Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaKoyu kestane boyalı saçtan oryalsiz kahverengiye dönmek
Kizlar saclarim koyu kestane rengine boyali. Ilk boyadigimda siyah gibiydi simdi baya akti.isik altinda hafif kahverengilik var. Cikolata kahve istiyorum. Oryalsiz bu rengi elde etmem mumkun mu sizce? Cok acik bir renge donmeyecegim sonucta
Saçınızı 2 ay kadar şampuanlamadan ònce beyaz kalıp sabunla yıkayin beyaz sabun boyayı akıtır hacı Şakir daha sonra 6.34 ile 9 numarayı karıştırın marketten %9 luk oksidan alın bu işlemi dibi çok gelmeden ayda bir komple yapın 6 ay da renk oturur .
Bu arada doğal bir maskeyide ihmal etmeyin
+1 Kumral olan saçlarımı gittim saf gibi koyu kahveye boyadım boş bir anımda Sonuç felaket oldu. Sonunda aktı da kendi rengime döndüm. Hatta papatya suyu sayesinde sarı oldum Koyu renkler mi? Aman aman bir daha
+1 Kumral olan saçlarımı gittim saf gibi koyu kahveye boyadım boş bir anımda Sonuç felaket oldu. Sonunda aktı da kendi rengime döndüm. Hatta papatya suyu sayesinde sarı oldum Koyu renkler mi? Aman aman bir daha
Ay sen ben misin ya ben de acik kumral saclarimi bir gafletle 4-5 kahve tonlarina boyadim hayatim karardi. Ama benimki dogal yolla akmadi, renk aciciyi bastim. Sonucta ben de sarisinim. Bir daha da bu kafaya koyu boyalar surulmeyecek :d
Ben bu zamana kadar hiç saç boyatmamıştım.halada öyle kuaförde filan boyatmadım hiç.kendi saç rengim kahveydi üzerine bal köpüğü yaptım iki sefer açık kahve kumral tonlarında bişey oldu hem doğalda durdu.herkes çok yakıştırdı.
Saçınızı 2 ay kadar şampuanlamadan ònce beyaz kalıp sabunla yıkayin beyaz sabun boyayı akıtır hacı Şakir daha sonra 6.34 ile 9 numarayı karıştırın marketten %9 luk oksidan alın bu işlemi dibi çok gelmeden ayda bir komple yapın 6 ay da renk oturur .
Bu arada doğal bir maskeyide ihmal etmeyin[/QUOTE tesekkurler nasil bir boyaysa 40 gundur her yikamada hala akiyor zaten . siyahtan eser yok ama yinede cikolata kahveye gore koyu bir renk. Boya boyayi acmaz diyorlar onun icin oryale gerek varmi d
Bu arada doğal bir maskeyide ihmal etmeyin
Yeni uye oldugum icin cevap yazarken biraz karistirdim galiba :) tekrarliyorum .
tesekkurler nasil bir boyaysa 40 gundur her yikamada hala akiyor zaten . siyahtan eser yok ama yinede cikolata kahveye gore koyu bir renk. Boya boyayi acmaz diyorlar onun icin oryale gerek varmi diye merak ettim
Yeni uye oldugum icin cevap yazarken biraz karistirdim galiba :) tekrarliyorum .
tesekkurler nasil bir boyaysa 40 gundur her yikamada hala akiyor zaten . siyahtan eser yok ama yinede cikolata kahveye gore koyu bir renk. Boya boyayi acmaz diyorlar onun icin oryale gerek varmi diye merak ettim
Bu işin merakdan hobi olarak egitimini almistim 1.5 yil kadar ama sunu söyleyebilirim. Boya boyayi evet acma kizilsa sariya donemezsin .fakat siz ayni karteladan bir ton istiyorsunuz bu sebeple acma boyamaya gerek yok kuafore giderseniz acma boyama yapar sabir lazim bu islemi boya ile gerceklestirebilirsiniz.acici kestane tonlari uzerine islem yapildiginda muazzzam yanarr
Iyi bir kuaforde acici kullanip yapacaktir bu islemi tek seferde o rengi vermek icin siz sabirla market boyası haric toptanci bulup oradan temiz ederseniz boyanizi yapabilirsiniz