmamis verdigi karardan..bu da guzel bisey..ya tepki verip verip tekrar kacsaydi daha cok uzulurdunuz..kendini naza cekmemis en azindan..verdigi kararin arkasinda.. bence artik sizde uzulmeyin.

yaptigin hareketten dolayi sogumus olabilir.. ilerde daha buyuk sorunlarda verecegin tepkiden kokmustur..tepkisiz kalmasinin sebebi olayi tamamen kapatmak..verecegi en ufak tepki olaylari tekrar baslatacaktir cunku..adam duygularini kenara birakip tamamen mantigiyla hareket etmis..aciklamada yapmis guzel bir dille..hayirlisi..

Ama bu mantıklı mı sence? "insanın anlaştığı birini bulması çok zor" diyordu.Ve bana demişti ki " bir insan hata yapsada bence ikinci bir şans verilmeli" derdi.Bu fikirlerde olan bir insan hemen nasıl bitirir? Ben aklı başında bir adamla konuştum.Biliyorum.Beni çok şaşırttı.Ben bir ay kadar sonra tekrar arayıp konuşayım diyorum.Şimdilik üstüne gitmeyeyim.Hiç olmazsa öfkesi soğusun.

yukaridaki yazdiklarima ek olarak yzdiklaindan sunuda cikardim..adam kor kutuk asik degilmis..zaten 1 bucuk ay cok kisa bir sure..o yuzden kafasinda vermis kararini ve hic suphesi olmamis verdigi karardan..bu da guzel bisey..ya tepki verip verip tekrar kacsaydi daha cok uzulurdunuz..kendini naza cekmemis en azindan..verdigi kararin arkasinda.. bence artik sizde uzulmeyin.

Bu kadar kesin mi yani? Geri dönmez mi diyorsun?....

Kırıldığı şeye bak
Adamın bitireceği varmış bitirmiş işte , Bahene arıyormuş
Böyle ayrılık sebebi olurmuş
Senden çok yüz vermişsin şımartmışsın

Adamın yanına uçağa atlayıp gitmişsiniz.
Naz ya da kapris yapan, geçici bi süre trip atayım, şuna bi ders vereyim diyen biri olsaydı her ne şartla olursa olsun, kavga etmek için bile olsa kalkar gelirdi o havaalanına... ama o bunu yapmamış.
Üzgünüm ama bu iş bitmiş bence.

bende kova burcuyum anında karar verip yaparım basıma ne gelirse ondan gelir zaten:1closedeyes:

ama sanırım senin durumun farklı görüşmeye bile gelmemiş istersen arama artık bide kova burcu uzerine cok gidilmesini istemez bitti dediyse arama sorma senden daha cok uzaklasmasına neden olursun

Ama bu mantıklı mı sence? "insanın anlaştığı birini bulması çok zor" diyordu.Ve bana demişti ki " bir insan hata yapsada bence ikinci bir şans verilmeli" derdi.Bu fikirlerde olan bir insan hemen nasıl bitirir? Ben aklı başında bir adamla konuştum.Biliyorum.Beni çok şaşırttı.Ben bir ay kadar sonra tekrar arayıp konuşayım diyorum.Şimdilik üstüne gitmeyeyim.Hiç olmazsa öfkesi soğusun.

e erkeklere bu kadar güvenmeyeceksin seviyorum ayrılmam diyenlerde oluyor ama sonuc husran bide ucakla yanına gitmişsin sence barısacak olsa gelmezmiydi adam tlfnlarını kapatmıs cok sımartmıssın cok

ben eşime sevgiliyken çok yapmışımdır senin gibi çok kızdığımda ama yine arardı beni o düzeltirdi arayı trip bile atmazdı ben sensiz olamam ki ne yaparsan yap seviyorum seni derdi.......başka şeye sinir olsam bile ondan çıkarırdım gençlik işte ne suçu varsa o halde bile düşün yani ....bana sebep bu değil gibi geldi canım kusura bakma ama seviyorsa trip atabilirdi en fazla bu kadarda abartmış yani olayı ....bence arama sorma onun derdi başka bence boşver.......

evet kova burçları bir anda karar alır ve hiçbirşeyden ödün vermeksizin onu uygular ama benim bildiğim sonrada üzülür :(

bnde kova burcuym ve bi anlık snirle çok kötü şeyler yapabiliyrm ..birinin en ufak hatasında ondan soğuyabilen bi yapım vr.. demek ki söylediklern onu çok incitti ve senden soğumazsına neden oldu.. bnce hiç peşnden gitme siniri yatışnca gelr tbi seviyosa eqer.. sabrett amafazla umutlanma

1,5 aylık ilişkini kurtarmak için uçağa atlayıp yanına gidiyosun,düşün 1,5 ayda bu kadar fedakarlık yapıyo isen yıllarını verdiğin bir ilişki olsaydı ne yapardın bilemiyorum,bence senin için hayırlı olmuş :)

uçakla yanına gitmemem için o zaten bana tavır aldı.telini tamamen kapatması gelme demekti zaten.Ama ben yinede gittim.O fedakarlığımı görsün istedim.Tabi sonra sinirlenip can yakıcı laflar da ettim.Allaha havale ediyorum...vs gibi.Ama haklıydım.Gelmedi görüşmeye.Fakat kafamdaki sorular ve şaşkınlığım gitmiyor.Bunu çözmem lazım ama arasam adam açmıyor.ortada kaldım gibi.Belki beni deniyor diye düşündüm.Fazla mı abartıyorum bilmiyorum.iki gün önce msn de çevrimiçi gördüm.bir saat kadar durdu.belki onu kırdığım için intikam alıyordur yada burnum sürtsün istiyordur.Bu bana görüşmemizde bir laf etmişti."Neden bunu dedin?" diye sorduğumda stratejimi değil mi anla bakalım, demişti.yani adamı tam çözemiyorum.Bu da stratejimi bilmiyorum.Yordu beni biliyorum ama içimden umut gitmiyor...

bnde kova burcuym ve bi anlık snirle çok kötü şeyler yapabiliyrm ..birinin en ufak hatasında ondan soğuyabilen bi yapım vr.. demek ki söylediklern onu çok incitti ve senden soğumazsına neden oldu.. bnce hiç peşnden gitme siniri yatışnca gelr tbi seviyosa eqer.. sabrett amafazla umutlanma

evet ya bende öyleyin ani sinirle yapıp sonnra pişman ve üzxüntü:teselli:

Back
X