Kova Burcu 21 Ocak - 19 Şubat kova erkeği aslan burcu kadını ilişki durumu nasıldır

canım merhaba :) bizde aynı durumda kova erkeği aslan burnu kadını ilişkisi yaşıyoruz 3 senemiz bitti 4 senemizin içindeyiz :) karakterlerin uyumuyla da ilgili sanırım ama biz çok iyi bir uyum yakaladık :)

valla ben hiç uyum sağlayamadım. hiç bir kova erkeğiyle de uyacağımı düşünmüyorum.. çok zor görünüyor en azından. başta iyi olunsa bile uzun vadede bir şey olmaz.. bana göre rahatlar. ama ilginçtir ki kova erkekleriyle de karışılıklı çekim yaşıyoruz...
arkadaş olarak gene iyi olabiliyor ama ilişkiyi ben almasam iyi olur artık. kafalarımız çok zıt.. biriyle yakın arkadaşken iyimiz çok iyi kötümüz çok kötüydü, çok zıtız, arkadaşlığımız da bitmek üzereydi. üstüne bir de sevgili olduk(hataydı), hiç iyi olmadı. bitti tabi...
yükselenim akrep ay burcum oğlak.. bana etkileri fazlaymış gibi geliyor...

Son düzenleme:
Kova burçları çok duygusallar. Buna ailemdeki kişilerin karakterini aktararak söylüyorum. Duygusallıkları ve arkadaş canlıları onları çok cazip yapar. Çok sosyal insanlar. Lakin çok eleştirici yanları olduğundan bu burç insanlarının tavırlarını çekemeyenler oluyor. Sanırım benim terazi burcumun verdiği özellikler neticesindedir ki,ben çok severim bu burç ınsanlarını ve anlarım. Bu insanlar bazen sevdiklerini bile özgür ruhlarına tercih ederler. Lakin kalpleri bir cam kadar ince ve çabuk kırılırlar. Severlerse derin severler. En çok sevdiklerinide ,kendileri bile fark etmeden,eleştirileriyle üzerler.

Son düzenleme:
baktım da şimdi, aslanla kova birbirine zıt burçlarmış
zıt kutupların çekimi oluyor sanırım gerçekten. ama benim açımdan daha ilerisi olmadı, olacağını da pek sanmıyorum şuan. duygusallıkları(düşünce, karar gerektiren konularda doğru olmayabiliyor), rahatlıkları bana fazla geliyor. dengesiz halleri olabiliyor(birinde net gördüm bunu, ay burcu da yengeçti belki ondandır). öfke kontrolünde zayıf olanlar var vs.
tek başına güneş burcuyla da net bir şey denemez tabi...
ama genelde arkadaş olarak sevilirler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…