• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Koyu kahveye boyadığım ve koyu tutan saçlarımın rengi açılır mı?

sedaatli

Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2012
7
0
16
Adana
Merhaba benim kendi saçım kumral ve koyu kumral arası beyaz tenliyim.Saçımı açık kumrala boyamıştım diplerimde gelmişti artık kendi saç rengime dönmek istedim koyu kumrala boyadım oda çabuk aktı yine açık kumral olmuştu.Dün saçımı koyu kahveye boadım şimdi simsiyah oldu :'((( Ne yapacağımı bilmiyorum saçlarım uzun birde aynaya bakamıyorum sanki başka biri oldum :( bu boya akar mı sizce açılır mı renk birde kuaföre gidersem kendi saç rengimi tuttururlar mı yanmaz saçlarım değil mi ? :'((((

sabredersen 1,5-2 ay gibi akar renk..
sonra istediğin doğal rengine boya,
benzer şeyi ben de yaşadım 2 ay sonra saçım eski koyu kumral rengi gibi oldu..
beyaz sabunla falan da renk akıtılıyormuş deneyen arkadaşlar var burada ama ben denemedim..
sık sık yıkarsan renk akar zamanla ,ama öyle 15-20 günde değişim bekleme birden bire..:34:

kuaföre de gidip sakın açtırma, mısır püskülü gibi olur:ssz:

O kadar bekleyemem ki :/ 1 hafta sonra yurtdışına gidiyorum bu şekilde gidemem 1 hafta bekleyim sonra boyatayım diyordum ama 1 haftada da akmaz anladığım kadarıyla :( sabunla uğraşamam ki saçlarım uzun nasıl sabunlayım :( Cuma günü gidip boyatmayı düşünüyorum kumrala artık yanmaz inşallah diye dua edicem ve bir daha da boya mı asla

kahve tonları maalesef öyle kutudakinden iki üç ton koyu oluyo nerdeyse siyah oluyo ilk yaptıgında. o siyahlığın akıp kahverenginin gelmesi de bi ayı falan buluyo yıkandıkça boya aktıkça.. ama bi haftada rengi ne kadar açarsın bilemiyorum canım :S

Bence işini iyi bilen bir kuaför saçlarına en az zararı verecek şekilde birkaç ton açabilir. Madem bekleyemem diyosum mecburen kuaföre gitmen gerek. Kendin yapmayı deneme tavsiyem. Geçmiş olsun...

Cumaya kadar bekliycem ki biraz zaman geçsin diye gerçekten hiç kutunun üstündeki gibi olmuyor hep koyusu oluyor kuaföre gidicem ama onlarada güvenmiyorum nedense hep kendi kafalarındaki rengi yapıyorlar :/

Back
X