cemaatin okullarına dersanelerine göndermeyin özelse buda özel biz bize yeteriz diyor devletŞu özel okul teşfiğıni anlayan beri gelsin.
Şu özel okul teşfiğıni anlayan beri gelsin.
Fakirim zaten gonderemiyo .Zengine neyin yardımidir bu anlamadim .Utanırım ben o tesfiği almaya.Cok kisi devlet okuluna nakil yapıp tekrar ozele dondü teşfik için donen dolaplar .Eğitimi komple özelleştirmeye çalıştıklarını düşünüyorum ben. Herkes özel okula gidebilir özel okullar çok ucuzladı havası yaratılıyor.
Fakirim zaten gonderemiyo .Zengine neyin yardımidir bu anlamadim .Utanırım ben o tesfiği almaya.Cok kisi devlet okuluna nakil yapıp tekrar ozele dondü teşfik için donen dolaplar .
Şu an istanbulda 5 6 bine özel okullar var.3500 teşvik çıksa 2500 kalıyor. E buna da 10 taksit yapsan 250. Herkes çocuğunu dersaneye yollayabiliyor sonuçta. Şimdi dersanelere ihtiyaç yok herkes özel okula gidebilecek bakın havası yaratılıyor. Malum kesim tayyipçiğim sağolsun çocuğumu özele yolluyorum diye seviniyor. 5 10 yıl sonra bir bakmışsın eğitim iyice ayaklar altında. Apartman daireleri okul olmuş. Devlet okulu kalmamış. Herkes o saçma sapan okullara para ödemeye mahkum olmuş. Özel okula gitmek marifet değil. Devlet okullarını kaliteli hale getirmek lazım. Madem 3500 lira teşvik çıkarabiliyosun. Bununla yeni okullar yap. Sınıf mevcutlarını azalt. Okulların donanımı düzelt. Doğuda hala leş okullar. Bi eğitim politikası belirle. Doğuda çocukları al ana kucağından üniversiteyi bitirt ellernle işle beyinlerini. Hakın hukukun dağda öğrenilemeyeceğini anlat. Nerdeee. Herkes kendi cebinin derdinde..
5binlik okullarin meb de kaydi bile yok .4 yil sonra diplomaları kabul etmiyecekler.Şu an istanbulda 5 6 bine özel okullar var.3500 teşvik çıksa 2500 kalıyor. E buna da 10 taksit yapsan 250. Herkes çocuğunu dersaneye yollayabiliyor sonuçta. Şimdi dersanelere ihtiyaç yok herkes özel okula gidebilecek bakın havası yaratılıyor. Malum kesim tayyipçiğim sağolsun çocuğumu özele yolluyorum diye seviniyor. 5 10 yıl sonra bir bakmışsın eğitim iyice ayaklar altında. Apartman daireleri okul olmuş. Devlet okulu kalmamış. Herkes o saçma sapan okullara para ödemeye mahkum olmuş. Özel okula gitmek marifet değil. Devlet okullarını kaliteli hale getirmek lazım. Madem 3500 lira teşvik çıkarabiliyosun. Bununla yeni okullar yap. Sınıf mevcutlarını azalt. Okulların donanımı düzelt. Doğuda hala leş okullar. Bi eğitim politikası belirle. Doğuda çocukları al ana kucağından üniversiteyi bitirt ellernle işle beyinlerini. Hakın hukukun dağda öğrenilemeyeceğini anlat. Nerdeee. Herkes kendi cebinin derdinde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?