Saç Rengi ve Saç Boyama Koyu kahveye boyadım simsiyah oldu

mavisimdi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2015
11
2
3
29
Kızlar saçlarımın doğal rengi koyu kahveydi. Açmadan kızıla boyadım ve 2 ay sürekli kızıl yaptım ama çok kolay akması ve boyanın saçıma zarar vermesi sebebiyle dün akşam tekrardan eski rengi yapma amacıyla kolestonun koyu kahvesine boyadım ve sonuc simsiyah. Akarsa alttan kırmızı çıkacak akmazsada simsiyah kalacak ne yapmalıyım? Üzerine açık kahve boyasam tutar mı nolur yardım edin :KK61::KK61:

Kızlar saçlarımın doğal rengi koyu kahveydi. Açmadan kızıla boyadım ve 2 ay sürekli kızıl yaptım ama çok kolay akması ve boyanın saçıma zarar vermesi sebebiyle dün akşam tekrardan eski rengi yapma amacıyla kolestonun koyu kahvesine boyadım ve sonuc simsiyah. Akarsa alttan kırmızı çıkacak akmazsada simsiyah kalacak ne yapmalıyım? Üzerine açık kahve boyasam tutar mı nolur yardım edin :KK61::KK61:
tutmaz.. anca boya silici..

merak etme ben de sennle aynı sorunları yaşadım ve baya forumlarda aradım çok yakında akar :)

Kolestonun klasik sonuçları :) Beyaz sabun var ya hani onlarla yıka saçını akar boya ama 1-1,5 ay boyunca yıka açılır o zaman rengi ama öyle çok açık ton bekleme zaten koyu kahve yapmışsın 3 ya da 4 galiba numarası? koyu kestane bi nevi o yüzden şimdilik geçmiş olsun :) üsstüne boya tutmaz iyice rengini mahvedersin aman diyeyim.. Hemen aksın diyorsan da watsonsda boya silici var 50 tl'ye :))) ondan alıp akıtabilirsin boyayı.

Aynen yorumlar çok doğru. O kadar koyu boyaman da yanlış zaten.

Hayır canım boyama tutmaz birkaç hafta akmasını bekle aktıktan sonra boya çok bekletmişsin sanırım yada 5 numara boyamışsın siyaha yakın çıkar kutu üstündekilere aldanmamalısın 7numarayla boya ama bekle aksın yada git kuaföre kusturt saçını öyle boyat en sağlıklısı

Back
X