Saç Rengi ve Saç Boyama koyu kahveden dönüş???

:delphin:

SEN DAHA HALA KURTULAMADINMI YA DU BAK RESİM EKLİYİM SAÇLARIMDA HİÇ YIPRANMADA YOK AMA BEN BAKIM YAPIORUM SAÇ YAĞLARIYLA

Cnm hala kurtulamadım sebebine gelince;
Ben yogun acıcı almamışım aynı markanın 2-4 tona kadar olan acıcısı varmış onu almışım.
Bunu ögrenince yeni boya gelene kadar cünkü nereye sorsam o boyadan bulmadım bende koyu kumral bir boya aldım arkasındaki resimlerde siyah saca tuttugunu gösteriyordu.
Neyse boyadım birkaç gün önce sonuç gene siyah oldu saclarım.Yıkamayla actıgım kısımlar bile yeniden siyaha boyandı düşün artık.
Gene beklemek lazım.Bir hafta 15 gün en azından.Şuan saclarım kötü gözüküyor üstelik.

Yoksa acıcıyla kesin acıcam senin sacların iyi olmuş.
Siyahtan cok daha iyidir.Yakışmışta cnm bence aralıkla gene acabilirsin sacların iyi gözüküyor...

ewt nihayet dayanamadım ve saçlarımı kuaförde açtırdım...hihoyyyt ve çok fazla yıpranma olmadı sadece uçlarında oldu onlarıda kestirdim...eğer bir daha koyu renk yapmayacaksanız bunu göze alın ve bir kereliğine saçlarınızı açtırın kuaförde sonra bakımına devam edersiniz...ayrıca bir şey daha öğrendim...dışarda tüketicilere satılan tüm saç boyaları kutunun üstündeki renkten daha koyu tutuyormuş haberiniz olsun :olmaz:...ben kolestonun kahvesi yani 4.0 numarayla boyamıştım saçlarımı resmen siyah olmuştu :kızgın:..ama gittiğimde kuafördeki koleston kahve rengine baktığımda katologdan benim aldığımla arasında dağlar kadar fark var...bundan sonraki boyamalarımda saç boyamı kuaför malzemeleri satan yerden alıcam...sizde öyle yapın...ki kuaförlerin almış olduğu boyalar yani bize tabir ettikleri profesyonel boya dedikleri boyalar çabuk akıyor ve renkleri daha naturel oluyor siyahları dışında...

BEN EVDE KENDıM ACTIM SAÇLARIMI KOLESTONUN BEYAZ SIVISIYLA YAVAŞ YAVAŞ bıRAZDA BOYA ALDIM AÇIK Bı RENK BOYADIM O KOLESTONUN SIVISINIDA KARIŞTIRDIM TUTTU BÖYLE GÖLGELı GıBı OLDU ÇOKTA GÜZEL YA SıMSıYAH DEĞıL EN AZINDAN BıR KAÇ AY SONRA DA SAÇLARIMI ıSTEDıĞıM RENGE BOYIYABıLECEĞıMı DÜŞÜNÜYORUM

Cnm hala kurtulamadım sebebine gelince;
Ben yogun acıcı almamışım aynı markanın 2-4 tona kadar olan acıcısı varmış onu almışım.
Bunu ögrenince yeni boya gelene kadar cünkü nereye sorsam o boyadan bulmadım bende koyu kumral bir boya aldım arkasındaki resimlerde siyah saca tuttugunu gösteriyordu.
Neyse boyadım birkaç gün önce sonuç gene siyah oldu saclarım.Yıkamayla actıgım kısımlar bile yeniden siyaha boyandı düşün artık.
Gene beklemek lazım.Bir hafta 15 gün en azından.Şuan saclarım kötü gözüküyor üstelik.

Yoksa acıcıyla kesin acıcam senin sacların iyi olmuş.
Siyahtan cok daha iyidir.Yakışmışta cnm bence aralıkla gene acabilirsin sacların iyi gözüküyor...

sAÇLARININ RESMİNİ EKLİYEBİLİRMİSİN ÇOK MERAK ETTİMMkaydirigubbakcemile5

Back
X