• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kova :S

nzfe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2011
44
0
36
Denizli
Kisa bir süre önce 3 günlük bir ayrilik yasadik sevgilimle aramizdaki iliskiyi bitirmisdik. Duvarina „Kova… Kafalar Güzel“ yazmis okudum ama ne oldugunu bilmedigim icin cok fazla tepki vermedim ne olur yapma bunu diye msj atdim.(icki tarzinda bisi saniyordm) BUnun üzerine arastirdim ve sok oldum hic ama hic beklemezdim yani sigara dahi icmeyen bir insan nasil olurda kova iceblirdi ? Cok üstne gittim bagimlisi degilim delimisin dedi. Hic yalan söylemez. Yani Bagimlisi olsa sorunca kacamak cvplar verir veya evet derdi. Yinede güvenim sarsildi o disariya ciknca aklima cok kötü seyler geliyor. Byle biseyede Arkadas Cevresi yüzünden bulasdi buna adim gibi eminim. Kizlar yardim edin napmaliyim ? :( Tamam icmicem dedi icmiyorum artik söz verdi . ama icim hic rahat degil .. simdi üstelesem güvenini sarsdim dimi dicek.. oda biliyor hatasini. Onuda utandirmak istemiyorum yani yeterince kötü bi durum. Akil verin ..

belki meraktan bir kere çekmiştir.ama bu esrar olayları gerçekten tehlikeli.en yakın arkadaşları bağımlı ise arkadaşını da alıştırırlar.

Kova esrar mıymış ? Bir de bunu herkese ilan etmiş ha ?
Şaka veya duygu sömürüsü olmasın ? Böyle bir duygu sömürüsü de kimin aklına gelir gerçi.
Bu çocuktan hayır gelmez,benden söylemesi.

Şu sosyal paylaşım sitelerini hayatımızın merkezi haline getirdik resmen yaa. Tanıştığımız insanların profilleri yoksa 1-0 geride başlıyorlar. Neysee takıntılıyım bu konuda biraz.

Erkek arkadaşın çok bıçak sırtı bir noktada. Eğer çevresinde temin eden, bir kez(?) deneyen arkadaşları varsa Allah korusun dönülmez bir noktaya gelebilir. Önlem almakta fayda var. Ama senin yardım elini kabul eder mi?

Son düzenleme:
canım erkek arkadasın ergenlıkte kalmıs galıba sen bence pek umut baglama ya da duzelmesı ıcın ugras dıyecem ama ınsanın once kendısı ıstemesı lazım belkı de sadece ılgı cekmek ıcın yazmıstır

Erkek arkadaşıız için hiç yalan söylemez demişsiniz,genele bakacak olursak bir söz vardır insan hiç yalan söylemiyorum derken bile yalan söyler diye.Ona bu kadar çok güvenmeyin,insanlar hata yapabilirler arkadaş çevresi kötü galiba.Mümkünse onlardan uzak dursun.Yaşı da küçük gibi geldi bana daha kişiliği oturmamış ki yaptığı hatayı herkesle paylaşmaktan gocunmuyor hatta övünüyor gibi.

sevgilimin iki face var .. bu facende sadece ben ve kuzeni ekliyiz.. benim bilmemi istedigi icin yazmis sanirm .. snra sildi.. bu arada 18 yasinda. Bu durum beni ona dahada baglidi onu birakmayi aklimin ucundan dahi geciremem ..

sevgilimin iki face var .. bu facende sadece ben ve kuzeni ekliyiz.. benim bilmemi istedigi icin yazmis sanirm .. snra sildi.. bu arada 18 yasinda. Bu durum beni ona dahada baglidi onu birakmayi aklimin ucundan dahi geciremem ..

bu durum dahada neden bağladı sizi ona?? halbuki yalan söylenmiş işte ve bu yaptığı bir kerede olsa zayıflıktandır daha itici gelmesi gerek gibi geldi bana..yani sevdiğinizden değil vicdanınızdan bence bağlı hissediyorsunuz..18 yaş henüz yani yanlış anlamaynda düşüncelerinin çok değişeceği yaş..bir kaç sene sonra bile kendini yeni büyüdüğünü anlayacak..yani çikolata değil ya yada şeker tatmak istemiş olsun tamam istemiyom artık desin..yalan söylemez bana diyede çok inançlı olmayın o kadar inanın bir hatasını yakaladığınızda daha çok üzülürünüz..ama siz şuan sevdiğinizden bağlı hissetmiyorunuz siz öle sanıyorsunuz bence..yani ben msela zayıf bir erkek asla istemem hayatımda..denerken bile ne olduğunu zararını ıncığını mıncığını bilio sonuçta zayıflığıda ondan zaten..pişman olsa yazı yazmazdı bide öle düşünün..birde facede irtek yalan yakalanmaz..yalanlar söler günlük hayatında hatta bir çok kişiylede birlikte olur ruhunuz duymaz yeterki niyeti bozmasın ondan bu kadar emin olmayın dedim çünkü yalan varmış anladığım kadarıyla yani yalanın küçüğü büyüğü yokki..

Son düzenleme:

Neden bırakmayı düşünemezmişsin ? Bırakınca hemen esrara mı başlayacak ? Esrar içip içmemesi sana mı bağlı ?
Lütfen böyle saçma sapan bir sorumluluk üstlenme bu yaşında.
Üstelik tamamen çocukça bir duygu sömürüsü bu.
Beni bırakırsan intihar ederim diyenler gibi.Hiç sevmem böyle zayıf insan.
Zaten ilişkiniz uzarsa başına bela olur,kendimi keserim filan bile der böylesi.
Bence yol yakınken bırak ne hali varsa görsün.

Neden bırakmayı düşünemezmişsin ? Bırakınca hemen esrara mı başlayacak ? Esrar içip içmemesi sana mı bağlı ?
Lütfen böyle saçma sapan bir sorumluluk üstlenme bu yaşında.
Üstelik tamamen çocukça bir duygu sömürüsü bu.
Beni bırakırsan intihar ederim diyenler gibi.Hiç sevmem böyle zayıf insan.
Zaten ilişkiniz uzarsa başına bela olur,kendimi keserim filan bile der böylesi.
Bence yol yakınken bırak ne hali varsa görsün.

yok cnm okadarda degil .. salak degil öyle kendimi intihar ederim gibi sözler sarf etmez ve yapmazda .. okadar akli var allaha sükür.. Sdce cani skkn oldgnda icdgini söyledi ben bu önlemek istiyorm .. ilerde hala benimle olur olmz ama smdi suan hala sevgiliyiz ve ben onun yaninda olcam .. ne hali varsa görsn diyip cekp gdemem 1. seviyorum 2. aklim onda kalir

Son düzenleme:
Back
X