Kovid pozitif ve hamileyim

ysgl26

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2019
524
844
33
36
Selamlar. Sabahı zor ettim bir gram uyumadım. İş arkadaşlarımın üçünün de arka arkaya kovid çıkınca Dün akşam 6 da test verdim kovid şüphesiyle Test sonucum gece 4 itibariyle pozitif çıktı. 10+5 günlük hamileyim. Çok ciddi bi rahatsızlığım yok şuan için sadece boğaz yanması ve burnum tıkalı. Hamileyken kovid geçirenler var mı? İleryen günlerde hastalık artar mı? Bebeğe bişey olur mu? Malum yıllar sonra kavuştuk ona.. acayip korkuyorum.. ilaç ta kullanamıycam haliyle. İlk 3 ay yüksek ateş bebekte bazı gelişim geriliklerine yol açıyo diye biliyorum..

Selamlar. Sabahı zor ettim bir gram uyumadım. İş arkadaşlarımın üçünün de arka arkaya kovid çıkınca Dün akşam 6 da test verdim kovid şüphesiyle Test sonucum gece 4 itibariyle pozitif çıktı. 10+5 günlük hamileyim. Çok ciddi bi rahatsızlığım yok şuan için sadece boğaz yanması ve burnum tıkalı. Hamileyken kovid geçirenler var mı? İleryen günlerde hastalık artar mı? Bebeğe bişey olur mu? Malum yıllar sonra kavuştuk ona.. acayip korkuyorum.. ilaç ta kullanamıycam haliyle. İlk 3 ay yüksek ateş bebekte bazı gelişim geriliklerine yol açıyo diye biliyorum..

Ben hamile kalmadan önce geçirmiştim. Sadece yorgunluk ve koku alamama yaşadım. Hamileyken ekstra endişe duyuyoruz haklısın.
Herkeste ateş olacak diye bir şey yok. Ateş için parol içebiliyoruz. Doktorunuza danışın ne yapmanız gerektiğini. Endişelenmeyin geçmiş olsun . Henüz bebek akciğerlerinize baskı yapmadığı için rahat geçirirsiniz.

Geçmiş olsun 💐
Aşılarınızı olmuş muydunuz?

Ateşiniz çıkarsa gebeyken parol kullanabilirsiniz
Doktora gidin ve onun söylediklerini yapın

Geçmiş olsun. Aşınızı yaptırmışsınız korkmayın ben 11. Haftada covid oldum sadece burun tıkanıklığı, burun akıntısı tat ve koku kaybım oldu. Doktorunuzla mutlaka konuşun hemen bana kan sulandırıcı başlamıştı. 112 de hamile olduğun için çok yardımcı oluyor gelip evden alıp kan talihlilerimi, usg den de bebeğe bakmışlardı. 3 günde bir iğnem olduğunu için hergün gelip alıp iğnemi yaptırıp geri eve bırakıyorlardı bilgin olsun,.

Back
X